dziubas Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 ktoś chce przyciąc pare plnów bo był kiedyś taniej parę tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Smutna wiadomość - kończy się przygoda gówniarza z 350z bo mnie nie stać. Miało być lepiej finansowo ale się przysłowiowo zes*ało. Dla forumowicza oddam taniej: http://otomoto.pl/index.php?sect=edit&id=C35213164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Wie ktoś coś o tym aucie ? http://otomoto.pl/nissan-350-z-idealna-2007r-C34952282.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Smutna wiadomość - kończy się przygoda gówniarza z 350z bo mnie nie stać. Miało być lepiej finansowo ale się przysłowiowo zes*ało. Dla forumowicza oddam taniej: http://otomoto.pl/index.php?sect=edit&id=C35213164 Jezeli faktycznie Cie nie stac to po prostu kupiles pazdzierza w ktorego potrzeba wlozyc worek pieniedzy a z tego co kojarze to miales tam duzo niedociagniec wiec potwierdza sie teoria ze tanio Z'ty sie nie kupi. Edytowane 25 Listopada 2014 przez Bydle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Wie ktoś coś o tym aucie ? http://otomoto.pl/nissan-350-z-idealna-2007r-C34952282.html Coś tu dobrze kombinowane... Obstawiam żeby zaniżyć przebig zostały wrzucone zegary z najstarszej wersji zetki co miaął 280KM, ciekawe co pod maską się kryje ?? Może to 280-tka z prebitymi blachami i wstawionymi gadzetami z HR-a ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 tiaa odcinka przy 6500, raczej nie jest to HR. Choć wnętrze wygląda na ubogą wersję 300 lub 313 KM - w każdym razie rok 2006 wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jezeli faktycznie Cie nie stac to po prostu kupiles pazdzierza w ktorego potrzeba wlozyc worek pieniedzy a z tego co kojarze to miales tam duzo niedociagniec wiec potwierdza sie teoria ze tanio Z'ty sie nie kupi. Nie stać mnie tym jeździć, bo za dużo pali Panie najmądrzejszy w świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Felgi też 2006 wzwyż ale odcinka przy 6500 to 280 KM dokładnie 6600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) To chyba nie spodziewales sie spalania 7/100 bo srednia 13/100 przy tej mocy i pojemnosci to wrecz smiech. Zawsze mozna zalozyc gaz. Ja przez 2 lata jezdzilem na benie do puki nie kupilem hondy z gazem (a wcale z kuchenka nie szukalem) i okazalo sie ze jezdzi na tym gazie tak samo jak na PB i stwierdzilem ze jak nie ma roznicy to po co przeplacac. Zaloz gaz i mozesz jezdzic dalej. Za dobra instalacje dasz 3500 i zawsze mozna wziasc go na raty. A co do tej czarnej sztuki to nie ma przeciwmgielnego a kazda EU posiada wiec jest szansa ze byl j**any w dupe Edytowane 26 Listopada 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Nie stać mnie tym jeździć, bo za dużo pali Panie najmądrzejszy w świecie Dlatego zawsze dobrze jest obliczyć sobie mniej więcej ile się robi kilometrów miesięcznie, następnie zawyżyć lekko spalanie by potem się mile zaskoczyć niż ch*jowo rozczarować :/ A zeta całkiem ładnie pali....swoją drogą, ile w mieście robicie km na pelnym baku ? Bo ja ostatnio zrobiłem 350-370 i tak się zastanawiam czy to normalny wynik czy dobry czy też za malo xD Jak wracałem z Wrocławia to na 400 km miałem średnie 9.2 ( prędkość 120-140 ) Edytowane 26 Listopada 2014 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 jak dla mnie normalny wynik, bak 20 galonów, hmm sądzę że można po dziadować bardziej, ale też można nieco mieć gorzej - po za tym nikt nie jeździ aż mu stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Jezeli faktycznie Cie nie stac to po prostu kupiles pazdzierza w ktorego potrzeba wlozyc worek pieniedzy a z tego co kojarze to miales tam duzo niedociagniec wiec potwierdza sie teoria ze tanio Z'ty sie nie kupi. Prawda tanio zety nie kupisz!!! Dla potomnych Dlatego zawsze dobrze jest obliczyć sobie mniej więcej ile się robi kilometrów miesięcznie, następnie zawyżyć lekko spalanie by potem się mile zaskoczyć niż ch*jowo rozczarować :/ A zeta całkiem ładnie pali....swoją drogą, ile w mieście robicie km na pelnym baku ? Bo ja ostatnio zrobiłem 350-370 i tak się zastanawiam czy to normalny wynik czy dobry czy też za malo xD Jak wracałem z Wrocławia to na 400 km miałem średnie 9.2 ( prędkość 120-140 ) ja robiłem około 350-380km na trasie około 11l/100km u mnie Edytowane 26 Listopada 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Zależy ile litrów to jest ten pełen bak, gdzieś czytałem, że pojemność baku katalogowo wynosi 80 litrów a często można zalać tylko 60 litrów ;p chciałem obliczyć ile wam spalają, ale nie wiem jaką liczbę litrów mam przyjąć ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Spalanie srednie po mieście to 15/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Powiedzcie mi jak to jest bo gdy kupowałem Accorda miałem na oku walnięte UFO Type-R ale na forum mi odradzili kupować takiego samochodu "do poskładania". Pod nosem w Poznaniu dzisiaj pojawiło się coś takiego: http://otomoto.pl/nissan-350-z-C35236820.html Co myślicie? Poduszki nie wystrzeliły. Jeśli podłużnice i zawiecha cała to chyba tragedii nie ma? Wiem że zupełnie inna klasa ale Civica bez przodu już kiedyś dla siebie składałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Powiedzcie mi jak to jest bo gdy kupowałem Accorda miałem na oku walnięte UFO Type-R ale na forum mi odradzili kupować takiego samochodu "do poskładania". Pod nosem w Poznaniu dzisiaj pojawiło się coś takiego: http://otomoto.pl/nissan-350-z-C35236820.html Co myślicie? Poduszki nie wystrzeliły. Jeśli podłużnice i zawiecha cała to chyba tragedii nie ma? Wiem że zupełnie inna klasa ale Civica bez przodu już kiedyś dla siebie składałem Drogo do naprawy masz cały przód z pasem nie wiadomo jak chłodnice , same części 10tys daj sobie spokój. Auto wyglada jak zrobione na ubezpieczenie. Auto dostało z boku wiec podłużnica napewno do pociagniecia nie wiadomo jak zawias. Edytowane 27 Listopada 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Panowie w okolicy pojawiło się coś takiego : http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-premium-pack-ladnie-utrzymany-i-bezwypadkowy-CID5-ID7BKWD.html#7243b8726f Cena do przyjęcia, nie wiem jak się Zetki sprzedają aczkolwiek ta stoi już miesiąc co jest trochę dla mnie podejrzane. Może są tu jacyś fachowcy co na podstawie zdjęć podpowiedzą mniej więcej co i jak czy ewentualnie zna ktoś jakiegoś posiadacza/znawce od 350z na śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Oglądałem samochód chcesz coś wiedzieć to PW ale szkoda czasu na oglądanie ULEP ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Oglądałem samochód chcesz coś wiedzieć to PW ale szkoda czasu na oglądanie ULEP ! Recool pisz na forum od tego jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 no napisałem Ulepione z kilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Powiedzcie mi jak to jest bo gdy kupowałem Accorda miałem na oku walnięte UFO Type-R ale na forum mi odradzili kupować takiego samochodu "do poskładania". Pod nosem w Poznaniu dzisiaj pojawiło się coś takiego: http://otomoto.pl/nissan-350-z-C35236820.html Co myślicie? Poduszki nie wystrzeliły. Jeśli podłużnice i zawiecha cała to chyba tragedii nie ma? Wiem że zupełnie inna klasa ale Civica bez przodu już kiedyś dla siebie składałem Warty max 18 tys. Koszt naprawy minimum 12-13 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 tanio nie będzie, sama lampa to koszt minimum 800zł, błotnik tani jest bo kupisz nowy do 200zł, malowanie elementu 350-400zł + pas przedni, napewno podłużnica opadła na dół będzie trzeba prostować. Zawieszenie prawdopodobnie też oberwało. 2x nadkola po 180zl sztuka + 2x odblaski w zderzak. Zderzak nowy 400zl. Druga lampa napewno ma pourywane mocowania lub co gorsze pourywane od dołu plastiki. Zbiornik spryskiwaczy dochodzi. Pas przedni, pas boczny też do kupienia. Tragedi nie ma jeszcze nie jest tak groźnie uszkodzone to auto. Ale wg mnie z 5 tyś to na dzień dobry trzeba wyłożyć na zrobienie tego + napewno coś będzie do zrobienia przy samochodzie z mechaniki jak i wnętrze jakies plastiki itd. Obstawiam że auto wyjdzie tyle co najtansza zetka w całości koło 31 tyś zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 co jak co ale odradzam te wstrętne odblaski a jak już to je przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 tanio nie będzie, sama lampa to koszt minimum 800zł, błotnik tani jest bo kupisz nowy do 200zł, malowanie elementu 350-400zł + pas przedni, napewno podłużnica opadła na dół będzie trzeba prostować. Zawieszenie prawdopodobnie też oberwało. 2x nadkola po 180zl sztuka + 2x odblaski w zderzak. Zderzak nowy 400zl. Druga lampa napewno ma pourywane mocowania lub co gorsze pourywane od dołu plastiki. Zbiornik spryskiwaczy dochodzi. Pas przedni, pas boczny też do kupienia. Tragedi nie ma jeszcze nie jest tak groźnie uszkodzone to auto. Ale wg mnie z 5 tyś to na dzień dobry trzeba wyłożyć na zrobienie tego + napewno coś będzie do zrobienia przy samochodzie z mechaniki jak i wnętrze jakies plastiki itd. Obstawiam że auto wyjdzie tyle co najtansza zetka w całości koło 31 tyś zł. Jaka lampa 800pln ..? na pewno nie xenon to od 1300pln(uzywka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Lampa xenon kosztuje 800zł sam płaciłem 700 bez przetwornicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi