Łukasz83 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASUS Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Też bym prosił Edit: znalazłem już na forum, dzieki Edytowane 25 Czerwca 2015 przez ASUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grieves Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A co myślicie o tym egzemplarzu: http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6y7uh3.html#5aa4b29cde Czarny mat. Może być ciekawy... Jakieś sugestie? Warto oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zalany Castrolem i pomalowane plastidipem za 30 tys... Chyba nie potrzeba jakiegoś głębszego komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Kolega Bydle - świetnie podsumował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KadzikPL Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Czy to są klubowe zetki: http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-313km-lift-doinwestowany-zadbany-polecam-ID6y7opJ.html#8295b911e9 http://allegro.pl/show_item.php?item=5481951699#8295b911e9 i ten sztos http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-przesliczna-z-ka-full-wypas-okazja-ID6y6qIj.html#8295b911e9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Pierwszy forumowy, drugi dojebany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grieves Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 A co sądzicie o tej maszynie? http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-przesliczna-z-ka-full-wypas-okazja-ID6y6qIj.html#c8a369b2dc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Wersję US były białe. Najlepsze jest zdanie nigdy nie katowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 To jest wersja US co podwaza jego bezwypadkowosc. Ktos zmienil zegary na wersje EU ale swiatla przeciwmgielnego juz nie wlozyl. Bez czujnika lakieru nie podchodz to to juz pierwsza zagadka tego auta. Panel strujacy temparatura nawiewu tez jest we frankensztajnach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Złożony od podstaw i nie katowany użytkował starszy pan rocznik 1914, na wszystko papiery tylko do kościoła jeździł i czasem wsiadał radia posłuchać Ludzie już przesadzają z tymi opisami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 To nie jest chyba fabryczny kolor tego samochodu? Dlaczego nie? To jest zwykła białą perła (QX1 lub QAB), sam taki posiadam. Tylko tu jest kilogram Photoshopa.na zdjęciach. Może po prostu ładnie zachowany egemplaż, nie ma co skreślać tylko sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ten biały o ile mnie pamięć nie myli był za jakies 35-40 tys do sprzedania z około 2 lat temu poznaje po dolotach niemógł się sprzedać długo. Obecny właściciel ubrał go w nowe felgi i inne dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Mowisz o tym HR'ze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) ma może ktoś schemat połączenia absu w 350z ? pilnie potrzeba ok już mam Edytowane 6 Lipca 2015 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Tak biały HR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Nie wiedziałem gdzie wrzucić to pytanie, a bez sensu zakładać nowy wątek. Jaka temperatura może panować pod maską naszych Zeteczek? Chce kupić czerwony peszel i nie wiem jakie temp powinien wytrzymywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Byłem oglądać 350z z Jasła jest na Allegro za 39.999zl, do rzeczy rok 2006 full opcja wyposażenia, przebieg 260000 km i tu się zaczynam martwić... koleś powiedział, że dolewa 1l oleju choć napisał ze ciągle lata na syntetyku 5W50 i ciśnienie oleju ma fabryczne. Hmm i co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 A pytałeś sie dlaczego kierownica nie jest pomarańczowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No właśnie, jak to jest z tymi kolorami? Z tego co kojarzę to pomarańczowa kierownica była tylko we wcześniejszych modelach (2003,2004), potem kiera była czarna mimo jasnej skóry na siedzeniach i drążku. Czy to zależy od wersji wyposażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Byłem oglądać 350z z Jasła jest na Allegro za 39.999zl, do rzeczy rok 2006 full opcja wyposażenia, przebieg 260000 km i tu się zaczynam martwić... koleś powiedział, że dolewa 1l oleju choć napisał ze ciągle lata na syntetyku 5W50 i ciśnienie oleju ma fabryczne. Hmm i co myślicie ? Jestem z gosciem w kontakcie, tez wlasnie mi mowil ze 1L oleju dolewa, ale lepsze - spytaj sie go jaka jest wartosc tego cisnienia nie wie popatrz na opinie rzeczoznawcy i sprawdz adres jego firmy - 5 numerow dalej - dla mnie taka opinia jest juz nic nie warta bo rownie dobrze rzeczoznawca i wlasciciel moga byc kumplami i za 4 pak ogarneli swistek. Ja go pytalem o kiere to powiedzial ze w poliftach nie ma wstawki i ze w sumie jemu to pasa i nawet nie myslal zeby podmienic. Sam sie mocno zastanawiam nad nim i mam klina :/ oprocz tej sztuki to obecnie nie ma na czym nawet oka zawiesic ... ps. powiedzial ci ze lozysko sprzegla do wymiany? ps2. mowil tez (akurat nie wiem nie kojaze) ze wystawil za 47tys to auto i sie nie sprzedalo a nie chce tyle czekac i dlatego zszedl do 39,900 zdecydowanie mysle ze przebieg zabija ta oferte, no i rdza w dziwnym miejscu ktora sie pojawila znikad - dlatego moze kazdy sie czai Edytowane 15 Lipca 2015 przez waskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wp89 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 No właśnie, jak to jest z tymi kolorami? Z tego co kojarzę to pomarańczowa kierownica była tylko we wcześniejszych modelach (2003,2004), potem kiera była czarna mimo jasnej skóry na siedzeniach i drążku. Czy to zależy od wersji wyposażenia? Ja mam 2005r total bezwypadek seria i mimo pomarańczowego wnętrza, kierownice mam całą czarną bez pomarańczowej wstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 W sumie rozglądam się za 370z ale cenowo też mnie zaciekawiła starsza zetka, na allegro całe 4 modele z mojej okolicy- pierwszy z USA, ostatni za pow. 50 koła i od handlarze, zostały 2 środkowe:http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-roadster-model-2006-po-faceliftingu-ID6y7OwW.htmlhttp://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-revup-polift-europa-bose-brembo-skora-ID6y4XCN.htmlZnacie je albo wiecie od kiedy są wystawiane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jak Ręczny i gała jest orange to kiera też powinna być z wstawkami tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 w moim 2007 jest gała reczy fotele orange a kiera czarna i tak było w orginale jak ktoś chce to mam kire ze wstawką orange igła za 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi