Kamo_DBWC Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam!!!! czy ma ktos dostep do krotkiej skrzyni do sunny gti albo czy wie ktos jaka firma takie skrzynie robi??? Pozdrawiam!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Krótsza niż N14 GTI jest tylko w Pulsarze N15 SR16VE i dodatkowo ma LSD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamo_DBWC Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Prosze o wyjasnienie skrótu Sr16Ve i skad takowa dostane i ile kosztuje??Aha i jakie ma przelozenia??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B52 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 SR16Ve to 1.6 ze zmiennymi fazami rozrządu, który ma coś koło 175 koni. Chyba miał go na sprzedaż Coobcio. Oprócz ceny, możesz go też zapytać o przełożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Silnik ma identyczny dół jak SR20 (poza paroma szczegółami) i krótszy skok tłoka. Skrzynia podchodzi p'n'p. Do wyrwania w UK, Japonii, Autstralii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamo_DBWC Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 No to ładnie, to kto mi takie coś ogarnie?? i za stosunkowo mała kase?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-N15-Nis...sspagenameZWDVW 900 dolarów i masz ją w domu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość far77 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Czy ma sens taka skrzynia przy turbinie,biegi nie będą za krótkie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 będą za krótkie. najlepiej złożyć sobie skrzynie na zamówienie i mieć spokój, ale to znowu kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 elo krótka skrzynia owszem jest super sprawa ale do rajdów i sprintów (choć nie zawsze czasem np. na 1/4 mili zmieniać biegi 2 razy niż 3...) za to na trasie może trochę męczyć... Ps. pamietajcie że do skrzyni z SR16VE potrzebne także są półośki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 kamo , witam Zaczynam budowę Sunny gti w klasie A7 , wiec duzo rzeczy mozemy zamawiac razem . Widze ze Lanosa juz opchnąłeś Mam w domu homologację gti`ka , niestety , ale nie mozemy wymienić półosi i skrzyni od modelu o ktorym pisał Coobcio. Mozemy zamówić przełożenie głowne krótkie , oryginał nismo z australii , wychodzi niecale 3000 zł . Oczywiscie homologowane. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamo_DBWC Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam!!! No to ładnie że bedą dwa GTI w PZM. No Lanos poszedl teraz nissanem bede walczyl tylko moj jest w stanie tragicznym!! Musze go ogarnac troche zeby byl znowu konkurencyjny.Dobrze ze sie znasz na homologacji bo ja tego za chu.. nie umiem zrozumiec bedeimy dzialc mysle ze razem a moze w wspolne barwy nasze GTi wystawimy?? Tego bialego co masz na avaterze jest super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Hehe mój też jest nie za ładny no ale do A7 jeszcze długo droga przed nim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamo_DBWC Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Hehe twoj nissan wyglądał tak jak moj na rajdzie Subaru, tez zderzak urwałem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 --Mlody--, Masz tam homologacje pod ręką do nas jakie główne można zapodać ?? Do almery N15 dopuszczalne jest 4,86 a jak sprawdzałem maksymalnie w obudowę naszą wchodzi 5,0 - ale nie wiem czy nie jest dopuszczalne. Co do przełożeń to Marciniak z Ryk (Czarne 206RC) dorabia je w cenie 2 tyś zł, myślę że przy zamówieniu 3 sztuk idzie sporo się utargować. Jakby cena ukształtowała się na poziomie 1200-1300zł to wchodził bym w to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamo_DBWC Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jestem za tez bym sie przyłaczyl jakby cena była w granicach 1200-1300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ciekawe ile wytrzyma takie fd ? 1-2 wyscigi ? i co potem ? nastepne ? ja oferyję za 3400 z 12miesieczno gwarancją 5.0 tez kivi ma takie i czaajnik tez na dniach bedzie miał ponadto jak ktos chce sie bawić na serio ... to zapraszam po kłówke :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Pan z ryk chce 2300zł i to przy zamówieniu 3-4 sztuk... żeby było coś taniej to minimum 20 sztuk trzeba robić, co do jakości i wytrzymałości to niestety nie ma pewności więc nie ma to jak pewniak od GRE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamo_DBWC Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Witam!!! W jakiej cenie te kłowki??? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość L.GRANAT Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 odezwij sie na gg PS: cos mi konto zablokowało , mozna moda prosić o odblokowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 no to czas wrócić do tematu czy ktoś sie orientuje gdzie mozna dorobić zebatki do skrzyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 W tej sprawie trzeba by się odezwać do Marciniaka z Ryk - ma zakłąd wulkanizacyjny i zaprzyjoźnionego frezera co mu dorabia przełożenia główne i poszczególne biegi do jego rajdówek... Ja osobiście montuje fabrycznie krótsze skrzynie z Almery VZR dodatkowo wyposażone w szperę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 W tej sprawie trzeba by się odezwać do Marciniaka z Ryk - ma zakłąd wulkanizacyjny i zaprzyjoźnionego frezera co mu dorabia przełożenia główne i poszczególne biegi do jego rajdówek... Ja osobiście montuje fabrycznie krótsze skrzynie z Almery VZR dodatkowo wyposażone w szperę. jaki ma samochód? maszjakieś namiary/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Marcin tel. 663 788 200, powołaj się na mnie czyli na Coobcia od Nissanów - będzie wiedział o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Marcin tel. 663 788 200, powołaj się na mnie czyli na Coobcia od Nissanów - będzie wiedział o co chodzi wszystko git ale najlepiej by było mieć coś do skopiowania bo tworzyć od zera to kupa roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi