alexandro Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Panowie i Panie mam pewien malutki problem. Otoż jade sobie do przodu wrzucam na luz delikatnie naciskam hamulec a tu !!!!!!!!!!!!!! włacza mi sie kaema. Wczesniej tego nie było . Sprawdzałem styki na zarówkach , mase tylnich lamp i jest oki .....ale nadal przy jeździe do przodu kamerka się włącza.... Co może byc przyczyną??? Aha jak wrzuce biego to kamera gasnie i powraca do normalnego widoku na panelu LCD. Jakieś rozawiązania??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaxa10 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Kolego sprawdz jeszcze raz mase i przeczysc wszystko papierem sciernym, powinno byc dobrze!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandro Posted July 18, 2008 Author Share Posted July 18, 2008 Jednak kochana masa...niby oki a jednak...... ale choineczkę z tyłu też ladną robiłem hehhehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaxa10 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 To niestety czesta przypadłosc Tych aut. Ciesze sie, ze wszystko wrócilo do normy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.