lalamido Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-pierwszy-wlasciciel-zarej-w-kraju-perelka-ID6y5YOP.html co sadzicie panowie? cena wydaje sie byc okazyjna, nie jestem ekspertem ale nie powinien to juz byc polift (2005)? Polift od 2006 jak się nie mylę, a co do stanu to napiosałem do typa jakiś czs temu odpowiedni tekst z zapytaniem o stan auta i nic cisza do dziś, pewnie nie chce kłamać na piśmie, na drugi dzień odświżał ogłoszenie na OLX, ale do mnie nie odpisał, więc odpuciłem. Jak nie masz daleko to podjedź sobie i obejrzyj, bo nikt na forum Ci nic konkretnego nie powie, ale sądząc po tym jak długo stoi to na pewno perła to to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Nie wiem, może już był omawiany alee wygląda ciekawie http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-euro...a-ID4pahui.html Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Skyller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam, to mój egzemplarz! Nie, nie był omawiamy! Autko już kilka razy wrzucałem tutaj na forum, ale niestety większość osób szuka "okazji". Cena uważam atrakcyjna, patrząc na stan i dodatki, które są w cenie. Stan bdb, wiadomo, że autko ma kilka latek, a i w salonie nie trafiają się idealne. Kupione w 2011 roku, także można powiedzieć, że pojazd sprawdzony. Na wszystko, co wymieniałem posiadam faktury. Przebieg w zasadzie też potwierdzony. Olej co 5k km. W zimie garażowane. Patrząc na to, co dzieje się za naszą zachodnią granicą, to uważam, że za ten stan i przebieg, to naprawdę dobra cena! Oglądałem (jak kupowałem) kilka sztuk, dopiero po dołożeniu do EU to było to! Nie chodzi o to, że US to zło, ale po prostu na dobrą Europę łatwiej trafić. Klocki nowe przod, tył. Tarcze praktycznie w bdb stanie. Opony przód nowe, tył ma jeszcze "mięsko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Tutaj egzemplarz, który być może warto obejrzeć. Przy tych dodatkach cena jest bardzo atrakcyjna. http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-brembo-carbon-uprev-turbo-works-alu-19-lpg-ID6y5FPl.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASUS Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ciekawe czemu ten taki tani: http://allegro.pl/nissan-350z-bardzo-pilnie-i5447762562.html Sam sprzęt ze środka trochę wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Było o tym egz. kilka razy dlatego taki Tani bo nikt go nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 A jednak chyba ktoś zechciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.470283863122649.1073741937.115529111931461&type=3 Zdjęcia od Wojtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbmaster Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) ciekawe czy kota też dorzuca gratis Tutaj egzemplarz, który być może warto obejrzeć. Przy tych dodatkach cena jest bardzo atrakcyjna. http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-brembo-carbon-uprev-turbo-works-alu-19-lpg-ID6y5FPl.html Pozdrawiam. Kot jest mojego dziadka a auto narzeczonej. Polecam jak ktoś lubi się wyróżnić na mieście Edytowane 15 Czerwca 2015 przez mbmaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Hehe jaki ten świat mały. Pamiętam Twoją MX-6, która wyznaczała standardy co do estetyki i jakości modzenia. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbmaster Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) No faktycznie miałem MX-6 kiedyś ale 350Z jest mojej narzeczonej a że spodziewamy się malucha to od Tomka85 kupujemy BMW 7. Pozdrawiam Mazdowicza Edytowane 16 Czerwca 2015 przez mbmaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Polecam http://allegro.pl/nissan-350-z-nismo-limited-edition-jedyny-taki-zar-i5456799462.html Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Adamur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbmaster Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Adamur ale to nie ten dział. 370Z mają odrębny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Przecież to 350Z Nismo, no proszę Cie nie rozoznajesz modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbmaster Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ojej zbyt wczesną godziną zerknąłem w ogłoszenie. My mistake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 kiedys stała na allegro za 100 tyś 370z nismo ;O takze chyba troche drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Nismo w dobrym stanie trzyma takie chore ceny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Bez przesady cena z Kosmosu za 156tys brutto kupisz Nowe "zwykłe" 370Z w salonie Nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 dokładnie-zwykłe po co kupować zwykłe jak można niezwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Masz Nismo dlatego ta ironia Jak by nie patrząc cena kosmos i nie uzasadniona nawet za Nie Zwykłe Nismo białe które jest ładniejsze od czarnego.;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 przyjacielu, na szczęście czarnych Nismo jest najmniej, a białych najwięcej wyprodukowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Nie jestem twoim przyjacielem a tego koloru nie bierz sobie aż tak do serca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 to nie bądź sobie przyjacielem i zakończmy dyskusję ja tylko skomentowałem dyskusję, sam postanowiłeś się odnieść personalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Widzę, że małe spięcie to wrzucę coś na rozluźnienie. Dzisiaj po prawie dwóch miesiącach oczekiwania już w końcu u mnie. Mam nadzieje, że będzie brzmiał fajnie. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Widzę, że małe spięcie to wrzucę coś na rozluźnienie. Dzisiaj po prawie dwóch miesiącach oczekiwania już w końcu u mnie. Mam nadzieje, że będzie brzmiał fajnie. Czym się różni ta puszeczka od oryginału? Co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi