dziubas Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) spryskiwacze zalepione betonem po dzwonie chyba,ale to tylko domysły może ktoś dryndnie zainteresowany? Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ale w opisie ma soczewki i xenony i spryskiwacze i oczywiście profesjonalnie usuniętą wycieraczkę tylnej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 wszystko do nadrobienia chodzi o jakieś dzwony co gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Srebrny widac z przodu ze krzywo poskladany, tandetnie pomalowania rozporka, z d*py flok i pewnie goj taczkami byl ladowany bo az w bagazniku choinke musial powiesic. Ciekawe co to znaczy profesjonalnie usunieta wycieraczka - bo ja rozumiem przez to - tak jak mam u siebie to zrobione - wywalony caly mechanizm, zaspawany, szpachelek i lakierowanie calej klapy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wychodzi troche nasza polska natura teraz z was. nic nie jest dobre, wszystko zje%ne i nic nie warte. Kurde flok jest tylko brudny, wystarczy odkurzacz ze szczotką i będzie błysk - 10 min i jest gitara, troche odnowić flok przy przetarciach - 100zł, radio 2din - czytając inne posty wielu chce takie kupić ale tutaj to gdzież tam nikt nie zwróci uwagi. Choinka w bagazniku? I co? Pytam się i co? Ja też mam tam powieszoną bo mi wpływa na nerwy jak mi dynda wieśniacko na lusterku. Maska lekko odstaje - pojechać zobaczyć co się dzieje pod nią....potargować się i kupić nową jak jest gdzieś dognieciona i tyle. Felgi są , auto już posadzone. Wycieracze można zamontować i nie będzie bolało w oczy, że jest tylko ściągnięte ramię. Rozpórkę można spolerować albo kupić za 200zł a allegro jak tak bardzo przeszkadza. Auto wystawione za 35tyś zł! może jeszcze trzeba skomentować, że pewno znajdzie się gdzieniegdzie odprysk od kamyczka...... Nie widziałem jeszcze, żeby wystawione tu ogłosznie nie zostało kompletnie skrytykowane.....to są UŻYWANE samochody i mają wady....ale też wiedząc, że ktoś ma ograniczony budżet można znaleźć jakies plusy. Nigdy nie sugerowałem się żadnym forum kupując auto bo czytając posty niczego nigdy bym nie kupił... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 zgadzam sie w 100% matber1 . bardzop szybkona tym forum mozna zauwazyc "wyzszosc i arystokracje" co poniektorych osob. wszystko co ktos wystawi taniej troche to szrot i nalezy nawyzywac. a prawda jest taka ze samochody sie stazeja i tanieja! jak sie nie obejrzy i samemu nie przekona to sie nie dowie. te z forum zawsze takie wychuchane ze oh az oczywiscie ale to jest takie samo stwierdzenie jak i goscia ktory wystawil ta tania na allegro. poki sie nie obejrzy to nie mozna zaufac. ale nie nalezy byc odrazu nastawionym na to ze wszystko co ktos wystawi i nie jest nasze to musi byc dno.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Sorki, że przerywam wam dyskusje, ale mam problem. Zakupiłem na allegro takie oto żarówki http://allegro.pl/p21-5w-bay15d-zarowka-pozycja-stop-nissan-350z-z33-i4102180238.html i niestety nie pasują. Mój błąd, że nie zdjąłem wcześniej lampy i nie zobaczyłem jakie są tam żarówki zamontowane, ale zetora mam 2 rok i jeszcze nie wymieniałem żarówek. I czy w waszych zetkach też są inne żarówki niż te z aukcje w światłach jazda dzienna/stop? Czy tylko ja mam inne lub wszystkie wersje amarykańskie mają inne żarówki (takową wersję posiadam)? Całkowicie jest inny kształt wejścia do którego się wkłada/mocuję żarówkę. Sam kształt oczywiście też, ale to już chyba nie jest taki problem. P.S. Jeżeli ktoś wie jakie powinny być odpowiednie żarówki do jazdy dziennej/Stop to niech podeśle mi oznaczenie lub linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Lejemy głównie z opisu cwaniaka handlarza ich opisy zawsze sa za***iste a jak przyjedziesz oglądac to robi wielkie oczy albo nie wiedział że tak napisał . A radio bym łykną i jak bym miał na auto 30000 to bym też pewie oglądnoł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Co nie którzy mogą kupić zete za te 25-30tys owszem , ale co z utrzymaniem (jak ktoś całą "skarbonkę" przeznaczy na zete za 30tys ) nie chodzi tylko o paliwo gdzie trzeba liczyć około 18l/100km PB98 ale części gdzie nowy właściciel np.. kupi nowe opony(4tys) plus nowe tarcze klocki (Brembo) 2,5tys , dwumas sprzęgło 5tys i dyszkę trzeba wyłożyć a czasem pomalować i takie tam inne , moim zdaniem już taniej nie będą inaczej będzie się je opłacało targać na dawców części. Policzcie ile kosztuje przód do nyski bez silnika mam na myśli blachy lampy i pasie przednim kompletny to tak np. jak po lekkim dzwonku trzeba gratów wymienić Kwestia czasu jak szroty trafia gdzie ich miejsce na części a zdrowe i zadbane egz. będą w cenie. Dlatego moja rada jest taka przed zakupem proponuje pooglądać auta osób z forum jak macie blisko dla porównania i nie napalać się niska cena to nie wszystko w przypadku zetki a można trafić na minę jak szukałem mojej oglądałem wiele zetek a nie które do dziś wiszą na alledrogo a to było 2 lata temu u tych samych lub powracają po bardzo krótkim kilku miesięcznym czasie od nowych właścicieli którzy już się "nacieszyli" nowym nabytkiem. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jakub ma racje - szydera idzie z tego co ludzie pisza - z tego jakie zdjecia nieogarniete robia (np brudny flok) - opisy po prostu nieodzwierciedlaja tego co wieszkosc osob oferuje. Poza tym nie kazde ogloszenie jest pocisniete ale - typowa natura polska - pamietamy tylko o tych ktore zostaly pocisniete. Dziwie sie ze stajesz w obronie takich samochodow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Aż strach podjechać na zlot, żeby mnie "arystokracja" nie zjechała, że się szrotem pokazałem (kupiłem za 33 tysia)... A tak na serio, to chyba dobrze, jak ktoś krytycznie się przejedzie po ogłoszeniu (byle krytyka była konkretna), od razu wiadomo na co zwrócić uwagę i na czym negocjować cenę, oraz do których ogłoszeń nie warto w ogóle startować. A goście którzy przeliczają milę po 1,3 km, czy piszą, że gablota jest powypadkowa, gdy po zdjęciach widać, że bita równo, są żałośni i krytyka jest w pełni uzasadniona. Ja kupowałem Zetkę ze świadomością, że była bita (ciekawe tak na marginesie ile jest bezwypadkowych z 2003r. ...) i jestem zadowolony, z drugiej strony to dla mnie gablota do polansowania się w weekend po mieście, nie jeżdżę na tor się ścigać, nie wchodzę w zakręty bokiem (od tego mam służbowe Punto:) i nie mam hamulców brembo, bo są mi niepotrzebne. Gdybym chciał furę do wyścigów, na pewno kupiłbym nie starszą niż 5 lat i wtedy szukałbym nie bitej i w super stanie bo pakowanie dużej kasy w relatywnie nowy samochód po dzwonie jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Aż strach podjechać na zlot, żeby mnie "arystokracja" nie zjechała, że się szrotem pokazałem (kupiłem za 33 tysia)... A tak na serio, to chyba dobrze, jak ktoś krytycznie się przejedzie po ogłoszeniu (byle krytyka była konkretna), od razu wiadomo na co zwrócić uwagę i na czym negocjować cenę, oraz do których ogłoszeń nie warto w ogóle startować. A goście którzy przeliczają milę po 1,3 km, czy piszą, że gablota jest powypadkowa, gdy po zdjęciach widać, że bita równo, są żałośni i krytyka jest w pełni uzasadniona. Ja kupowałem Zetkę ze świadomością, że była bita (ciekawe tak na marginesie ile jest bezwypadkowych z 2003r. ...) i jestem zadowolony, z drugiej strony to dla mnie gablota do polansowania się w weekend po mieście, nie jeżdżę na tor się ścigać, nie wchodzę w zakręty bokiem (od tego mam służbowe Punto:) i nie mam hamulców brembo, bo są mi niepotrzebne. Gdybym chciał furę do wyścigów, na pewno kupiłbym nie starszą niż 5 lat i wtedy szukałbym nie bitej i w super stanie bo pakowanie dużej kasy w relatywnie nowy samochód po dzwonie jest bez sensu. Nie bierz tego do Siebie:) A tak na marginesie planuje podniesienie mocy , jak z twoja nyska , jak osiagasz 350ps - uturbiona jest ..? jakie graty masz pod maską ..? Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ADIX, ja nie biorę, ale inni chyba biorą Moja Zetka ma wbite 350KM w dowodzie i tak ją kupiłem, nic mi nie wiadomo na temat tego czy ktoś w nią coś wkładał a na hamowni nie byłem, być może to pomyłka. Kolega niedawno upgradował swoją Zetkę do 450KM i cały czas chodzi z bananem na twarzy, prześlij mi PW maila, albo tel, może uda się Was skontaktować to opisze wrażenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 no chłopaki następna sztuczka po taniości http://allegro.pl/nissan-350-z-i4173263151.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Mam bardzo blisko do tego zlepka. To co bierzemy na części ... Tak na szybko o golasie : kierownica zmieniona , dokładka hebli brembo , brak popielniczki ,brak odblasku , lusterko wsteczne wybrakowne ja całe auto . Reszta zdjęć tak zrobiona ze nie widać pozostałych bubli , ale na pewno igiełka auto jak w takiej cenie i ponad 300PS będzie miało lekko. Okazja tylko Brać. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) ja w sumie też ale silnik już mam Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ale przynajmniej bzdur nie pisze że ma 313km i jest bezwypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja juz sie nie wypowiadam bo znowu nas pocisna ze sie szydzimy z ogloszen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Faktem jest , że nie jest łatwo wyhaczyć porządny model w Polsce, a przynajmniej tak było 2 lata temu kiedy ja kupowałem swoją Niunię. Po obejrzeniu paru modeli w Polsce zdecydowałem się na wycieczkę do Brukseli i był to strzał w dychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jeżeli ufać właścicielowi to ten może być ciekawą propozycją... http://otomoto.pl/nissan-350-z-lift-bezwypadkowa-full-opcja-C32945594.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Wersja US - bezwypadkowy? - ciekawy jestem. Swoja droga to te zdjecie wygladaja jak by byly robione w stanach - zwalszcza te na podjezdzie (bo w Polsce malo popularny jest betonowy podjazd) Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nic tylko brać http://otomoto.pl/nissan-350-z-C32984270.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 haha felgi znajome widzialem to auto na zywo, powiem tak, gosc mowił ze felgi ktore mu sprzedawalem byly słabo pomalowane (malowane sprayem), nie chciałem byc nie miły bo i tak wygladały lepiej niz ten cały samochod, ogolnie gruz totalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Brakuje mi tu na forum tematu "Nasze auta" z kategoriami 350Z,370Z itd. Każdy mógłby zaprezentować swoją zetkę i wstawić jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Brakuje mi tu na forum tematu "Nasze auta" z kategoriami 350Z,370Z itd. Każdy mógłby zaprezentować swoją zetkę i wstawić jakieś zdjęcia. Nie widzę problemu jest dział ogólny "nasze auta" a dokładnie projekty i prezentacje , więc chętni do dzieła !!! Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi