Guest przemoc80 Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 W mojej Almerze Tino 2000 r po wyciągnieciu kluczyka ze stacyjki radio mi sie wyłącza(brak zasilania po wyciagnięciu kluczyka) i takze nie ma prądu w gniazdach zapalniczek po wyciągnieciu kluczyka .Mógłby mi ktoś wytłumaczyc prostym jezykiem jak to zrobic zebym mógł sobie radyjka słuchac niewkładając klucza do stacyjki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
And482 Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Ja jak zmienialem radio to tez tak mialem masz stacyjke z polozeniem AAC ??pojechalem do elektryka zmienił jeden kabel w radiu wzioł odemnie na piwo po problemie jak chcesz to sam zrobic to musisz wyjac radio i w instrukcji radia poczytaj moze tam bedzie a jaki masz radio ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest przemoc80 Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 instrukcji nie mam ,Radio CD firmowe nissana wbudowane w kokpit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mas Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 wystarczyło trochę poszukać... Proszę: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=40294 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.