tomoakatomi Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 chłodnica przecieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ja też stawiam na chłodnice jak nagrzana cieknie - obejrzyj wanny chłodnicy a filtry do sinika ja kupuje w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No to masz niezły wydatek na początek reflektory do wymiany plus ... chłodnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 a czy przypadkiem nie masz tak że jak jest zimmmny silnik to ci tego płynu przybywa w zbiorniczku a po ostygnięciu silnika ubywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 tak na marginesie np. taki http://archiwum.allegro.pl/oferta/k-n-filtr-oleju-nissan-350z-forester-impreza-i3797215852.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Filt oleju polecam k&n hp1008 a co do płynu to pewnie po nagraniu chłodnica cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja też wkładam K&N. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 U mnie jak zaczęło wysoko brać to po pewnym czasie zaczęło się ślizgać i teraz będę wkładał komplet od exedy a co do chłodnicy to koszt 225 f od mishimoto czyli jakieś 1150 zł http://www.mishimoto.co.uk/nissan-350z-performance-aluminum-radiator-03.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie chce być złośliwy ale za zdrowy i pielęgnowany egz. trzeba zapłacić( jak u Toma - niech się wypowie kupujący jak jest na forum czy była warta tej kasy) a jak ktoś ma warsztat może się bawić w mechaniora ..... i różne niespodzianki czekają kupującego. Ja na moją mogę dać gwarancje stanu techniczego u notariusza. !!! A jest do sprzedania tylko dla tego ze jest nowa szybsza zabawka Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Oj uwierz mi ze za 50 k większe gówna widziałem niż za 30 wiec to nie cena dyktuje stan auta choć po części jest wyznacznikiem czego się można spodziewać jadąc na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 ja wiem że jest bardzo zadowolony, a żona jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja tam nie chcę nic wróżyć ale ta chłodnica będzie cieknąć na żeberkach miałem tak w thesis + wymiana lamp+ sprzegło które wysoko bierze = tarcza do wymiany, a pisali na forum że te tanie rodzynki potem wymagają wkładu kupy kasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Poczekajmy zobaczymy co w trawie piszczy , usterki i wady wychodzą - nie wszystko od razu. Ty dasz gwarancje stanu technicznego na pismie ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 kto ma dać gwarancje na piśmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 W tym tygodniu kupiłem 370z. W związku z tym oddam swoją 350z w dobre ręce: http://otomoto.pl/nissan-350-z-wersja-europejska-C34124411.html . Przez 3 lata służyła mi wzorowo i nigdy mnie nie zawiodła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak wzorowa i bezwypadkowa to dlaczego ja tak nisko cenisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Cena niska (w zasadzie to normalna patrząc na zety z 2003 na allegro tylko jedna jest droższa od mojej), bo chciałbym sprzedać auto przed jesienią. Przerabiałem ten sam temat 3 lata temu gdy wystawiałem Celicę na sprzedaż. Auto w świetnym stanie, ale z uwagi na wyższą niż standardowa cenę sprzedawałem je pół roku co średnio się kalkulowało biorąc pod uwagę koszt ubezpieczenia i fakt że nikt nie chciał kupować sportowego auta na zimę a z nowym rokiem straciło na wartości bo było już "o rok starsze" Upadate: No i zetka sprzedana, kupiła pierwsza oglądająca osoba. Niech daje teraz radochę i dobrze służy nowemu właścicielowi Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Młynarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 pokaż teraz swoją 370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Po wczorajszych deszczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 było gradobicie? obity, czy czekał na koniec deszczu nie ma zmiłuj - fele do wymiany w trybie natychmiastowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Obity nie jest, lekko przykurzony bo nie było jeszcze czasu pojechać na myjkę a pogoda wczoraj nie rozpieszczała Już standardowe 19" Nissana robią robotę w 370z więc trzeba będzie coś pomyśleć. Ogólnie to moje pierwsze czarne auto więc będę musiał nieco się nauczyć w kwestii dbania o taki lakier. Grafitowa zetka znacznie mniej się brudziła. A po przesiadce na 370z powiem, że brakuje mi ryku 350z powyżej 3000 obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Bardzo ładny chociaz zawsze bardziej podobał mi sie 350z niz 370 bo ten nowy ma światła z przodu do których chyba nigdy sie nie przyzwyczaję. Natomiast felgi są tragiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Standardowe 18 calówki Nissana Trafiło mi się auto od 1 właściciela kupione w polskim salonie, z pełną historią, bezwypadkowe, na każdym elemencie oryginalny lakier więc przymknąłem oko na te felgi. Te zawsze można zmienić. Co do wyglądu, też początkowo bardziej podobało mi się 350z. Ale 350z jeździłem już 3 lata i trochę mi się już opatrzyło. Teraz 370z to fajny powiew świeżości i powiem szczerze że naprawdę zaczęło mi się to auto podobać. Szczególnie tył. Bardzo ładny chociaz zawsze bardziej podobał mi sie 350z niz 370 bo ten nowy ma światła z przodu do których chyba nigdy sie nie przyzwyczaję. Natomiast felgi są tragiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 wlasnie z tyłu ta migająca lampka po środku jak w F1 fajna fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) mogę polecić pare metod co robić z czarnym Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez tomoakatomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi