Robert83 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zdecydowałem się na brytyjskiego Scorpion'a ponieważ bardzo odpowiada mi ten charakterystyczny agresywny dźwięk. To jest dokładnie ten zestaw: http://www.ebay.pl/itm/Nissan-350Z-Stainless-Scorpion-Exhaust-Half-System-SNS015-2-x-4-Tuner-Round-/230520249907 Tutaj porównanie na jednym mikrofonie OEM'u oraz alternatywy w postaci właśnie Scorpion'a. https://www.youtube.com/watch?v=19YmA3Suuww Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Całkiem fajnie gada. Ciekawe jak bez katów. Ja jakbym coś zmieniał to za wszelką cenę chciałbym wywalić te wielką puche i wsadzic jakieś dwie mniejsze Mam okazję kupić od znajomego downpipe supersprint. Ma ktoś jakieś doświadczenie z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 supersprinta ma Nikolas tzn długie kolektory i wydech - całość dała rezultaty, aczkolwiek nie wiem jak się do tego odnieść, bo podejrzewam, że same kolektory dały te duże przyrosty a czy testpipy dadzą dobre brzmienie i rezultaty? można brać za pół darmo i sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Okazało się że te testpipy trzeba spawać do Y-pipa. Normalnie chyba część z katami jest wykręcana, nie? To takie: http://www.supersprintna.com/product-exec/product_id/5203/category_id/139/search_make/14/search_year/2005/search_model/384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ja kupiłem z turbo works i jest ok. Pasują p&p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ja kupiłem z turbo works i jest ok. Pasują p&p Takie małe mocowanie do skrzyni i gniazda na lambdy są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Na lambde są otwory chociaż ja zostawiłem zaślepki co były w zestawie bo i tak check by się świecił i tak a do skrzyni nie ma tych wzmocnień. U mnie jest dospawana podwieszka do rozpórki na środku więc mi one nie potrzebne ale wiem że chłopaki w UK nie robią nic i latają bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Uwaga na super okazję ! --> bez poduszek http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6y79rt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grieves Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam, jestem zainteresowany tą ofertą: http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-xenon-brembo-bose-navi-europa-okazja-zamiana-zadbany-ID6y6aRL.html#e25a86c06b Czy ktoś może był oglądać to auto? Czy ktoś może mi sprawdzić po VIN wiarygodność przebiegu? Może jest na forum ktoś kto ma dostęp do bazy VIN Nissana. Auto sprowadzane z Francji. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Grieves Również poproszę o oblookanie fotek i o wszystkie spostrzeżenia na temat tego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, jestem zainteresowany tą ofertą: http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-xenon-brembo-bose-navi-europa-okazja-zamiana-zadbany-ID6y6aRL.html#e25a86c06b Czy ktoś może był oglądać to auto? Czy ktoś może mi sprawdzić po VIN wiarygodność przebiegu? Może jest na forum ktoś kto ma dostęp do bazy VIN Nissana. Auto sprowadzane z Francji. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Grieves Również poproszę o oblookanie fotek i o wszystkie spostrzeżenia na temat tego samochodu. Przebieg moze... Na moje oko walony z kazdej strony. Przod i tyl dostal na pewno, co do lewego boku nie jestem pewny. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez rogal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jaka cena taki stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grieves Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Skąd wy to wiecie? Ogólnie jak z gościem rozmawiałem to mówił że tylko przód dostał i to lekko (zderzak wymieniony, błotnik lekko przyszpachlowany, maska i lampy nie ruszone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 nawet jak był walnięty to za te pieniądze warto jechać i zobaczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Gościowi nie ma co wierzyć widziałem tą paść na żywo szkoda czasu , naprawione na sztukę. Cena nie taka aktrakcyjna dolicz koszty. Auto po miescie jeździ na blachach żabiaków i tankuje pb95:) Edytowane 22 Czerwca 2015 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grieves Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Gościowi nie ma co wierzyć widziałem tą paść na żywo szkoda czasu , naprawione na sztukę. Cena nie taka aktrakcyjna dolicz koszty. Auto po miescie jeździ na blachach żabiaków i tankuje pb95:) Mhm, czyli koszty rejestracji i translacji dokumentów dochodzą. Aha bo ty z Jastrzębia jesteś to miałeś blisko. Kiedy widziałeś to auto? A jak się prowadzi? Rzuca przy hamowaniu albo ściąga czy coś takiego? ABS działa? Airbagi są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Mhm, czyli koszty rejestracji i translacji dokumentów dochodzą. Aha bo ty z Jastrzębia jesteś to miałeś blisko. Kiedy widziałeś to auto? A jak się prowadzi? Rzuca przy hamowaniu albo ściąga czy coś takiego? ABS działa? Airbagi są? Ja bym odpuścił, tym autem jak sie jezdzi kazdy wie, niech sobie bedzie poobijany ale jak jest po dzwonie i naprawiony na sztuke (a cena o tym swiadczy, Adix go widział) to daj spokoj, szkoda nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Szkoda czasu naprawdę zaufaj mi. Zresztą to taki marny handlarzyna sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grieves Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ok, w takim razie odpuszczam. A powiedzcie co to znaczy naprawiony "na sztukę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Na sztukę, do sprzedania - osoba naprawiająca nie dba o szczegóły i jakość wykonania naprawy tylko "tnie" koszty (oszczędza na czym się da.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4speed Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Siemano - ktoś z forum , każde info mile widziane http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-europa-premium-pack-duzo-dodatkow-nowe-zdjecia-promocja-CID5-ID9OjqN.html#04f1fd63a8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Tak, mój egzemplarz. W razie pytań priv albo najlepiej telefon. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KadzikPL Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Kolejna klubowa zetka http://allegro.pl/show_item.php?item=5481951699#8295b911e9 Panowie, jest już nowy numer motoru z opisem 350z!!! Jestem w szoku. P.S. Mogę dodać zdjęcia tego artykułu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 DAJ MI NA PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Też proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi