Coobcio Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No dbał to obszył, bardzo elegancko wyglądają. Utargować się na pełen bak paliwa i brać - oczywiście po wcześniejszym oblukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Już po aucie ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Zeby nie bylo ze jestem chamski ale za bardzo sie czaicie jak szpak na jebanie gdy wyplywa jakis fajny egzemplarz. To trzeba odrazu wsiadac jechac i ogladac a nie porowadzic debaty po 5 stron czy oplaca sie czy nie, czy powypadkowy czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Wrocław bogatszy o jedną sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 czyli kupiłeś pomarańczowego, tak? któreś z elementów wymienione/malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No niestety nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Mycek stał się szczęśliwym posiadaczem? Moim zdaniem fajny egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 znów Slothy miał pechozola, a zapowiadało się tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Wczoraj mówiłem że długo nie postoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Nie pechozola bo 56 to trochę za dużo za zetę dlatego tak nie leciałem po nią odrazu. ogłoszenie widziałem zaraz jak tylko się pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Uważam ze nie duzo, ale niech i tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 no ja bym wolał do tej kwoty dorzucić trochę dutków i kupić evo x. Zetka bardzo fajna bryka, s2k tez świetny samochód jeździło mi się nią bardzo fajnie. Ale w kwocie 60-70k jednak widzę coś z turbo i napędem na 4 oczywiście kazdy lubi coś innego. Szkoda mi tej srebrnej za 44k z 2006 bo była nie kiepska i cena dla mnie optymalna jak za zetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) dozbieraj na co chcesz - ten mial cenę bardzo dobra Edytowane 23 Lutego 2015 przez tomoakatomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No napewno lepsza niż 50 za twojego 2004 no DOZBIERAM sobie jeszcze z 2 tysiączki i coś kupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 O co tu się spierać chłopaki? Czy nie gramy w 1 drużynie jak łączy nas wspólna pasja? Co za różnica jeden woli evo inny zetke inny s2k. Jeden wyda na auto 30 tys inny 100 a zainteresowania i pasja zostaje ta sama. Nie ma się co spinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 no ja bym wolał do tej kwoty dorzucić trochę dutków i kupić evo x. Zetka bardzo fajna bryka, s2k tez świetny samochód jeździło mi się nią bardzo fajnie. Ale w kwocie 60-70k jednak widzę coś z turbo i napędem na 4 oczywiście kazdy lubi coś innego. Szkoda mi tej srebrnej za 44k z 2006 bo była nie kiepska i cena dla mnie optymalna jak za zetę. Za 60-70k Evo (VIII lub IX)to niestety nie zobaczysz...pomijam zajechane, wiem z doświadczenia Więc będziewsz musiał dołożyć nie "trochę" a "dużo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Luzik Panowie. Na zetke tez przyjdzie czas i mam nadzieje ze będzie to już czarna 370. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Stefffan- thx Slothy- co mam moje auto do tego? Łukasz- napisałem ze cena za pomarancze była bardzo dobra, a jak nie pasuje to niech dolozy na co chce, a Slothy z takim głupim tekstem wyskoczył - to jaka w tym "gra" w drużynie ? "drużynę" to ja mam na fb a tu stale tematy co zawsze- ktoś pyta, odpowiadam i problem ?tym sposobem mordor by wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 juz nic więcej nie pisze. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) jak coś to znajoma ma Evo X za ~95tysi to kto z Wrocka kupił? przyznać się. Edytowane 23 Lutego 2015 przez vonBuBs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Chyba Mycek ale niech się sam wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikdkl Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 http://otomoto.pl/nissan-350-z-pack-wersja-europejska-po-liftingu-C36019177.html Jak ktoś szuka parę informacji o tym modelu to Tak . Właściciel zarzekał się ze nissan miał tylko uszkodzoną lewą stronę rzekomo przetartą , nie pasował mi zderzak oraz maska w tym modelu bo z 2007 powinna być z garbem , oraz zderzak z wycięciem . po przedstawieniu mu mojego spostrzeżenia właściciel się przydał że miał uszkodzony przód oraz wystrzeloną poduszkę ( więcej nie pytałem ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dzięki. Wczoraj jak z nim rozmawiałem mówił, że żaden jasiek nie był wystrzelony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 to ten egzemplarz ma pod maską hr czy revupa? Znajomy ma X 2012 porobionego na 400hp za ~100 jak ktoś chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikdkl Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Z tego co się dowiedziałem to REVUPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi