Coobcio Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Opis rewelacja, ciekawe jaki ogolny stan soba reprezentuje - moim zdaniem warto by było mu się przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Cena naprawdę atrakcyjna ale jak to się ma do stanu faktycznego? Do serwisu Nissana na przegląd przed zakupem i wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 szybkie pytanie: czy jesli zetka jest wyposazona w fabryczny xenon a ja zmienie palniki na inne o mocniejszej barwie swiecenia to to dalej bedzie legal czy policja ma prawo sie doczepic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jezeli palnik ma homologacje i jest dopuszczony do uzytku to nie ma prawa sie przyczepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 wyjątkowo ładny, tyle że oni nie zapłacą tyle, to się nie produkuj z takimi inwencjami twórczymi dla mnie nr 1 , jak doczeka do wiosny to będę mocno zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) dla mnie nr 1 , jak doczeka do wiosny to będę mocno zainteresowany Nie doczeka, ktoś już załatwia papiery żeby go kupić. Ja jestem rezerwowo w kolejce i jak nie wyjdzie to od razu biorę za gotówkę. Trochę za późno się zdecydowałem i mi chyba ucieknie niestety. Edytowane 21 Października 2014 przez Stefffan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 spoko zawsze z Niemiec można przytargać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Można , ale do ceny zakupu dochodzi Ci ok 19% podatku od wartości auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dokładnie, akcyza powyżej 2l pojemności zabija... zamiast 2% jest 18%. Pomiijajć koszt dojazdu i sprawdzenia tam auta, starty czasu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) i dodając,że w de nie ma okazji a większość zetek jest droższa o 15-20% w porównaniu z PL Edytowane 22 Października 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czy z kims od nas miałem się przed chwilą pod lidlem na Targówku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) http://otomoto.pl/nissan-350-z-maly-przebieg-26tys-km-C34875974.html Teoretycznie wygląda jak okazja. Ale przeczuwam "okazję" Rocznik, wnętrze poliftowe ale front (poprawcie mnie jeśli się mylę) Przedlift i to jeszcze US... Przebieg raczej nieosiągalny? Do tego jak widzę malowany bo podłużnice srebrne... Edytowane 24 Października 2014 przez Gemba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Za te pieniądze to normalne ze malowany i tu nie ma co wybrzydzać Nie wierze że za te pieniądze kupisz bez wypadek czy chociażby po małej stłuczce. Błotniki nie mają kierunkowskazu więc są może z US ,a może wstawione zamienniki bez kierunkowskazów. Po zdjęciach nie brzydka sztuka,warto sprawdzić. W przebieg to coś nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) przód robiony do tego lampy powinny być poliftowe, błotniki z kierunkami i spryskiwacze w zderzaku. Zrobiony na sztukę dlatego okazja Edytowane 24 Października 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Oglądał ktoś tego? http://otomoto.pl/nissan-350-z-europa-C34805207.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 było omawiane wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 było omawiane wcześniej Omawiany? chyba tylko Coobcio napisał coś że warto obejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czwartabrzoza Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Hej. Forum czytam od kilku dni, o 350z mam znikome pojęcie, 370 jeździłem kilka razy jednak jest za droga więc na razie szukam 350. Nie daleko mnie stoi 350 na sprzedaż jednak totalnie nie wiem na co zwrócić uwagę, a chciałbym pojechać go obejrzeć. Proszę napiszcie mi na co mam zwrócić uwagę podczas oględzin. Dzięki http://allegro.pl/nissan-350z-3-5-v6-bose-skora-trojmiasto-i4733342885.html Jest jeszcze drugi, jednak wydaje mi się, że 150000 przebiegu dla tego silnika może być dużo, co myślicie ? http://otomoto.pl/nissan-350-z-usa-biala-perla-C34923574.html Edytowane 26 Października 2014 przez czwartabrzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 150000 przebiegu dla tego silnika może być dużo, co myślicie ? z plasteliny nie są a taki przebieg to raczej taki realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Każdy wybiera samochód dla siebie więc zależy co oczekujesz. Ja powiem na co ja zwracałem uwagę: na rok, na to by był bezwypadkowy i bez wkładu finansowego, wersja euro, manualna skrzynia, pomarańczowe wnętrze. Od razu mówię , że bardzo ciężka sprawa w Polsce. Co do tych 2 aut - w pierwszym w ogłoszeniu napisane , że pojazd uszkodzony a w opisie już , że wszystko ok, może to pomyłka 150tyś przebiegu to moim zdaniem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) 150 tys to normalny przebieg i nie masz czego się bać Tylko z tym średnim spalaniem trochę poleciał chyba że jeździł jak piz*a Edytowane 26 Października 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Policz ile rocznie robisz km i ile samochód ma lat. Na wystawie chyba pół życia nie przestał tylko ktoś nim normalnie jeździł. Najgorsze to jest to jak jest napisane 40tyś przebiegu a po wnętrzu widać jak by było 200tyś +. My Polacy sami nakłaniamy handlarzy do tego zeby cofali liczniki. Bo jak jest 200 tyś nalatane to już padlina ,ale jak te 200 tyś jest przekręcone na 120 tyś to juz malina:) No bo jak to wygląda kupisz samochód ,przyjdzie sąsiad i wstyd licznik pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dobrze napisane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Policz ile rocznie robisz km i ile samochód ma lat. Na wystawie chyba pół życia nie przestał tylko ktoś nim normalnie jeździł. Najgorsze to jest to jak jest napisane 40tyś przebiegu a po wnętrzu widać jak by było 200tyś +. My Polacy sami nakłaniamy handlarzy do tego zeby cofali liczniki. Bo jak jest 200 tyś nalatane to już padlina ,ale jak te 200 tyś jest przekręcone na 120 tyś to juz malina:) No bo jak to wygląda kupisz samochód ,przyjdzie sąsiad i wstyd licznik pokazać. hahaha piękne ! 100% prawdy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jeżeli ktoś używa auta jako daily to przebieg musi być. Weźcie pod uwagę że to nie są normalne auta tylko często lądują w domu jako trzecie / weekendowe więc i przebiegi często są znacznie mniejsze niż w "normalnych autach". Wystarczy że ktoś nie używa tego zimą, a latem tylko w wolne dni / weekendy i przebieg 50.000 w 5-6 lat jest jak najbardziej realny.Oczywiście trzeba wziąć poprawkę że każde auto w komisie / u handlarza ma skręcony licznik, to oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi