Gość WaldekSP16 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) Zrobiłem kiedyś tak samo ale pomogło na 2 tygodnie. Dopiero dołożenie radiatora z zasilacza komputerowego pomogło (pomysł znalazłem na forum) , działa do teraz czyli 2 lata. Edytowane 10 Marca 2010 przez WaldekSP16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 U mnie były walnięte 3 pierwsze biegi, więc obydwie ścieżki nadawały się do reanimacji. Zrobiłem to w następujący sposób: - Porządnie oczyściłem miejsca po zabezpieczeniu termicznym - najpierw nagrzałem lutownicą i odessałem nadmiar cyny, a później dotarłem papierem ściernym - Nie żałując cyny polutowałem "przerwy" w ścieżkach Działa już prawie miesiąc. Nie stosowałem żadnych radiatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekwielki Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) witam mam podobnie ale u mnie nie działało wogule , zalutowałem tak jak bylo na forum i teraz nie dziala mi na 4 biegu co teraz??? Pomoże ktoś ? czy każdy tylko w tym jednym problemie jest mocny bo wałkujecie to samo. Edytowane 27 Grudnia 2010 przez waldekwielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi