tomoakatomi Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 może chce się go pozbyć chcesz to jedz oglądaj, hr w takiej cenie to okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 HR golas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 za 3 dyszki może być golasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 dzwonić jechać zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) może chce się go pozbyć chcesz to jedz oglądaj, hr w takiej cenie to okazja Nie interesuje mnie USA, tym bardziej golas Pytałem z czystej ciekawości bo zmiana ceny mnie po prostu zszokowała i tyle Swoją drogą...już jest 33.. w końcu ludzie chyba zaczęli dzwonić Edytowane 10 Października 2014 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 http://allegro.pl/nissan-350z-2008-09-salon-pl-100-bezwyp-igla-full-i4676268478.html To może ta sztuka Krajowy - ładna sztuka i HR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 wyjątkowo ładny, tyle że oni nie zapłacą tyle, to się nie produkuj z takimi inwencjami twórczymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Strider napisałem tak, ponieważ taka sytuacja ma wiecznie miejsce - z jednej strony załóżmy, że się podoba auto, a z drugiej strony 60 nikt nie wykłada, tylko chcą góra 50 zapłacić, a tak naprawdę 45 i to jest ósmy cud świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Dużo rzeźby było z dopasowaniem wydechu z GTR-a ?? On ma 70mm średnicy do wolnossaka idealnie No dość sporo bo żeby to miało ręce i nogi trzeba było obrócić końcowy wydech i zamontować go"do góry nogami ", obciąć końcówki i spasować do zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 http://allegro.pl/nissan-gtr-wydech-z-koncowkami-nowy-lift-i4605927955.html O Kurde to dwa małe tłumiczki przelotowe tylko ma Dobrze drzeć japę w wolnossaku to musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 http://allegro.pl/nissan-350z-2008-09-salon-pl-100-bezwyp-igla-full-i4676268478.html To może ta sztuka Krajowy - ładna sztuka i HR Widziałem, widziałem gdybym miał tyle kasy to pewnie pojechałbym oglądać, ale jeszcze wykracza poza mój budżet :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Przeróbka pewno jeszcze drugie tyle, ale k**wa jakbym miał Biturbo w Infiniti to bym się nie zastanawiał - 100% GTR Sound Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 za tą kase to ja bym wolał wyspawać wydech z kwasówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ja za swój zapłaciłem 60 f;) A dźwięk robi rozpierdol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 daj posłuchać bo ciekaw jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ktora strona wstecz jest nagranie dzwieku. Swoja droga ja chyba kupie dwa przelotowe i wyspawam z wlasnie z kwasowki zaczynajac od kolektorow ktore juz sa wymienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Myślę że 2 środkowe z zetki by fajnie brzmiały jako końcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Strider napisałem tak, ponieważ taka sytuacja ma wiecznie miejsce - z jednej strony załóżmy, że się podoba auto, a z drugiej strony 60 nikt nie wykłada, tylko chcą góra 50 zapłacić, a tak naprawdę 45 i to jest ósmy cud świata Celowo podałem ta oferta żeby było porównanie dla szukająco-kupujących np. HR w zawrotnej cenie 33tys co mogą się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jesli komus odpowiada biały jest to bardzo kuszaca oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Cena ceną czasem nie da się takiego dźwięku osiągnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 http://otomoto.pl/nissan-350-z-313ps-oryginal-unikat-jak-nowy-C34747979.html wyglada swietnie a tu adixowe wozidło http://otomoto.pl/nissan-350-z-cabrio-brembo-zamiana-C34054917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Nie interesuje mnie USA, tym bardziej golas Pytałem z czystej ciekawości bo zmiana ceny mnie po prostu zszokowała i tyle Swoją drogą...już jest 33.. w końcu ludzie chyba zaczęli dzwonić I chyba niebieski HR poszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 no cena kusząca jakby nie patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 I chyba niebieski HR poszedł.... Tak jest niebieski sprzedany, do Rzeszowa poszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysp1n Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Hi, byl juz komentowany? http://otomoto.pl/nissan-350-z-europa-C34805207.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi