alexandro Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Panowie i Panie mam pewien malutki problem. Otoż jade sobie do przodu wrzucam na luz delikatnie naciskam hamulec a tu !!!!!!!!!!!!!! włacza mi sie kaema. Wczesniej tego nie było . Sprawdzałem styki na zarówkach , mase tylnich lamp i jest oki .....ale nadal przy jeździe do przodu kamerka się włącza.... Co może byc przyczyną??? Aha jak wrzuce biego to kamera gasnie i powraca do normalnego widoku na panelu LCD. Jakieś rozawiązania??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Kolego sprawdz jeszcze raz mase i przeczysc wszystko papierem sciernym, powinno byc dobrze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexandro Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Jednak kochana masa...niby oki a jednak...... ale choineczkę z tyłu też ladną robiłem hehhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 To niestety czesta przypadłosc Tych aut. Ciesze sie, ze wszystko wrócilo do normy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.