ADIX Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Mój z USA mam brembo i tempomat nawet Edytowane 28 Września 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tempomat to chyba nie był jakiś rarytas, też mam (ani razu nie użyłem), nie mam natomiast Brembo, a wolałbym zdecydowanie od tempomatu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 ja też mam tempomat, wydaje mi sie że cieżej o tempomat w europejskich samochodach niż w tych z USA. Maska z garbem widziałem kiedyś to bardzo droga była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Racja, Amerykanie to leniwi kierowcy, wolą skrzynie w automecie i tempomat, żeby nic nie musieli robić podczas jazdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 jak masz prostą drogę po 2tys. km to miło mieć tempomat ...a tu majac 2 autostrady na krzyż może nie jest az tak potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Kto by jeździł Zetą 2 tys kilometrów... To jest fura do szybkiego smigania krótkich odcinków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 no fakt tempomat też mam ba nawet skórę i grzanie pupy hehe co do maski to ok 2 tyś trzeba liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 za nówkę w ASO US płaciłem 1600 PLN po znajomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ja lubie jezdzic w trase Z'tka - dla mnie bardzo wygodne auto w dalsze podroze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jak miałem seryjny wydech jeździło się spoko w dalsze trasy. Teraz ciężko pogadać w aucie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ty masz te tlumiki z Gtr'a nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tez bym chcial taki zeestawik u siebie. Nagrywales moze kiedys film jakis jak to brzmi? Katy tez masz wywalone i srodkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 katalizatory jeszcze są, brak środkowej części wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Kamerka nie ucierpiała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 To był tel a że wielki jak klapa od sedesu to wy***ał się jak kupie gopro to nagram jak to gada pod obciążeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dźwięk jest męski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 robi robotę Taki wydech to chyba nie mało kosztował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Kupiłem go od gościa któremu po prostu się chyba nie chciało go wywieźć na złom bo założył sobie do swojego gtra akrapovica wiec dla kasy go nie sprzedał cena była spoko a przy okazji przewiozłem dupe R35 Edytowane 29 Września 2014 przez 13E7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Pisales kiedys o cenie chyba...fakt byla śmieszna w porównaniu do tego co stoi na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 No teraz to robią sobie żarty z cenami tych wydechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dużo rzeźby było z dopasowaniem wydechu z GTR-a ?? On ma 70mm średnicy do wolnossaka idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 A do turbo ile potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) http://otomoto.pl/nissan-350-z-hr-313-km-lift-bi-xenon-07-rok-C33466706.html Czy ktoś wie, czemu nagle tak cena zeszła ? Pamiętam ze ponad miesiąc temu było ~ 47 tyś Teraz.... 29 Edytowane 10 Października 2014 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ten niebieski to faktycznie dziwna zmiana. Wykluczam pomyłkę z 3 na 2 bo wczoraj był za 35k z tego co pamiętam. Ten to samo: http://olx.pl/oferta/nissan-350z-euro-pack-lpg-CID5-ID784z3.html#23f7c04094 Tylko tu już w grę wchodzi pomyłka bo ostatnia cena to: 33 900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi