Bydle Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ja chce Twoje turbo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Krzysiek Ty masz 2006 nie 7, bo HR pod maska tam nie ma widizialem starty - super kot jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Mimo rozglądania się za 370z rozważam też starszą wersję, czy ktoś zna to autko?http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-revup-polift-europa-bose-brembo-skora-ID6y4XCN.htmlOferta już trochę wisi, gość chwali się serwisem u forumowego kolegi, ale jednak trochę jest do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Mimo rozglądania się za 370z rozważam też starszą wersję, czy ktoś zna to autko? http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-revup-polift-europa-bose-brembo-skora-ID6y4XCN.html Oferta już trochę wisi, gość chwali się serwisem u forumowego kolegi, ale jednak trochę jest do zrobienia. Kolego wez najpierw zadzwon a potem pytaj, to auto jest sprzedane juz. dzwonilem na poczatku tygodnia. JASŁO - Co do tej kiery to rozkodowujac VIN jest wyraznie napisane ze Orange Pack posiadał z fabryki. Edytowane 17 Lipca 2015 przez waskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ja chce Twoje turbo! Na zime będzie wolne widizialem starty - super kot jesteś Staram sie - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Kolego wez najpierw zadzwon a potem pytaj, to auto jest sprzedane juz. dzwonilem na poczatku tygodnia. JASŁO - Co do tej kiery to rozkodowujac VIN jest wyraznie napisane ze Orange Pack posiadał z fabryki. Kur... przepraszam, nie znam się i wolałem najpierw tu wrzucić na forum i posłuchać rad ludzi ogarniętych niż dzwonić i komuś w piątek zawracać... Dopiero teraz się pokazuje, że nieaktualne... A powiedzcie- warto brać wersję USA? Tylko tyle wisi z moich okolic: http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6y86b1.html#7aedf00cb2 http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-roadster-model-2006-po-faceliftingu-ID6y7OwW.html#7aedf00cb2 Pozostaje tylko to, ale też chyba USA i cena dość zaporowa jak na rocznik... http://allegro.pl/show_item.php?item=5540239065#6a1f70ac3c Z doświadczenia znajomych (wolę uczyć się na cudzych błędach) wiem, że nie ma co jeździć w Polskę, więc nie patrzę za daleko na auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ostatnia biała zeta --> dość zanana w Warszawie Kolega bardzo dba o furę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) do tematu Zety z Jasła prawdopodobnie skrzynia do wymiany tak z tego co z serwisu nissana powiedzieli Hm najgorzej ze wydechy brudne ma jakby oleju dużo pil :/ Edytowane 18 Lipca 2015 przez AtamanR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 do tematu Zety z Jasła prawdopodobnie skrzynia do wymiany tak z tego co z serwisu nissana powiedzieli Hm najgorzej ze wydechy brudne ma jakby oleju dużo pil :/ Dzieki za post kolego, czyli dla mnie niestety odpada... trzeba dalej czekac na jakiegos polifta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Będzie niestety ciężko szukac... jak zejdzie z ceny to go wezme.. oczywiście do rozsądnej czyli 36 tys zl mogę dac i ani grosza więcej bo zostanie wybrać mazde RX 8 ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Będzie niestety ciężko szukac... jak zejdzie z ceny to go wezme.. oczywiście do rozsądnej czyli 36 tys zl mogę dac i ani grosza więcej bo zostanie wybrać mazde RX 8 ;( Kolego dobrze się zastanów nad RX8. Ja miałem rok ten samochód i fakt dawał dużo frajdy, ale to co z tymi samochodami się dzieje to inna historia. Poczytaj sobie na forum rx8, zadzwoń do Kojota(odpowiednik Coobcia tutaj) i wszystkiego się dowiesz. RX8 a Zetka to samochody kompletnie nie do porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Daruj RX8 sobie kolego, oprócz wyglądu i RWD tam nic nie ma fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Jeszcze drzwi są fajne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja kiedyś myślałem nad rx8 teraz jak je widzę na ulicy dziękuję Bogu ze kupiłem zetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) moze ktos z forumowiczow sie zastanawia albo bedzie na jesien sprzedawac jakiegos revupa EU hm? Edytowane 21 Lipca 2015 przez waskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja będę się zastanawiać nad zmianą ale moj to us 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Rozważał ktoś kiedyś "zrobienie" rev-upa ze zwyklaka za różnicę w ich cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) A ktos z forum w nablizszym czasie bd chcial sprzedac Zetke ? bo mam dosc ogladania "szrotow" ... tylko EU :)7 PS. Dzieki za komenty na temat RX8 wycofuje sie jednak z tego auta Edytowane 21 Lipca 2015 przez AtamanR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja sprzedaję: http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-europa-premium-pack-duzo-dodatkow-nowe-zdjecia-promocja-ID4pahui.html Cena do dogadania, najlepiej dzwoń albo priv, jesli jestes zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Boberek nigdy na forum nie byłeś tak aktywny jak teraz gdy sprzedajesz Zetkę... Reklama - dźwignią handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dokładnie to samo chciałem napisać. P.s. ale czytgam czytam to forum, nawet nie mając czasu pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 http://allegro.pl/nissan-350z-2004-orange-pack-europa-i5561144732.html#thumb/2ktos z okolic Katowic lub dzwonil ktos o ten egzemplarz ? Warto wgl jechac zobaczyc to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvos60 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Witam co sadzicie o tej zetce? http://allegro.pl/nissan-350z-kupiony-w-salone-w-polsce-i5555098419.html Zamierzam kupic jako drugie weekendowe. drugi link http://allegro.pl/nissan-350z-kupiony-w-salone-w-polsce-i5555098419.html Edytowane 22 Lipca 2015 przez volvos60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ten pierwszy ma zdjęcia zrobione na wadze zlomowiska...świetnie, może tylko na to się nadaje.... Jaka cena taki stan pewnie. Drugi link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvos60 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Zalany Castrolem i pomalowane plastidipem za 30 tys... Chyba nie potrzeba jakiegoś głębszego komentarza Ok w tygodniu podjade i dam znac.to od ile mozna zaczac szukac?za volviaka dalem 20000 3 lata temu i dolozylem 12000 w 2 lata z oponami i nastepny rok bez dokladki:Pile trzeba wylozyc za 350z z poczatku produkcji? Ten pierwszy ma zdjęcia zrobione na wadze zlomowiska...świetnie, może tylko na to się nadaje.... Jaka cena taki stan pewnie. Drugi link nie działa poprawilem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi