Dante. Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ktoś kupił Ztkę z Sosnowca. Ktoś z Was się przyzna który to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuno Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie sądzę żeby ktoś z forum kupił , tu chyba każdy widział zdjęcia i dokument z przeglądu, też sprawdzałem to auto, to był złom ładnie odmalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 tu masz www.mynismo.com/vin.php Chyba to jest jakieś mniej więcej. Ja mam JN1GAAZ33U0... Też wychodzi niby silnik SR20DE a roku produkcji w tamtej rozpisce jakby w ogole nie było. Nie ma tam też rozróżnienia na wersje angielską. Wiem, że Z33 to lewa strona Z34 to prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 ja mam z34 a mam lewa- to żadne rozruznienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 ja mam z34 a mam lewa- to żadne rozruznienie Hm, to na bank nie przekładka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Japan made ,mam Nismo plus certyfikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Z34 to przeciez 370tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 widocznie mam generację 370 czyli wyżej niż zwykła 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) z tym Z34 to handlarz twierdził, że to angliki ale faktycznie w tej rozpizce to 370tka Edytowane 8 Marca 2015 przez Doodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 W Japonii obowiążuje ruch lewostronny więc auta stamtąd mają kierownicę po prawej stronie tak jak angliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) A mozesz powiedziec ktore to auto ma taki vin? http://olx.pl/oferta/350z-niski-przebieg-100-oryginal-manual-CID5-ID9dZB1.html#39ab9a6dca;promoted ten 370Z to z4 w Vin Edytowane 8 Marca 2015 przez lalamido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 coś jest nie tak z tapicerką gałka i ham ręczy nie pasuje do reszty , a bardziej prawdopodobne ze to fotele i kiera jest wymieniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Poduchy wyjebaly i gosc zmienil cale fotele i kierowniece a ze w dobrej cenie byly czarna to sa czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 ja mam z34 a mam lewa- to żadne rozruznienie Dziwne , Z34 to fabryczne oznaczenie 370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASUS Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Patrzcie na to: http://allegro.pl/nissan-350-z-czarny-satyna-i5160882195.html 360KM, chyba dzięki temu niemieckiemu wydechowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Chciał wpisać 260 - palec się omsknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASUS Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Wątpie, celowo napisał taką moc, ponieważ 2x jest 360 podane w opisie i wyżej w informacjach:) Chyba sobie taki wydech zamówie zamiast turbo zakładać Edytowane 9 Marca 2015 przez ASUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 ... i przeciwmgłowe z prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 ... i przeciwmgłowe z prawej strony Czujny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagenator Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 zapytałem skad taka moc, odpisał: "Auto kupiłem już w takim stanie , wiec nie wiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam kolegow z racji tego ze wpadam do PL na swieta chce zobaczyć 350Z z moich okolic ale nie wiem czy jest warto bo Zetka już dość długo stoi na llegro może ktoś ja ogladal ? lub cos się wypowie na temat ? dzięki z góry za odp http://allegro.pl/nissan-350z-2004-bogata-opcja-manual-krakow-i5160666607.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Brak przeciwmgielnego z tyl czyli mogl miec jakies uszkodzenia z tyl bo licznik w wersji EU a przodu nie ma odblaskow w zderzaku - to tak na szybko. Edytowane 9 Marca 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 dzięki wielkie za odp oo chyba nikt nie zajechal do krakowa żeby go ogladac cos mi się wydaje ale coz chyba bd pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASUS Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Kilka miesięcy temu był też wystawiony, wtedy z tego co pamiętam za 36tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 tak był za 36 tys zl jakies 3 misiace temu ale umowie się na oględziny w swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi