Doodek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Kto jeździ czarną Zetką batmanem? z Warszawy (okolice Wawra). Bez rejestracji więc nie wiem skąd dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 jakim batmanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Pewnie chodzi mu o Twoje Nismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 taa batmobil sie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Batmobil z Warszawy? Może taki: http://otomoto.pl/nissan-350-z-C35456721.html ? Ktoś coś wie o tym autku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 wlasnie ogladałem ogloszenie i gdzies juz go widziałem ;/ na zdjeciach wyglada przyzwoicie sprawdz go w carfaxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Carfaxa na pewno sprawdzę jak będę się przyglądał bliżej. wlasnie ogladałem ogloszenie i gdzies juz go widziałem ;/ na zdjeciach wyglada przyzwoicie sprawdz go w carfaxie Edytowane 18 Grudnia 2014 przez owojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Batmobil z Warszawy? Może taki: http://otomoto.pl/nissan-350-z-C35456721.html ? Ktoś coś wie o tym autku? Też mam wrażenie że go oglądałem już, ze 4 miesiące temu jak szukałem. Może się mylę ale kolor, wersja, rocznik, felgi i audio te same. Ten co oglądałem miał jeszcze kabel USB z audio wyprowadzony na kablu w schowku na środku. Cena mocno atrakcyjna jak na rok i przebieg, więc pytanie jaka jest "historia choroby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) A tak troche nie w temacie to ja bym sie wstydzil zrobic zdjecie do ogloszenia z palaca sie rezerwa paliwa...dla mnie to odrazu wyglada cos na zasadzie "nie mam pieniedzy nawet na paliwo a gdzie tutaj jeszcze utrzymac takie auto wiec sprzedaje" Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 W komisach tak jest nikt nie inwestuje w paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 raczej tez bym nie inwestował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 niby po co wlewać paliwo by sprzedać? niedość, że każdy chce najtaniej to jeszcze może pół baku dorzucać - bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja nigdy nie dopuszczam zeby kontrolka się zapalila a co dopiero taki stan jak na zdjeciu. To widac ze pompa zbiera caly syf z dna i pompuje go do silnika. I to juz mnie zniecheca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Batmobil z Warszawy? Może taki: http://otomoto.pl/nissan-350-z-C35456721.html ? Ktoś coś wie o tym autku? Cena mega przyjemna jak na HR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Pewnie chodzi mu o Twoje Nismo. Nie, autentycznie widziałem pare dni temu w Wawrze Zetkę bez rejestracji, a zamiast znaczka miał logo Batmana. Myślałem, że ktoś tu zna. edit: To gość ze spotów JDM Warsaw - rzadko bywam to nie ogarnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ja tam nie widziałem nikogo ze znaczkiem batmana ale spoko też nie mam rejestracji więc może te zamieszanie a Ty w końcu sprzedajesz, sprzedałeś, czy zostawiasz auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Właśnie miałem o to samo spytać Doodka Tomi , a nie masz problemu z milicją za brak rejestracji? Zatrzymali Cię kiedyś za to? Jak tak to jak to tłumaczyłeś? Z tyłu masz , czy też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 mnie nigdy nikt nie zatrzymał za brak rejestracji, kiedyś za prędkość ale powiedziałem, że wymieniałem szybę, bo nie mam też nalepki ( z tyłu mam bo tak by było podejrzane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Czyli nie mając przedniej rejestracji i naklejki na przedniej szybie, nie straszne Ci są fotoradary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Mnie kiedyś zatrzymali w wawie za prędkość i powiedzieli , że mam nielegalną tablicę z tyłu. Boję się , że teraz po zmianie tablicy na bardziej charakterystyczną będą to częściej dostrzegać, ale czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 niestraszne fotoradary, czy inne czynniki jaka tablica, własna ? spersonalizowane są kiepskie bo wszyscy wiedzą, że Ty to Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ja tam nie widziałem nikogo ze znaczkiem batmana ale spoko też nie mam rejestracji więc może te zamieszanie a Ty w końcu sprzedajesz, sprzedałeś, czy zostawiasz auto? Na fejsa wrzucili w czwartek foty z tym batmanem Nie sprzedałem, kupiłem jeszcze OC i póki co mam możliwość jezdzić accordem 2.0 Pociesze się jeszcze troche i trafi się w końcu ktoś dobrze nagrzany na wiosnę W tej chwili nie ma nigdzie ogłoszenia. Odpoczywam od Mirków handlarzy bo mam dość tych kretyńskich rozmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 niestraszne fotoradary, czy inne czynniki jaka tablica, własna ? spersonalizowane są kiepskie bo wszyscy wiedzą, że Ty to Ty Niby tak, choć wydaje mi się, że jak Ty jedziesz swoją Zetką to też wiedzą , że Ty to Ty Trzeba by się przesiąść na matiza, by wtopić się w tłum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dla wszystkich Zdrowych Wesołych Świąt BOŻEGO NARODZENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja również życzę wszystkim spokojnych świąt i udanego roku 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi