dziubas Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 moze da sie to naprawic na razie lipa długo stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Lampy da rade zalozyc poliftowe do przedlifta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante. Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dziubas, naprawić się da wszystko, ale jakim kosztem i wkładem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Powodzenia w szukaniu czarnucha.Tak teraz wygląda mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Czarna Mamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jeszcze tylko klameczki i loga i będzię czary diabeł 666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jakub kozacko wyglada! Czym robiłeś tyle lampy? Dawaj wiecej zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Więcej nie mam bo brak czasu .Lampy oklejone folią , i nie próbuj malować farbą do lamp bo klosz od dolnych w zderzaku wchodzi w reakcje z lakierem.Po zmianie zawieszenia auto czy sunie bokiem czy jedzie po prostej tak samo się mnie słucha mega za***iście , tylko troszkę jest bardziej twardo i trzeba uważać bo już parę razy delikatnie przytarłem dołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante. Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kupowałbym epicki wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kocurek. Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No gleba, felga, wszystko jest no poza mocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Panowie, Oczy mi już wypadają od ślęczenia przed allegro, przed chwilą znalazłem taki "okaz"(?) ? i co to za radio ? http://otomoto.pl/nissan-350-z-biala-perla-jedyny-taki-C36205768.html Edytowane 5 Marca 2015 przez GaLaZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pierwszy przypadek że gość ma HR a wpisał 300 km zamiast 313 , radio masz wymienione na 2din bo oryginał niezbyt dobrze gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Więcej nie mam bo brak czasu .Lampy oklejone folią , i nie próbuj malować farbą do lamp bo klosz od dolnych w zderzaku wchodzi w reakcje z lakierem.Po zmianie zawieszenia auto czy sunie bokiem czy jedzie po prostej tak samo się mnie słucha mega za***iście , tylko troszkę jest bardziej twardo i trzeba uważać bo już parę razy delikatnie przytarłem dołem. Jakub, a na jakim zawieszeniu latasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Biała zeta , wersja Base -podstawowa kierownica zmieniona od innej wersji przedni zderzak -kratki wlotu zamalowane częściowo na biało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jakub, a na jakim zawieszeniu latasz? HSD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Biała zeta , wersja Base -podstawowa kierownica zmieniona od innej wersji przedni zderzak -kratki wlotu zamalowane częściowo na biało Dziękuję. Dobry jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jak można nie zasłonić kratek do malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante. Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tacy artyści to wszystko umieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Zniknął już może ktoś kupil? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chief47 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam ponownie, Po długich poszukiwaniach już jest w garażu http://allegro.pl/nissan-350-z-piekny-zadbany-inny-niz-wszystkie-i5132148061.htmlTakże auto zostało we Wrocławiu, jak są tu forumowicze z okolicy, z chęcią wymienie się poglądami i zacznę chłonąć wiedzę, a i jakiś spocik mile widziany, Jak coś to priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Piękny kolor i gratuluję zakupu na pewno będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Przyjedz na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 chief47,VonBubs,Adamur - jakieś spotkanko w sobotni wieczór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) proponuję przyszły weekend. W ten pracuję od rana do wieczora. ależ tych Zetek przybyło do Wrocka )) Edytowane 6 Marca 2015 przez vonBuBs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi