Gość davit84 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Siemka mam na imię Dawid i jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem superanckiego autka jakim jest Almera N16 z 2001r z silnikiem 2.2 Di. Narazie jeszcze wszytskiego nie łapie w związku z zaistnieniem na forum ale postaram się to jak najszybciej nadrobić Klubowicze, mam następujące pytanie: Gdzie mogę dostać Instrukcję obsługi do tego modelu? Próbowałem już chyba wszędzie allegro, księgarnie i inne tego typu historie i nigdzie nie mogę dostać ;/ Pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 A wystarczyło się rozejrzeć. Temat jest nawet przyklejony... http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=21252 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davit84 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 dzięki mas tylko nie ukrywam że mam problemy z jej sciągnięciem ;/ przy wybraniu opcji za free pojawia mi sie error i żebym spróbował za 2 min ;/ [ Dodano: Sro 09 Lip, 2008 21:32 ] dobra zaaaasysa jak ta lala : ok 55 kb/sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.