matber1 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Spinam sie jak czytam te glupoty. O mnie sie nie martw nic mi nie peknie chlopaczku. nawet to pisząc się spinałeś....o czym świadczy lekko ironiczne zakończenie z nazwaniem mnie "chłopaczkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Sama dyskusja nie jest problemem. Problem sie pojawia jak kogos zaczyna nosic i wywija kur@#mi i poje#@usami na lewo i prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Kuba czemu sprzedajesz ? Juz go nie lubisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Podzielam zdanie matbera to z założenia jest forum kolezenskie. Nawet mimo różnic w pogladach dzieli nas wspólna pasja i chyba to się liczy. Po co się kłócić rzucać k**wami i innymi słowami powszechnie uznawanymi za niecenzuralne w czyims kierunku? Po co nerwowa atmosfera? Jak ja widzę ze ktoś ma inne poglądy to albo się nie udzielam albo wyrażam opinie w sposób kulturalny. Panowie wyluzujcie. To nie podstawowka. Jesteśmy dorośli szanujmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Sama dyskusja nie jest problemem. Problem sie pojawia jak kogos zaczyna nosic i wywija kur@#mi i poje#@usami na lewo i prawo. Normalny jezyk ktorego uzywam na codzien wiec nie bede udawac kogos kim nie jestem i robic z siebie drunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 to ja tylko dodam ze chyab idiota by tak zrobił jak robią z tym bmw na pierwszym filmiku, szkoda czasu kasy bo takie cos to sie wyciaga przyssawkami albo od srodka sie klepnie i delikatnie wyszpachluje nawet szpachla z opiłkami metalu zeby kupiec nie wykrył miernikiem. Takiego delikatnego uszkodzenia nie warto w ten sposób naprawiac nawet jak bym miał ferrari to bym tak nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Kuba czemu sprzedajesz ? Juz go nie lubisz ? Miałem na oku coś innego ale chyba go sobie zostawie i przez zime coś pomące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Siema! Zna ktoś może ta zetke albo może to kogoś z forum? http://otomoto.pl/nissan-350-z-biala-persla-bogate-wyposazenie-C33949269.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Slothy byłeś oglądać ten poznański egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Siema! Zna ktoś może ta zetke albo może to kogoś z forum? http://otomoto.pl/nissan-350-z-biala-persla-bogate-wyposazenie-C33949269.html REV upik no fajna cena powiem, trzeba by mu się przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ASO kosztuje 150zl a nie 300 np w Warszawie w głównym salonie, w Częstochowie -300 to kroja. W ASO możesz sprawdzić ogólnie auto, komputerem nie wykryjessz kreconego przebiegu, poduszki itp najważniejsze czy nie składany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Co prawda nie wylądowałem jeszcze w przywitalni, ale zaraz tam się ładnie przywitam. Mam do Was panowie pytanie. Znalazłem ciekawą zetke w okolicach Rzeszowa, tak się składa, że w Rzeszowie jest autoryzowany serwis Nissana więc pomyślałem, że genialnym pomysłem było by jej sprawdzenie przed kupnem. Cena dość okazyjna, dlatego doszukuje się kruczków. Jednak ku mojemu zdziwieniu autoryzowany serwis oferuje "przeglądy" jednak nie oferuje w żaden sposób weryfikacji historii samochodu poprzez systemy informatyczne... Nie wiem zatem czy warto wydawać 300zł, żeby Pan Mieciu zaglądnął pod maske i powiedział "OK". Znacie jakieś godny polecenia serwis, który dokonałby takiego przeglądu wraz z potwierdzeniem historii auta? Najlepiej w okolicach Rzeszowa... Pozdrawiam, Nowy:) Edit/ Doczytałem troche nt sprawdzania historii auta w ASO i nie jest tak kolorowo jak mi się wydawało - słyszałem że każdy ASO ma taką możliwość, a okazuje się że chyba jednak nie ma. Jedz do ASO , sprawdź furę i kupuj jak będzie oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Panowie pomocy!!! Kupiłem silniczek do szyby przedniej. Poprosiłem sprzedającego z allegro o stronę lewą kierowcy. Dziś zdemontowałem boczek i okazuje się że silniczek nie pasuje. Jest odwrócony o 180 stopni jak mój oryginalny i nie da się go podłączyć i spasować. Dzwonię do sprzedawcy i on mówi, że to na 100% silniczek z drzwi lewych. Czy możliwe, że silniczki szyb elektrycznych w poszczególnych wersjach się różniły? Czy sprzedawca sprzedaje mi kit i po prostu wysłał silniczek z innych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 sprawdź czy lewy i prawy są takie same , jeśli tak to wysłał zły , a jeśli się różnią i są odwrócone np. o 180 stopni to może wysłał dobry , ale z angola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jednak stwierdził, że mógł wysłać zły Drugiej strony nie rozbierałem i nie sprawdzałem. Ogólnie kiepskie jest rozwiązanie z tymi boczkami, że przy rozkręcaniu cała szyba opada w dół i potrzeba pomocy do złożenia tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Sprzedam lub zamienię na 350z mojego WRX'aMocno doinwestowany, słuszny niebieski kolor na złotych OZ Ultrallegerach.Więcej info priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 z angola...moze wymienił bo coś sie stało z poprzednimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Panowie, oglądałem Z-tke i przez przypadek zauważyłem pewną ciekawą rzecz, która mnie zaintrygowała. Patrząc od przodu samochodu na komorę silnika, po lewej stronie jest akumulator, po prawej zbiornik na płyn hamulcowy (pod pokrywami), problem w tym, że pokrywy tych komór są odwrotnie. Nad zbiornikiem płynów jest zaślepka "Battery" a a nad akumulatorem Brake Fluid i nie jest możliwe ich zamienienie gdyż kształty nie pasują. Co jest grane? Domyślam się, że tak nie powinno być... Czy te pokrywy tak fabrycznie są zamienione? Czy przekładka z anglika? Dodam, że auto jest tak spasowane, że zrobienie tak dobrej przekładki było by sporym wyzwaniem, ale aż tak się nie znam. Co sądzicie o tym Panowie? /Edit. Zapomniałem dodać, że to europejska zeta z niemiec, 2004 rocznik w stanie fabrycznym (w sensie bez żadnych modyfikacji oprócz dolotu z filtrem K&N). Jechałem nim, nic nie trzeszły, piszczy w środku. Są jeszcze jakieś newralgiczne miejsca, które są ewidentne wyłącznie dla anglików, na które mógłbym zerknać? Jeśli są jakieś taile od angola to sprawdzaj przede wszystkim przednie reflektory oraz wkłady lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 No to na dobry początek do wymiany lampy koszt około 3tys Cię czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie prawda, wystarczy podmienić projektory na europejskie, klosze lamp są takie same! Teraz szybkie pytanie ode mnie: Czy zetka zapali bez skrzyni biegów w aucie ? Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez ick56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżon Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 bedzie problem chociazby z rozruchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 jaki problem?? skrzynia to przeniesienie napędu rozrusznik /dwumas wszystko jest na silniku co do lamp to pewnie ze wystarczy ale znajdz środek w dobrym pieniadzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 nagrzewnica ? wewnątrz samochodu jest sucho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 stan oleju w normie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi