buba1996 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 hoonki radzę żebyś: 1. zsiadł sobie przynajmniej do QQ w wersji acenta a potem do topowej wersji vitary, z RAV i fordem Kugą może być trudniej zdecydować :diabel: jeśli to cię nie przekona 2. zrób jazdę próbną (tylko bierz porównywalne wersje silnikowe), popróbuj pomanewrować trochę, itd... :kosci: jeśli dalej będziesz miał wątpliwości 3. Kup to w czym się poczułeś lepiej - dla mnie vitara odpadła z powodu gorszych odczuć przy jeździe próbnej + słabiej z serwisem + większe spalanie) i brzydkiego wnętrza - kuga z powodu ceny (chociaż generalnie fajne auto), braku tańszych wersji - RAV cena + bardzo w mojej ocenie słabe wnętrze ostatecznie jak znalazłem QQ w pomarańczowej tapicerce to już nie było wątpliwości do dyskusji dodam jedynie że swoje wnętrze z pomarańczową tapicerką - jest z konsolą centralną dwu-kolorową czerń i odcień brązu (tapicerka na drzwiach też ma taki inny odcień) :sylwester: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honnki Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Wybralem QQ w podstwowej wersji Visa ale z silnikiem 2,0 bo na tyle dudków mi starczylo. Byłem ciekaw czym kierowali sie posiadacze lepszych wersji QQ w koncu to juz sporo grosza a wybor jest dosc spory. Więc nasze QQ bija pozostale pod wzgledem ekonomicznosci, urody itp. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 w najnowszym numerze MOTORU mamy test QQ +2 ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi