Guest bandi_n15 Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Witam! Oddałem radio kenwood na gwarancie. Juz mija miesiąc i 7 dni, a radia nadal nie mam. Pisałem do gościa który mi je sprzedał, że serwis ma 14 dni na naprawę, a on odpisał: że 14 dni kiedy jest sama naprawa i z zamówieniami podzespołów 30 dni. Czy to prawda? Czy taki serwis nie ma podstawowych części na miejscu ? Czekam na odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJSzmer Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 zazwyczaj 14dni roboczych czyli niecałe 3 tygodnie, liczone od godziny dostarczenia do serwisu na wysyłce zwrotnej kończąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulisses Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 bandi_n15, a jak masz w gwarancji napisane?? Dokladnie jesli korzystasz z gwarancji to to co jest napisane w karcie gwarancyjnej to swietosc. Moze byc i napisane ze 3m-ce bedzie trwala naprawa - nic nie zrobisz korzystajac z gwarancji zgadzasz sie na jej warunki. Jest jeszcze jakby co niezgodnosc z umowa a jej warunki sa zapisane w ustawie o zakupie konsumenckim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.