Guest Scyzor Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Czy ktoś dobierał się do gwizdków (głośniczków wysokotonowych) w przednich słupkach w P11? Bo jak znam Primerę to trzeba poszycie całego słupka demontować, tylko jak to się robi, żeby nic nie zepsuć? A może się mylę? pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ja sie będę dobierać do nich na dniach, to sie podziele spostrzeżeniami-dziś maja przyjechać nowe głośniczki ... A nie ma opisu demontażu w "poradniku" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scyzor Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ja sie będę dobierać do nich na dniach, to sie podziele spostrzeżeniami-dziś maja przyjechać nowe głośniczki ... A nie ma opisu demontażu w "poradniku" ? He, he, no tak Czemu ja prosto do Ciebie z tym nie poszedłem A co do poradnika to tam jest tylko opis demontażu tych w drzwiach. O gwizdkach nawet książka obsługi milczy :-k pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Czemu ja prosto do Ciebie z tym nie poszedłem wyczuwam nute złośliwości ... Można jeszcze podglądnąć w serwisówce do P11.144 ale podobno osłona słupka jest tylko na zaczepach -trzeba pociągnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scyzor Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 wyczuwam nute złośliwości ... Źle to odbierasz przyjacielu. To był wyraz szacunku Można jeszcze podglądnąć w serwisówce do P11.144 ale podobno osłona słupka jest tylko na zaczepach -trzeba pociągnąć No w sumie lekko pociągnąć mogę spróbować... pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartur Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Czy ktoś dobierał się do gwizdków (głośniczków wysokotonowych) w przednich słupkach w P11? Bo jak znam Primerę to trzeba poszycie całego słupka demontować, tylko jak to się robi, żeby nic nie zepsuć? A może się mylę? pzd Slupki sa tylko na blaszkach - pociagniesz i sam sie odczepia, nic nie urwiesz, spoko. bartur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Czyli znowu wyszło że ciągnięcie ma kolosalną przyszłość A poważnie to rozumiem że masz nowe głośniczki do zamontowania... -co kupiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scyzor Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Slupki sa tylko na blaszkach - pociagniesz i sam sie odczepia, nic nie urwiesz, spoko. Rozumiem że mam normalnie ciągnąć do siebie, nie jakoś w bok czy do góry? A poważnie to rozumiem że masz nowe głośniczki do zamontowania... -co kupiłeś? Braciszek załatwia mi takie fajne cykacze ( marki nie pomnę, ale to jakiś polski noname ), ale są sprawdzone już w dwóch autach i cykają doskonale. A ich koszt to jedynie 30 zł pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ruski Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 normalnie ściągasz uszczelkę i ciągniesz plastik z głośnikami nic nie urwiesz bo to jest na zatrzaski demontarz tych 2 słupków to jakies 7 min.pozd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.