DINO Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 fajne, ale mam pytanko jak wyginasz kolanka??? masz sprzęt do takiej średnicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 gotowe kolana mi dostarczają, ja się tym póki co nie głowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 gotowe kolana mi dostarczają, ja się tym póki co nie głowię dokładnie ,no i po co jest PRO konkret... Pozdro McG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) A teraz powitajmy kolektor MacG Pro2 na zespolonej i wycinanej komputerowo flanszy. Jak zwykle zapraszam do składania zamówień na PW by wzmocnić znacznie swoje auto Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez MacGayver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 gotowe kolanka ze zwykłej tłumikowej stali? czy nierdzewka? polecam spawanie rur do flanszy od wewnatrz bo rura inaczej zachowuje sie pod wpływem temperatury a inaczej gruba flansza ...nie ma ryzyka ze bedzie kękało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QXs Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Od dawien dawna śledzę ten temat. I w końcu mam pytanie. Czy dało by radę wystrugać kolektor do K11 CG13DE? Jeżeli tak to jakie koszta. W końcu jakiekolwiek mody tego silnika w PL są trudno bo części brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marko99999 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 prośba o kontakt w sprawie zamówienia bo chyba zablokowane wysyłanie wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) nie żebym sie czepiał ale popracuj nad spawami bo wyglądaja jak gluty. jak juz brac za cos kase to powinno to solidniej wygladać. Edytowane 16 Maja 2011 przez CZAJNIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 QXs poszła wiadomość. marko99999 - moje gadu 6420003 albo tel. 602-413-692. Czajnik, cały czas pracuje nad tym. P.S. zedytuj posta bo wyświetliło Ci go podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 spróbuj Tigiem jest 100razy lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi