ADIX Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) to dogadaj się z Tomi jak jesteś zdecydowany na zdrowa Zet ,a było by fajnie jak by trafiła w dobre ręce Gdybym chciał kupić za 22 tyś to już raczej bym nim śmigał Przewiduje budżet 45-50 tyś. Ale pożyjemy zobaczymy Edytowane 6 Czerwca 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 http://otomoto.pl/nissan-350-z-nissan-350-z-sprzedam-lub-zamienie-C33478347.htmlZna ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Godny uwagi. Warto się zakręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 2006, lampy polift, maska przedlift, tylny zderzak eu a to ameryka o ile dobrze widzę, oglądał ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Wnętrze w kolorze szarym, a tapicerka w miejscu poduszki pasażera wymieniona na czarną... ćwiartki z kierunkami EU, a z tego co pamiętam automat wychodził tylko na US Edytowane 7 Czerwca 2014 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) no własnie poducha w innym kolorze, zderzak z tyłu EU a zegary w milach, ulep straszny. Edytowane 7 Czerwca 2014 przez driver_kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Może macie rację nie oglądałem zdjęć bo przeglądam w komórce. Przeczytałem tylko ze 2006 r revup bezwypadkowy i dobra cena i na tej podstawie stwierdzilem że można się zainteresować. Ze zderzakami może być różnie. Ja np nam wersję eu bezwypadkowa i zmieniłem zderzak tylny na USA (cały bodykit) bo po prostu ładniejsze były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) http://otomoto.pl/nissan-350-z-nissan-350-z-sprzedam-lub-zamienie-C33478347.html Zna ktoś ? Ktoś sprzedawał w Katowicach przez ostatni rok a teraz w Mielcu sprzedaje tak od razu Edytowane 9 Czerwca 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walu Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kotś sprzedawał w Katowicach prze ostatni rok a teraz ktoś w Mielcu sprzedaje tak od razu Przedni zderzak mial robiony na 100% - wiem bo sam sie interesowalem nim okolo rok temu (jeszcze z innej lokalizacji [inny wlasciciel - nie wiaodmo], blachy na zdjeciach te same) i jakos pare dni przed moim przyjazdem ogledzinowym dostalem info, ze przytarl o kraweznik, wypadl z mocowan i troche go uszkodzil. ... ja, wowczas, w tym momencie go... odpuscilem. Nastepnie zniknal i pamietam, ze oozniej blizej swiat znow znow go wystawil. Oczywiscie _teoretycznie_ to nic, ale warto o tym wiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Co rusz to lepsze "perełki" się pojawiają przed czy po FL (lampy przód i tył) miodzio lol http://otomoto.pl/nissan-350-z-premium-pack-brembo-navi-cabrio-C33392070.html Edytowane 10 Czerwca 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walu Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Z ciekawostek przyrodniczych http://olx.pl/oferta/nissan-350z-drift-CID5-ID69iqF.html#aff6689375 ciekawe czy naklejki pelnia tez funkcje wzmocnieniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Co rusz to lepsze "perełki" się pojawiają przed czy po FL (lampy przód i tył) miodzio lol http://otomoto.pl/nissan-350-z-premium-pack-brembo-navi-cabrio-C33392070.html Masakra - zrobiony po kosztach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Z ciekawostek przyrodniczych http://olx.pl/oferta/nissan-350z-drift-CID5-ID69iqF.html#aff6689375 ciekawe czy naklejki pelnia tez funkcje wzmocnieniowa Silnik zarżniety ponoć ma... Raku już go oglądał Z ciekawostek przyrodniczych http://olx.pl/oferta/nissan-350z-drift-CID5-ID69iqF.html#aff6689375 ciekawe czy naklejki pelnia tez funkcje wzmocnieniowa Silnik zarżniety ponoć ma... Raku już go oglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oz1on Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Wie ktoś może gdzie szukać wydechu do zetki? Chciałbym coś co będzie fajnie brzmiało, ale jednocześnie nie chcę wstawiać pełnego przelotu bo wydaje mi się, że w trasie będzie to męczące. Istnieje jakiś kompromis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ebay.com tam znajdziesz co trzeba jest sporo do wyboru począwszy od markowych po chinole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 oz1on zrób sobie cut outa bedziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Nie wiem czy cut out to dobry pomysł bo raczej taki wynalazek po zimie może się przycinać albo całkowicie odmówić posłuszeństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dobry kolektor wylotoyw plus Y-pipe na seryjnym koncowym i masz kompromis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 manualny cut out bedzie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Nie chce ktoś sprzedać 350z? Jeśli tak, proszę o PW w celu dokładniej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oz1on Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 manualny cut out bedzie najlepszy gdzie mozna cos takiego ogarnac i jakie koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wszystko custom będzie w tym przypadku wiec to wszystko zależy czy sam zrobisz czy zlecisz komuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 samemu musisz wykombinowac ja sie nie moge doprosić mojego mechanika zeby sie za to wkoncu zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Moim zdaniem lepiej wydech zrobić niż bawić się w takie rzeczy bo jak zrobisz zaraz za y pipem to ogluchniesz po przejechaniu 2 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 wystarczy zrobić takie coś przed wydechem końcowym efekt super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi