Gość hizi Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Witam. Zwracam się z prośbą do użytkowników Primery P11 2000r. sedan o pomoc w sprawie j.w. Ta szersza część kanapy z pasem środkowym nie chce się złożyć, coś się zacięło, przy czym pas środkowy działa normalnie. Być może ktoś z posiadaczy Primery spotkał się z podobnym problemem, tak więc proszę o pomoc. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam kolego "hizi" a przypadkiem nie masz zablokowanej kanapy w sedanie jest mozliwość blokady kanapy luknij do bagaznika na tylnej kanapie powinny być takie przyciski lock-open po lewej i prawej stronie przynajmniej ja mam taka mozliwość w swojej P10 a jesli to nie pomoze to moze jakieś ciegno sie urwało powodzenia w naprawie i napisz co bylo przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krispy Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 od strony bagażnika jest przełącznik "lock-free" więc sprawdź czy jest ustawiony na free bo inaczej nie otworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hizi Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Albo jestem ślepy albo w P11 z 2000r. po liftingu nie ma takich przycisków, czy przełączników takich chociażby jak przy drzwiach tylnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 hizi, chodzi ci o kanapę (siedzisko) czy oparcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hizi Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 chodzi mi oparcie kanapy, które składa się z dwóch nierównych części i tą szerszą część nie jestem w stanie złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 hizi, a przysisk który znajduje się w gornej części kanapy obok zagłówka masz dobry - czy wpadł ci do środka i nie działa. Jeżeli ci wpadł bierz w łapę płaski śrubokręt i wyciągnij go. Masz tam 2 stalowe bolce, a w plastikowym guziku od spodu 4 uchwyty na nie - jeżeli te uchwyty masz połamane - proponuje poszukać gdzieś takiego plastiku a jak nie to ręcznie otworzysz wciskająć ten pręt bliżej bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hizi Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Przycisk jest dobry, po prostu naciskanie go nie daje żadnego efektu, tzn nie odblokowuje oparcia i nie pozwala na złożenie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 hizi, zdejmij ten przycisk używając płaskiego śrubokręta i spróbuj "ręcznie" za dźwignie pociągnąć/wcisnąć - może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nastrandamus Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Hej, w moim przypadku przycisk pękł a metalowa dźwignia latała luzem i ją wyjąłem. Czy jest jakiś sposób na złożenie tej kanapy?. Próbowałem długim płaskim śrubokrętem coś zdziałać wciskając na czucie ale tam nic nie widać. Proszę o pomoc bo w weekend muszę jakoś przewieść wannę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi