Kucharo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Kurde teraz zauważyłem, że automat jest, odpada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 przemyśl sprawę bo automat to dobra opcja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu taki wynalazek był na sprzedaż ...... http://allegro.pl/missan-350-z-2006-23000-km-sprzeglo-skrzynia-post-i4819908595.html a kończy na szrocie.... Edytowane 3 Grudnia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 jakiś taki zacny kolorek, a przynajmniej zdjęcie tak podkreśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Paszkwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu taki wynalazek był na sprzedaż ...... http://allegro.pl/missan-350-z-2006-23000-km-sprzeglo-skrzynia-post-i4819908595.html a kończy na szrocie.... a jeszcze kilka tyg temu wystawiony jako PEREŁKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Może byla faktycznie perełka ale nowy nabywca nie opanował auta i skończyło sie w rowie albo na slupie. Niezdzwil bym sie tez gdyby gosc przekalukulowal ze bardziej opłaca sie sprzedać go na części niz w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burza Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witamhttp://otomoto.pl/nissan-350-z-C33849950.htmlktoś coś wie na temat tego autka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 wykupił wszystko co jest na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 'ameryka panie' rozbraja mnie ta tabliczka "Nismo" pod lusterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zetka trafiła na otomoto:http://otomoto.pl/nissan-350-z-eu-premium-pack-lpg-C35334198.htmlZapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Tano Taniej Najtaniej ale ... http://otomoto.pl/nissan-350-z-skora-118-000-km-zarejstrowany-C35327411.html ten sam http://otomoto.pl/nissan-350-z-biala-perla-okazja-cenowa-C35327494.html Edytowane 6 Grudnia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja pier**le ciekawe co za pazdziez to jest za ta cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ćwiartka na pewno wspawana. Zwróćcie uwage na spasowanie przedniego zderzaka, z lewej strony a z prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Spasowanie nie oznacza wstawionego ryja, bez przesady, jednak taka kasa to.... no właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 za 18 na części brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Widac inne odcienie na lakierze...ale ogolnie auto sprzedawane przez komis wiec samo za siebie mowi - na 100% cos kombinowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Za taką kasę to chyba nie ma się co malin spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie wiem czego wy sie czepiacie, to że ma źle spasowane elementy to jest nic, samemu to można wyregulować/poprawić. Jak tylko silnik skrzynia nie jest uwalona to ja bym już tam stał u właściciela z gotówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Jaki Pan taki kram A tak na marginesie ogłoszenia na OLX Kategoria motoryzacja powyżej 5000pln są płatne. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wiedzialem ze nadejdzie ten moment kiedy zrobia platne ogloszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Będziemy sprzedawać nasz Zety za 4999 zł - cena ostateczna, bez targowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) jak buda cala i jezdzi z oc to nie wiem ,brembo jest ,euro ,spryskiwacze ,manual nawet jak 7tysi do wsadu to chyba warto jakaś muka jest pewno z papierami albo coś Edytowane 6 Grudnia 2014 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Prędzej ulep niż papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Trzeba pojechać i sprawdzić, bo z opisami różnie bywa - kiedyś pojechałem oglądać do wawy jedną perełkę cabrio (stała w komisie). Po przyjeździe okazało się, że perełka nie zapala - udało nam się ją odpalić z kabla. Na pytanie czy mogę spuścić dach Pan powiedział stanowcze NIE!!! Obejrzałem ten złom, po czym zaproponowałem jazdę próbną. Usłyszałem ponownie NIEEEEE!!! I tak skończyła się wiara w opisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi