hot_rider Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 http://www.ricogmbh.eu/used/lot-2007_NISSAN_350Z_20720463/c-1/g-20720463/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 ten czerwony to że ma uszkodzenie to żaden problem, ma już najechane 200 tys - dobry wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 No właśnie nie wiem. Ma ktoś dostęp do carfaxa ? To wygląda na inne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 http://allegro.pl/oryginalny-raport-autocheck-carfax-zdjecia-i5093445318.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor44 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Już wyciągnąłem kilka raportów z Carfax dla Zetek. Wilekie g...o one dają, i tak każdy ma total lossa . Ale dlaczego ten total loss został przyznany to już się z Carfaxa za bardzo nie dowiemy. Dlatego osobiście skreślam na wstępie każdego nieznajomego importa z USA, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Zagłębie się w temat i napisze o efektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chief47 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) 100 jednostek powiadasz ... straszne heh. A było widać że auto było gdzieś uderzone ? Bo to że jest drugi lakier to zupełnie nic nie znaczy. Jak Tobie ktoś pod domem cały bok gwoździem przerysuje to co zrobisz ? Pomalujesz bok i ... będziesz miał auto bite/powypadkowe/trup, idąc Twoim tokiem rozumowania. Geometria bla bla bla, czy nikt nigdy nie ustawiał w swoim samochodzie zbieżności bo zaczęło ściągać ? Jest to normalna rzecz, że z czasem istnieje konieczność lekkiej korekty zbieżności i wcale nie musi to oznaczać że auto spotkało się z drzewem. W większości przypadków ustawienie zbieżności rozwiązuje problem ściągania. Błędy silnika ... A precyzyjniej ? Jakie to błędy silnika skoro jak sam stwierdziłeś silnik pracował poprawnie. Jak dla mnie to nie widzę w tym aucie zbyt dużo problemów (wnioskując po tym co napisałeś) - normalne używane auto, które wymaga małego dopieszczenia. IceMan, zgadzam się całkowicie z Twoim ostatnim zdaniem. Przecież nie pisałem, że to niewypał, ale dmucham na zimne, więc jeżeli ktoś będzie bardziej odważny, wówczas doinwestuje w auto i będzie zadowolony. Ja nie skorzystałem, ale innym nie usiłuję wybić z głowy oględzin tego auta Edytowane 22 Lutego 2015 przez chief47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Coś ktoś wie o tym egzemplarzu? http://otomoto.pl/nissan-350-z-C36081806.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Z dziesiątek ofert na które nie warto nawet spojrzeć ten model jechałbym obejrzeć. Sadze ze jest to kolejna fajna oferta która może szybko zejsc. W zasadzie napisalbym o nim to samo co pisalem o tym wygrzebanym przez Niuno dodając że ten ma fajniejszy kolor. Trzeba oczywiście jechać i dokładnie oblukac ale z opisu go kupuje spiesz się długo może nie postać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Nom fajna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Fajna, ale nie dziwi Was, że boczek fotela kierowcy jest obszyty na czarno w bezwypadkowym wozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Poproś o zdjęcie drugiego fotela bo troszke dziwie jest to ponaciągane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Na aukcji na allegro, na tym zdjęciu http://i.imgur.com/kA7q0jz.jpg wyraźnie wydać, że obszycie jest dalekie od fabryki. Edytowane 22 Lutego 2015 przez owojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 No faktycznie dziwne nie zauważyłem tego bo oglądałem zdjęcia na komórce. Ciekawe co to za historia z tymi fotelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuno Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 No cóż, zarysowany bok to może nie jest wypadek, ale przerysowany cały bok + urwana chłodnica to już dla mnie nie jest auto bezwypadkowe, a to tylko niektóre uszkodzenia. Dla mnie próba sprzedania komuś takiego auta niczym się nie różni od okradzenia kogoś z portfela z gotówką. Moje skromne ostatnie doświadczenia mówią, że zetkami poniżej 50 tyś zł to w ogóle nie należy sobie głowy zawracać, jeśli ktoś bardzo ceni swój czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 a co to za różnica z tymi fotelami, ważniejsze jest auto niż te fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dla mnie dość ważne czy "bezwypadkowy" samochód ma wystrzeloną poduchę lub poduchy z jednego boku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Radio powinno być bez kasety Edytowane 22 Lutego 2015 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 na pierwszy rzut oka świetny stan, ale fotele i to radio oznacza ewidentnie że coś sie musiało stać w tym aucie ciekaw jestem tłumaczeń właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Może tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Radio powinno być bez kasety No nie wiem jak z tym radiem. Mam 2008 rok i radio takie same (z kasetą). Z ciekawości przeleciałem kilka ogłoszeń 350Z na mobile.de tylko z 2007 - 2008 roku. 90% ma wersjęz kasetą... więc jaka tutaj jest reguła to nie wiem, może od jakiegoś konkretnego momentu montowali wersję bez kasety...albo 90% ma wymienione radio...ale nie sądzę. Edytowane 22 Lutego 2015 przez Stefffan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Radio akurat to tez mi się wydaje ze to taka wersja ale te fotele są dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 No z fotelami dziwna sprawa, pytanie te żczy oba tak obszyte czy telko jeden, ten który widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) no ciekawe, właściciel mówi ze zainteresowanie samochodem ogromne i cena przez to raczej sztywna.jak znajdę chwile jutro to podskoczę do Krk i się wszystko wyjaśni. Na tej aukcji jest sporo fot i na jednej z nich widać oba fotele i są niby takie same http://allegro.pl/nissan-350z-2007-grand-touring-wersja-europejska-i5115628269.html Ps ale gałka zmiany biegów w ładnym stanie Edytowane 22 Lutego 2015 przez slothy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Moim zdaniem warto jechać obejrzeć ale koniecznie zrób wywiad o fotele bo wątie że to obszycie to widzimisie właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi