ADIX Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 daj linka super cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 chodzi pewnie o jakiś zamiennik a nie oem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Kupiłem wczoraj nissana Tego co napisałem że jest Ulepem wybaczcie Panowie ale napisałem tak tylko dlatego że nie chciałem żeby ktoś mi go zakosił sprzed nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 W stanach już wyglądała kiepsko...http://www.epicvin.com/pl/vin-JN1AZ34D55M602548 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 to nie był zamiennik lecz oryginał. Linka nie podam bo to było pół roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 to nie był zamiennik lecz oryginał. Linka nie podam bo to było pół roku temu No to nie pisz proszę ze lampa za 800pln jest jak była pół roku temu zobacz po ile chodzą xenony(1300-1800) używki oryginalne a ty chyba widziałeś zwykła lampa z dołożona przetwornica to robi róznice. Kupiłem wczoraj nissana Tego co napisałem że jest Ulepem wybaczcie Panowie ale napisałem tak tylko dlatego że nie chciałem żeby ktoś mi go zakosił sprzed nosa Ale to naprawdę ulep kupiłeś bajke o otwartej masce że na stacji nie zamknęli ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wiem co w samochodzie było robione i co jest z eksploatacyjnych rzeczy do zrobienia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Adix myślisz że ja z choinki sie urwałem ? Kupiłem do swojego nissana lampe od strony kierowcy za 700zł bez przetwornicy, oryginalną pod xenon tyle że z mojej przetwornica została dlatego opuścił mi 100zł. I nie był to chiński xenon bo taki tez montowałem do wielu aut. Trzeba czekać bo trafiają sie taniej te lampy to że nie ma jej dzisiaj nie znaczy że jutro ktoś nie wystawi. BTW jeżeli miał bym kupowac jeszcze raz to bym kupił nowe lampy zamienniki np te http://allegro.pl/lampa-przod-xenon-d2r-h7-do-nissan-350z-z33-03-05-i4843423044.html Edytowane 29 Listopada 2014 przez driver_kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) No tak ale piszesz ze lampy po 800pln wprowadzasz w błąd potencjalnego kupującego który chciał by naprawić to auto na oryginalnych Xenonach nie drutowanych. Teraz przedstawiłeś sprawę zgoła inaczej a przede wszystkim jaśniej. Edytowane 29 Listopada 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Hot_rider kupił do siebie fajne lampy. Może się nam pochwali gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Najglupszy tekst z tego ogloszenia to: "Posiadam kompletną książkę serwisową (niestety przy przeprowadzce się zawieruszyła)." Albo k**wa jest albo k**wa jej nie ma... Edytowane 29 Listopada 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Szukał jej pół godziny w rozmaitych pudłach i w końcu znalazł tak więc wszystko pasuje Edytowane 29 Listopada 2014 przez Recool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 adix ale ja kupiłem oryginał za 700 Już nie drążmy tego tematu dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Recool jeżeli to jest ta zetka od kolegi z forum o nicu zany o nur rejestracyjnym STA xxxx to ja ją znam boją diagnozowałem u mnie w garage niebęde tu sie rozpisywał pare żeczy było do zrobienia może poprzedni wlaściciel pousuwał problemy zobacz sobie ten temat http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/96526-mechanik-znający-się-na-nissanie-350z/ chyba że to jest inne auto a ja sie myle Edytowane 29 Listopada 2014 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tak to ten http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-premium-pack-ladnie-utrzymany-i-bezwypadkowy-CID5-ID7BKWD.html#ac74d13739 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pojawiło się ostatnio coś takiego w Warszawie: http://allegro.pl/nissan-350z-pack-europa-i4856405663.html Zna ktoś to auto? Cena wręcz podejrzanie niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 To zetka kolegi z forum o nicku doodek. Zajrzyj w dział projekty i prezentacje tam jest ono opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 To zetka kolegi z forum o nicku doodek. Zajrzyj w dział projekty i prezentacje tam jest ono opisane Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Co sądzicie o tej ofercie? Zna ktoś ten egzemplarz? http://allegro.pl/nissan-350z-brembo-szpera-manual-eu-duzo-zdjec-i4826442695.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 ja mogę powiedzieć, że sprzedający postarał się zrobić sesję dla bajeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Po zdjęciach okiem laika wygląda kozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 popatrz kilka stron wczesniej, pisalem o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zdjęciami nie ma się co sugerować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ktoś coś na temat tego wie? http://allegro.pl/nissan-350-z-i4853569222.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ameryka Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi