tomekszczecin Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Daj znać jak poszło - może będzie szansa na mały zlocik w Szczecinie Właśnie wróciłem z Wrocławia. Nie sam Samochód marzenie, kupione w salonie we Wrocławiu, przebieg 18000, każdy element ma oryginalną powłokę lakierniczą. Praktycznie nie było się do czego przyczepić, nowe auto. Właściciel zapracowny i nie miał czasu dla tej zabawki. Jednym słowem: rewelacja. No i cena też atrakcyjna. Jak narazie jestem bardzo zadowolony. Trochę się bałem wracać bez AC no ale na to nic nie mogłem poradzić, nie ma żadnych opcji i pakietów krótkoterminowych na takie okazje w ubzepieczalniach. 80 tys za bezwypadkowy 370z to nierealne... No kolego, z tym się niezgodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Powiedz właścicielowi, żeby zdjął aukcję, bo jeszcze ktoś kliknie i będzie kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Bydle, dnia 13 Kwie 2015 - 22:53, napisał: 80 tys za bezwypadkowy 370z to nierealne... No kolego, z tym się niezgodzę... Zszedł z ceny 25 tysi? Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez lalamido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Gratulacje z zakupu jak się wydaje fajnego auta!!! Zszedł z ceny 25 tysi? Chyba ktoś musiał by być głupi, zdesperowany potrzebą gotówki, albo mieć tyle szmalu, co szejk arabski, tyle, że pewnie by kupił inne auto, zresztą ci umieją lepiej liczyć niż normalni ludzie. 80 tys. to cena dla auta 09r. Ludzka naiwność jest nieograniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Gratulacje z zakupu jak się wydaje fajnego auta!!! Chyba ktoś musiał by być głupi, zdesperowany potrzebą gotówki, albo mieć tyle szmalu, co szejk arabski, tyle, że pewnie by kupił inne auto, zresztą ci umieją lepiej liczyć niż normalni ludzie. 80 tys. to cena dla auta 09r. Ludzka naiwność jest nieograniczona. Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi - ludzka percepcja jest jak widać ograniczona... poprostu z wypowiedzi kolegi tak mogło się wydawać, więc z niedowieżaniem zapytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekszczecin Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zobaczcie, kolejna okazja od szejka arabskiego: http://otomoto.pl/oferta/my-2013-po-lifcie-od-reki-ID4p8zbZ.html#89dec66d97 86900 do negocjacji więc minumum 85 000 do oddania, a jak ktoś ma firmę to jeżeli firma wystawi FVAT to i połowe VAT-u odliczy (8000) więc ma za 77 000 i jesze PCC (2% - 1700 zł) nie płaci. Podejrzewam, że można urwać więcej niż 2900. Miałem kupić 350Z ale łatwiej było dołożyć trochę i kupić 370Z. Ostatnio sporo fajnych ofert się pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Trzeba było brac jak to taka okazja. Pisaliśmy już wyżej o tym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Trzeba było brac jak to taka okazja. Pisaliśmy już wyżej o tym aucie. 2x Skoro takie okazje to nic tylko handlowac autami. Obys za miesiac nie pisal "co mam zrobic po mi pada wszystko po kolei" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Biała Cabrio 370 gdansk http://www.tvn24.pl/r/artykul/spowodowal-wypadek-w-ktorym-zginela-rowerzystka-ma-nieprawomocny-wyrok-samochod-wyczyscili-znajomi,537112.html Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor44 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Ktoś kojarzy tą sztukę http://allegro.pl/show_item.php?item=5311700201? Prezentuje się fajnie. Chociaż trochę duży przebieg jak na takie auto, 265000 km Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Sikor44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Przebieg duży i ta cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) takiego syfu pod maską to jeszcze nie miałem ,przebieg rekord ,cena zatrzymała się Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dziwna sprawa pod tą maską ,syf syfem ale śrubki od rozpurki są rude, i inne śruby również. Jak dobrze kojarze to u mnie takich kwiatków nie ma pod machą. Ciekawe czy długo stała bez maski i woda leciała do srodka czy poprostu popowodziowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Pod maską naprawdę obora straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Winowajcą może być brak pampersa pod silnikiem albo faktycznie jakaś powódź. U mnie np dość spory syf się robi przez air duct w zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Oj tam ten syf pod maską to łatwo się robi bez dolnej osłony... Przebieg niby spory ale ogłoszenie wygląda szczerze. Ciekawe jest to, że skóry w Zetach po "50,000km" wyglądają 10 razy gorzej szczególnie gała od biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 tzn że ktoś o wnętrze zadbał. Coobcio ostatnio na fejsie wrzucał jak ładnie mozna poprawić jakość skór.https://www.facebook.com/gforceautodetailing/posts/820601747988062Też mam zamiar coś takiego zrobić ze swoimi.Z aukcji widać że auto zadbane a po tym przebiegu musiał w niego dużo włożyć. Spodziewałbym się lakierowanych zderzaków bo jednak lakier Zety jest słaby a przy takim przebiegu auto musiało biegać ostro po autostradach wiec i odprysków musiało naliczyć sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Doodek a skąd ten pomysł, że po 50 tys coś się dzieje? mówisz o swoim ? bo ja jakoś nie zaobserwowałem w żadnym z 350 jakie miałem/mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Doodek a skąd ten pomysł, że po 50 tys coś się dzieje? mówisz o swoim ? bo ja jakoś nie zaobserwowałem w żadnym z 350 jakie miałem/mam W cudzysłowie 50.000. Co i raz się widzi takie wykatowane wnętrza po jakichś 200.000km a w ogłoszeniu przebieg: 59,000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) To zależy kto jak korzysta z samochodu. Jak ktoś śmiga na krótkich odcinkach, non stop wsiada i wysiada to wiadomo, że skóra szybciej się zużyje niż jak ktoś śmiga raz na jakiś czas dłuższe odcinki. Ostatnio widziałem zetkę z przebiegiem dosłownie o połowę niższym niż u mnie i wnętrze 2x bardziej zużyte niż u mnie Edytowane 2 Maja 2015 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 ta skóra to rzeczywiście ogarnięta ,gałka cała może detaling jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam. Taki diabełek się pojawił: http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-2-wlasciciel-salon-pl-wersja-europejska-brembo-tuning-ID6y4Di1.html Jeżeli ktoś jest na etapie poszukiwania Zetki dla siebie może warto obejrzeć ten egzemplarz za umiarkowaną cenę przy tych wszystkich dodatkach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 No jestem Ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Cena wręcz promocyjna na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Zacnie się prezentuje bandyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi