antoni Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dla wszystkich Zdrowych Wesołych Świąt BOŻEGO NARODZENIA. ORAZ WSPANIALEGO Nowego Roku 2015,SZEROKIEJ drogi i BEZ KOLIZJI. Dla wszystkich Zdrowych Wesołych Świąt BOŻEGO NARODZENIA. Zycze koledze WSPANIALEGO nowego autka,pozdrawiam z Krakowa Antoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damiano88 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-manual-6-st-sekwencja-lpg-2004-CID5-ID8ipUw.html#306e037c0fzna ktoś to auto?? Była okazja czy może handlarz kupił i wystawi kolejną igłę na alledrogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 na igłe to raczej nie wyglada...wszystko w tych pieniadzach to smietnik i nie oszukujmy się,że jest inaczej. nikt głupi nie jest i nie sprzedaje zdrowego auta za 50% wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Powypadkowy, bo lampy zmienione - to chyba nie są ksenony. Plus cały do lakieru, plus w gazie. Poduszki pewnie do zrobienia. Hamulce pewnie też. W miare normalna cena biorąc pod uwagę to, że Zetki teraz się praktynie nie da sprzedać Kolega w Niemczech nimi handluje i podobno ten rok to jakas tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 To ze ma gaz to wedlug Ciebie obniza wartosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Na pewno ciężej sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 dla mnie to akurat atut więc nie wiem o co wam chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Jezeli chodzi o gaz to jest tyle zwolennikow co przeciwnikow. Mam np znajomego ktory kupuje auta z powiedzmy tej wyzszej polki i on np patrzy zeby byl gaz...auta bez gazu sa dla niego nieoplacalne wiec to dziala w dwie strony. W tym przykladzie chodzi mi o postrzeganie przez uzytkownikow instalacji lpg - jeden bedzie przeciwnikiem i on nie kupi takiego, drugi bedzie mial wyje.... na to czy jest czy nie ma a trzeci bedzie szukac tylko z instalacja i to sa ludzie ktorzy kupuja zarowno te najtansze auta jak i te drozsze. Poza tym obstawiam ze 3/4 przeciwnikow gazu gdyby pojezdzila takim autem i zobaczyla ze pracuje on tak samo jak na benzynie a w portfelu zostaje sie miesiecznie kilka stowek wiecej to predko by zmienili zdanie. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Kwestia jeszcze tego jaka jest włożona instalacja, bo jak ta najtańsza to się nie dziwię potem, że prycha, strzela i nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Jeśli chodzi o gaz to jak najbardziej jest opłacalny i naprawdę nie ma różnicy na gazie czy benzynie tylko dobra firmowa instalacja (sam mam w SUV-ie) w zetce to rzecz gustu jeśli ktoś szuka dupowozu to czemu nie jak tak lubi jego sprawa , dla mnie w Zecie lub innym sportowym aucie gaz odpada jak to ma być auto zabawka i dawać przyjemność z jazdy , poza tym po co dodatkowe kilogramy dokładać Edytowane 29 Grudnia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-manual-6-st-sekwencja-lpg-2004-CID5-ID8ipUw.html#306e037c0fzna ktoś to auto?? Była okazja czy może handlarz kupił i wystawi kolejną igłę na alledrogo? on dlugo stał na allegro za ok 36 tyś.... potem zniknął i znów się pojawił, z tym, że wcześniej nie miał tylu wgnieceń. Chyba ktos kupił auto i za bardzo nie ogarnął mocy i oddal do komisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Albo nie umiał sprzedać a miał AC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Hej, czy to auto kogoś z forum ? http://otomoto.pl/nissan-350-z-sportowe-coupe-automat-faktura-vat-mar-C35264734.html Ktoś coś słyszał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak ktoś szuka zety to jeśli wszystko prawdą jak w ogłoszeniu to nie ma marudzenia tylko kupować !!!! http://otomoto.pl/nissan-350-z-salon-polska-89000km-C35627403.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 krótkie pytanie, jaki rodzaj żarówek jest montowany w światła długie do przedliftowego modelu ? H7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak ktoś szuka zety to jeśli wszystko prawdą jak w ogłoszeniu to nie ma marudzenia tylko kupować !!!! http://otomoto.pl/nissan-350-z-salon-polska-89000km-C35627403.html Wczoraj późnym wieczorem zobaczyłem a dziś już ogłoszenie nieaktualna -sprzedana. Chyba trzeba dzwonić od razu... jeśli sprzedający nie kłamie, to fajna sztuka mi przeleciała koło nosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 poszła jak passsat w tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Atrakcyjna cena za dobry egzemplarz to szybko poszla. To powtwierdza fakt ze za nasze auta w znakomitym stanie mozna krzyczec 40-50 tys spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Ta zetka naprawdę w bdb stanie była. Oglądałem ją jakieś 7-8miesiecy temu gdy jeszcze poprzedni właściciel sprzedawał. Miała wtedy sprzęgło do roboty i dwumasa. Cena była chyba 49 ale właściciel nie krzywil się na 42może jeszcze taniej poszła tego nie wiem. Oglądałem ją na parkingu pod dachem o 1 w nocy, bardzo zadbana, środek jak now jeszcze nie widziałem zetki z takim zadbanym wnętrzem. Niestety zjebałem sprawę i umówiłem serwis na popołudniu a rano inny gość przyjechał i kupił. I właśnie on to teraz sprzedawał. Zrobione było sprzęgło i dwumas. Auto miało lakierowany lewy bok. Podwójna warstwa lakieru. 7 miechów temu miała nowe opony klocki tarcze. Zaraz po wystawieniu się kontaktowałem z gościem ale bylem juz 3 w kolejce i wiedziałem ze będzie po ptakach. Pierwszy oglądający ja kupił i pojechała przedwczoraj do Kalisza... Aaa tu jest ta zetka na filmie auto ma naklejki z nazwą salonu impwar nissan chyba Wrocław.ma na prawej stronie z tyłu, na lewej brak Ps. Gdyby ktoś miał do sprzedania porządna 350 albo 370 to proszę o pw. S2000 sprzedałem tydzień temu i poluję na zetę w manualu Edytowane 13 Stycznia 2015 przez slothy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 No nie gadaj ze w Kaliszu bede mial drugie 350Z za***iscie bedzie z kim poupalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 No niestety, wolałbym żeby wylądowała w Mielcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak było cicho to było, a teraz się okazuje, że wszyscy na nią polowali Zna ktoś tą? http://otomoto.pl/nissan-350-z-wersja-europejska-C35656444.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Obok mnie ale nie znam , nie widziałem , piasta przód i amor się wylał , sprawdź dobrze zawias i podłogę Mam blisko mogę podjechać oblukać jak by coś było już tak daleko Edytowane 14 Stycznia 2015 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 tak wstepnie widać, że prawy przód się rozjeżdża z drzwiami, trzeba oblukać od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Cabrio czy Coupe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi