Gość magdar155 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 HEj! Szukałam info w internecie i na forum, ale nie mogłam znaleźć:/ Mam nadzieję, że mi pomożecie:) Jestem krok od zakupu Micry K11. Zastanawia mnie tylko, czy dielsel czy beznyna. Pytam o silnik. Mam wrażenie, że K11 diesel ma silnik minimum 1,5, a beznyna 1,0 Który z silników w tym modelu będzie trwalszy? Jakie są zalety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaraos Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 nie bierz disla muli sie ja mam astre 1.7 i idzie strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jak masz możliwość to kup z silnikiem 1.3 16V. Mam taką i mogę Ci śmiało polecić. Silnik ma 75KM i pozwala na naprawdę dynamiczą jazdę, a w dodatku spalanie nie jest aż tak duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eleser Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Przy dzisiejszych cenach radze benzynke zawsze jest opcja sie zagazowac :027: a w diselku to raczej zaufany bar z frytkami trzeba by miec zeby taniej bylo O ekonomi nie ma co gadac bo spalanko podobne jak w benzynkach Smola poleca 1.3 ja tez bo 1.0 juz mnie zaskakuje a w 1.3 to musi byc dopiero zabawa :diabel: ogolnie to posiadacze benzyniakow beda zachwalac swoje a dislowcy swoje :> Wiec radze poprostu sie przejechac kazdym modelem !! Apokaliptycznie : Jak skończą sie zapasy ropy na świecie to diselkiem na Kujawskim tez da rade male nfo: http://www.wysokieobroty.pl/auto/1,72135,4086215.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.