Sekret Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Czy oferta częsci tuningowanych do 370 jest tak bogata jak do 350? Gdzieś wyczytałem, że przy 350 jest większe pole do popisu. Ps. Tomi, mówiłem Ci to na zlocie ale powtórze, Twój zderzak przedni miażdży!!! Btw zmieniam własnie zderzak, jaki jest koszt takiego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja juz slyszalem 2 opinie ze 350z byl bardziej agresywny w prowadzeniu, lepiej bylo czuc predkosc, kierownice, ogolnie takiego wiekszego pazura ma a 370z to bardziej dla emerytow. Osobiscie siedzialem, jezdzilem 370z ale nie ujol mnie az tak dlatego odbilem od pomyslu zmiany na 370z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 ok 2000-2400 zł plus ochraniacz pod dyfuzor ok 1400 zł - mam porysowany trochę od ocierek (wiadomo, do tego służy), z wyrwanym zaczepem -trudno opisać ale to w ogóle nie rzutuje na niczym, mocowaniu itp, mogę sprzedać ten ochraniacz, a uwierz mi, bardzo dobra i ważna część do tego zderzaka <<< możemy się jakoś dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Szukam czegoś trochę tańszego, ale w razie czego jesteśmy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 @Bydle - ja bym powiedział tak - 350z jest lepszy na tor, a 370z jest lepszy do jazdy na codzień. W 350z lepiej czuć prędkość bo jest głośniejszy i bardziej daje znać o swoim charakterze przy przyśpieszaniu. Jak jeżdżę 370z to często łapię się na tym że jadę znacznie szybciej niż myślę że jadę Zawias w 370z lepiej wyłapuje nierówności przy bardzo dobrym prowadzeniu w zakrętach, na pewno nie gorszym niż w 350z. Zależy co kto lubi. Jeden i drugi to bardzo zacne auto i daje wiele radości z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie powiedziane ze i ja sie kiedys nie przesiade na 370z ale puki co 350z dostarcza mi wystarczajacych wrazen i nie uwazam jego za duzo gorszy egzemplarz niz 370z...wiadomo o plastikach i skrzyni AT nie pisze tutaj ale mnie wystarcza to co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ale pokemon http://otomoto.pl/nissan-350-z-zarejestrowany-w-polsce-C34123066.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 porażka, zalepione kierunkowskazy z tyłu i przedni zderzak też polepiony nie wspominając o wnetrzu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) http://otomoto.pl/nissan-350-z-pelna-dokumentacja-C34156155.html ten ładny tyle tylko że automat... Biała z Gdańska nie kupiona bo facet się rozmyślił i powiedział ze nie sprzedaje.czekam dalej aż się coś trafi :-) Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez slothy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zna ktoś może to auto:? http://otomoto.pl/nissan-350-z-b-zadbany-wer-europ-manual-pl-pack-C33910411.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Maska źle spasowana z lewej strony , ładny premium pack , ciekawe jaki stan bo cena bardzo niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 To nismo wygląda sto razy lepiej niż ta 370 na focie powyżej ale to tylko moja opinia. Ogólnie przód 370 jest brzydki lampy, zderzak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zastanawiałem się nad jego oględzinami, ale w końcu nie było mi to dane. Generalnie autko prezentuje się bardzo fajnie, nawet rzekłbym że za fajnie jak na stosunkowo niską cenę. W opisie zero konkretów. Przedni zderzak z amerykańca najprawdopodobniej. Jednak ja się nie znam za dobrze, dlatego najlepiej zrobisz jak się przejedziesz go zobaczyć sam albo poczekasz na opinie innych:) Póki co jeszcze sprzedaje swojego Accorda ale też od kilku dni regularnie sprawdzam czy jest. Mam raczej pewnego klienta na Hondę, do Wrocławia nie zbyt daleko więc jak jeszcze będzie pewnie pojadę go zobaczyć. (W razie co jeszcze kilka sztuk we Wrocku jest więc można hurtowo oglądać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cezarcezary Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam. Jestem nowy na forum. Szukam obecnie 350z i też jestem ciekawy tej zetki z Wrocławia o której pisał verim1990. Cena auta atrakcyjna ciekawe jak z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Ten z Wroclawia to jakis amator wystawia chyba bo auto na pierwszy rzut oka widac ze ma zderzak US (jak ktos pisal wczeniej) w wersji polift na nim brak listewek - ciezko je bardzo kupic w rozsadnej cenie - brak odblaskow po boku...dodatkowo nie ma spyskow ktore zawsze sa w wersji EU czyli obstawiam ze jak przykurwil przodem to spryski rozje.... w drobny mak wiec pytanie czy lampy tez przypadkiem nie byly wymieniane no i maska na bank byla ruszana bo jest krzywa z daleka. Ogolnie ktos naprawial go naprawde po kosztach bo zderzak bieda, spryski to byl juz za duzy wydatek a fachowiec nawet poskrecac go nie potrafil - zal i jeszcze do tego napisane bezwypadek...ktos ladnie wali w chu....a z tym opisem i autem. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 i tak go nie kupicie, bo koles ma caly czas wyl. telefon(chodzi o ta czarna z wrocka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Chcecie "bezwypadek" to proszę bardzo: http://otomoto.pl/nissan-350-z-350z-manual-bezposrednio-warszawa-C34059034.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Chcecie "bezwypadek" to proszę bardzo: http://otomoto.pl/nissan-350-z-350z-manual-bezposrednio-warszawa-C34059034.html Yhy wersja Us a błotniki EU był już opisywany , ale nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Yhy wersja Us a błotniki EU był już opisywany , ale nie mogę znaleźć Pisałem z gościem na ten temat i do dziś mi nie odpisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Chcecie "bezwypadek" to proszę bardzo: http://otomoto.pl/nissan-350-z-350z-manual-bezposrednio-warszawa-C34059034.html To jakiś zlepek wersja Base , obszyta kierownica nie z tego samochodu , fotele i inne. Szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na pewno było już opisywane i ze słabą opinią tyle ,że inne zdjęcia były w ogłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 i tak go nie kupicie, bo koles ma caly czas wyl. telefon(chodzi o ta czarna z wrocka) No ja sie wczoraj do niego dodzwonilem ale za bardzo gadatliwy nie byl po czym przyznal sie ze maska byla tez malowana a na pytanie dlaczego w zderzaku nie ma spryskow odpowiedzial mi " bo to wersja poliftowa " wiec rece mi opadly, wytlumaczylem ze w poliftach tez byly sprsyki i podziekowalem. Chcecie "bezwypadek" to proszę bardzo: http://otomoto.pl/nissan-350-z-350z-manual-bezposrednio-warszawa-C34059034.html Ale ulep straszny. Ciekawe jak mocno byl j**any ze az oba blotniki byly wymieniane na wersje EU Loza szydercow... wiem ze wieszkosc z nas ma auta ktore byly po jakis naprawach blacharsko lakierniczych ale wiekszosc chyba ma zrobione to z glowa bez ulepiania gowna i nie wali takich sciem w ogloszeniu jak niektore tutaj sie spotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Loża szyderców jest potrzebna jak najbardziej... -przecież trzeba szydzić z krętaczy i oszustów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 A co do tego "bezwypadka" - ktoś musiałby być głupi gdyby wymienił tylko jeden i zostawił jeden USA a drugi UE - dlatego być może zostały wymienione 2 na raz. Albo dwa były uszkodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Blotnikow jest tyle do wyboru ze kupic US czy EU to mozna przebierac w ofertach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi