lewystw Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja bym zostawil Z'te i dmuchal. Dobrze gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oz1on Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 niestety Zetka z Piotrkowa sprzedana do Wawy, przed chwilą chłopak mi dał znać... Przykro mi )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Przykro mi )))))) Czyli mamy szczesliwego kupca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 to co proponujecie? mercedesa SL500 2002 r ? Jest na allegro Cadilac XLR za 36 tyś ale widac ze ulep ze zdjeć. Zapomnij o Dobrym SL-u jak nie masz 80-100tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 jak pierwsze wrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ta Zeta z Piotrkowa to chyba najfajniejsza jaka się pojawiła od pół roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Aj.. z dwoma kompletami kół zabrałeś? zakup na na chwile czy na dłużej? Bedziesz sprzedawał to pisz pw. Przykro mi )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 oz1on to rozumiem ze widzimy sie na spocie w warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Myślisz że chłopak po takim zakupie siedzi na forum i nasze posty czyta:P Pucuje pewnie Zete w garażu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Trza poczekać aż ziemi opony skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) ja bardzo sie dziwie że nissan w z-ce nie zastosował silnika bi- turbo jak to mialo miejsce miedzy innymi w zx300 albo w gtrach wtedy te auta były by bardzo cenne i poszukiwane trzymały by cene jak wyżej wspomniane gtr-y jezeli da sie uturbic garażowym sposobem to dla fabryki by to nie stanowiło żadnego klopotu mój nissan przed uturbieniem był bardzo ocieżały bardzo cieżko sie zbierał i trzeba było go krecić powyzej 5tyś żeby coś sie tam działo , teraz po dołożeniu 2 malych turbinek po 300zl za sztuke auto nabrało lekkości aż miło sie wyprzedza na 6 biegu bez redukcji teraz troche bardziej doswiadczony awarią tego mojego silnika zrobiłbym troche innaczej mianowicie doładowanie progresywnie rosnące tak od 0,3 bar przy 3tys prm do 0,7 przy ok 5 tyś i tak utrzymac do odcinki i oczywiscie zmiana korbowodów i lekkie odpręzenieprzez stoczenie środków tłoka tak ze 2mm oczywiscie lepiej wymienic też tloki na kute lecz to niesie za sobą pewne niedogodnosci takie tloki mogą na zimnym silniku stukać bo sa bardzo lużno pasowane, zmiana kolektora sącego z rep-up wszystko to po to żeby ograniczyć momet przy niskich obrotach pierwotnie miałem 680nm przy 3tyś i mocno staraliśmy sie go ograniczyc przez cofanie zaplonu i zalanie silnika paliwem (tak jeździł całkowicie bezawaryjnie przez rok) widocznie po modyfikacji turbin i sannia powietrza doszło wiecej niuta Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 na jakim jesteś etapie z silnikiem? będziesz na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 składa sie , mysle że przyszły tydzień powinien zostać odpalony teraz robilem głowice , wymiana uszczelnień i dotarcie zaworów oraz czyszczenie z nagaru bo ten silnik co kupiłem żar olej , teraz głowice mają prube szczelności , komory spalania zalane są ropa i testują sie czy nie ma przecieku na gniazdach zaworowych tłoki korby i panewki siedzą już w bloku , znajde chwile to wkleje jakąś fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jaram sie Twoim projektem bo udowadniles ze jak to nazwales 'garazowym' sposobem i niekonieczne wielkim nakladem pieniedzy mozna uturbic Z'tke i zrobic z niej malego potworka Jak dobrze pojdzie to moze tez w tym roku zaczne cos dzialac pod maska a wtedy Twoja wiedza bedzie dla mnie cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 niema sprawy , całą dostępną mi wiedze ci przekaże jak jeszcze coobcia sie do tego dołączy to bedzie sporo zetek bi turbo czy turbo czy kompresor jak wszystko sie poukłada to będe na tym zlocie w wawie chodzby w celu dotarcia silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 to super, zatem do 18 Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 ja tam jestem pod wrażeniem wiedzy i zapału do pracy,jak dla mnie to jesteś sternik pełnomorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 siema! poszukiwań ciąg dalszy, zeta z Piotrkowa poszła ale pojawiła się w warszawie za 49,000 2006 rok. zna ktoś tę sztukę? nie mogę wkleic linka z otomoto ;/ srebrna sztuka wersja eu. http://otomoto.pl/nissan-350-z-C33096864.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wyglada ładnie i jest nawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 na fotach to prawie każdy wygląda ładnie. Czy ktoś zna tę sztukę albo ją gdzieś widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jedz oglądaj i kupuj bo znów się sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oz1on Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Aj.. z dwoma kompletami kół zabrałeś? zakup na na chwile czy na dłużej? Bedziesz sprzedawał to pisz pw. tak, zabrałem z dwoma @Bydle - niestety mimo, że bardzo bym chciał to nie mogę się pojawić bo akurat będę za granicą. Ale na 100% na jakiś spocik chętnie zajadę. Co do samego nabytku to jestem mega zadowolony, z rzeczy które wyszły po zakupie to chyba do wymiany jest uszczelka klapy bagażnika bo powyżej 200 jest strasznie głośno, a w okolicach 240-250 strasznie gwiżdże w środku . Generalnie jaram się niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jest szczęściarz........ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipkoo Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ktoś oglądał to autko? http://allegro.pl/nissan-350z-grubo-doinwestowany-europa-i4221992909.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ale sie rozpisal....i ten flok - masakra. Ale z zewnatrz ladnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi