hot_rider Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) kolor mistrz, brałbym zdecydowanie ps. jeżeli to sa ori bride to możesz mi sprzedać Edytowane 8 Maja 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oz1on Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Moim zdaniem ta zdłubana trochę słaba opcja jako auto na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 To samo mówi moja uszczelka szyby w drzwiach kierowcy, niestety wymiana uszczelki nie pomogła, ale jeszcze mam zamiar wyregulować podnośnik szyby, może to podziala i wreszcie przestanie świszczeć mi nad uchem, a na razie włączam głośniej muzykę i nic nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 trzeba zdjąc boczek drzwi i tą prowadnice na śrubach wyregulować tzn nagiąć na drzwi. U mnie tez gwizdało niemiłosiernie ale zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Moim zdaniem ta zdłubana trochę słaba opcja jako auto na codzień. Bez przesady, stołki mają regulowane oparcie, nie ma żadnej klatki utrudniającej wsiadanie, koła w normalnych rozmiarach, prześwit tak samo chu....wy jak w innych sportowych autach. Swoją droga tak grubo doinwestowany a heble ma chyba w wersji US bieda...opis tak obszerny ze po pierwszym zdaniu już się zgubiłem. Teraz jeszcze dopatrzyłem się tego ze niby licznik w KM jak wersja EU a migaczy w błotnikach. Edytowane 8 Maja 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipkoo Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 koleś mówił że w swoim warsztacie skladał auto od podstaw, jest niby z Francji bez dokumentow z jednym kluczykiem przebieg niby na gębę " 130 000" rocznik 2004 , troche na pewno musial zainwestowac w auto, sprzedaje bo składa 370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 już ja kiedyś widziałem " składa 370z" ciekawie powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 niech nawet sklada turbo taczke z napędem na tył...czy to ma jakies znaczenie??? auto na bank cale lakierowane ..a zrobione z gustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Bardzo rzadko ktoś coś takiego jak auto sportowe składa porządnie na sprzedaż, wiec jego gust mało mnie obchodzi tylko jak to jest wykonane jest najbardziej istotne. Doinwestowane w heble made in usa, poza tym zobacz co ten gość ma jeszcze wystawione na alle... to wiele tłumaczy. Edytowane 8 Maja 2014 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 I jak tu nie krecic beki z aut ktore ludzie sprzedaja a wy chcecie opini - 'Doinwestowane na heblach ma ide usa' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Niestety mieszkam niedaleko i Września, Gniezno, Konin, Słupca, i kilka innych w tym rejonie to stare cwaniaki, nigdy nie powiedzą prawdy ale oczywiście nie można mierzyc wszystkich jedną miarka. Kilka razy byłem tam po auta i wróciłem z niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Skoda dyskusji dla mnie szrot auto poskładane z przynajmniej z dwóch. To też ten jegomość sprzedaje , wiec faktycznie składa te samochody buuuhhaaaa DRUCIARSTWO http://allegro.pl/nissan-350z-karoseria-kpl-dokumentow-europa-i4221991692.html Edytowane 9 Maja 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To teraz moze matber i emce sie wypowiedza na temat tego auta? Bo to oni nas cisneli ze zachowujemy sie jak "wyzszosc i arystokracje" no ale kur... co tu mozna napisac pozytywnego o takiej padace oprocz tego ze ma ladny kolor i felgi? ADIX podyskutowac zawsze warto bo mozna sie posmiac troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oz1on Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Bez przesady, stołki mają regulowane oparcie, nie ma żadnej klatki utrudniającej wsiadanie, koła w normalnych rozmiarach, prześwit tak samo chu....wy jak w innych sportowych autach. Swoją droga tak grubo doinwestowany a heble ma chyba w wersji US bieda...opis tak obszerny ze po pierwszym zdaniu już się zgubiłem. Teraz jeszcze dopatrzyłem się tego ze niby licznik w KM jak wersja EU a migaczy w błotnikach. Felgi 20" z naciągniętymi gumami to normalny rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ja mam 20 i jest ok, natomiast więcej to już nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Potwierdzam, Września,Słupca zagłębie cwaniaków handlarzy podobnie jak Radom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To teraz moze matber i emce sie wypowiedza na temat tego auta? Bo to oni nas cisneli ze zachowujemy sie jak "wyzszosc i arystokracje" no ale kur... co tu mozna napisac pozytywnego o takiej padace oprocz tego ze ma ladny kolor i felgi? ADIX podyskutowac zawsze warto bo mozna sie posmiac troche tak, dalej tak twierdze.....bo konstruktywna krytyka jest zawsze ceniona.....ale w większości to się za delikatną szparę lub nierówość przy zderzaku czepiacie, że szrot i zło i pewnie z 15 innych składany! Proponuje zejść przed dom i popatrzeć na swoje....ideał? wątpie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 No ja nie mam krzywych spasow na swoim aucie. Nie jest skladany z 15nastu i wszystko jest sprawne, robione na czas i dokladnie wiec jezeli moje auto jest wyznacznikiem krytyki to ja moge cisnac je dowoli bo ja takich bredni nie pisze o swoim jak inni sprzedajacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ja pierdziele zamiast wymiany zdań mamy bójke.Panowie ostygnijcie bo to forum o autach a nie bieg po złote gacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 wyluzuj....jesteś szpec ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) ja jestem wyluzowany caly czas i to nie ja mialem z tym problem pare stron wczesniej Edytowane 9 Maja 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Własnie kto ma wyluzować ? Ja jestem spokojny ktoś pisze proszę o opinie to ja wyrażamy na podstawie swoich doświadczeń. Ja jak kupowałem swojego z też miał być bezwypadek ale niestety był już troszkę malowany ale tragedii nie ma, tym bardziej że ostatnio w ciągu 1 tygodnia dwie boskie istoty trafiły mi w ten sam błotnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Dokladnie Jakubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Własnie kto ma wyluzować ? Ja jestem spokojny ktoś pisze proszę o opinie to ja wyrażamy na podstawie swoich doświadczeń. Ja jak kupowałem swojego z też miał być bezwypadek ale niestety był już troszkę malowany ale tragedii nie ma, tym bardziej że ostatnio w ciągu 1 tygodnia dwie boskie istoty trafiły mi w ten sam błotnik. nieee to nie do Ciebie było pozdro Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 a cóż to za boskie istoty spotkałeś po drodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi