Bydle Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jak chcesz kupić dobre 350z i nie dotykać go odrazu to od 40 w gore, to co poniżej to zawsze wiąże sie z jakimiś kosztami, naprawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvos60 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jak chcesz kupić dobre 350z i nie dotykać go odrazu to od 40 w gore, to co poniżej to zawsze wiąże sie z jakimiś kosztami, naprawami Ok rozumiem.Ale jesli bedzie proste i ogolnie ok to nie lepiej wlozyc samemu 8k i wiedziec co sie zrobilo?bo ze zdjec wyglada chyba ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 A to drugie to widac po zdjęciach że napewno malowany tyl i przód, ogólnie chyba najbrzydszy kolor w 350z - sam taki mialem, syf pod maska straszny, jak na auto używane w lato przebieg pokaźny Nie no jasne ze i tak mozna - sam tak zrobiłem ale uświadamiam że jak chcesz żeby był porządny to całość wyjdzie Cie 40 tyś A no i w tym srebrnym jest flok który nie pasuje tam do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvos60 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 A to drugie to widac po zdjęciach że napewno malowany tyl i przód, ogólnie chyba najbrzydszy kolor w 350z - sam taki mialem, syf pod maska straszny, jak na auto używane w lato przebieg pokaźny Nie no jasne ze i tak mozna - sam tak zrobiłem ale uświadamiam że jak chcesz żeby był porządny to całość wyjdzie Cie 40 tyś Ok w tygodniu postaram sie obejrzec.jak na miejscu okaze sie ok to jade do aso.ze malowany to mi nie przeszkadza aby nie rozjebany.syf pod maska to kwestia np. w moim wypadku 6 km polnymi drogami 6 km.. A to drugie to widac po zdjęciach że napewno malowany tyl i przód, ogólnie chyba najbrzydszy kolor w 350z - sam taki mialem, syf pod maska straszny, jak na auto używane w lato przebieg pokaźny Nie no jasne ze i tak mozna - sam tak zrobiłem ale uświadamiam że jak chcesz żeby był porządny to całość wyjdzie Cie 40 tyś A no i w tym srebrnym jest flok który nie pasuje tam do niczego jest jakies forumowe do 40k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja nie twierdzę że on jest h*jowy, pytałeś się o zdanie więc piszę co widzę więc jak najbardziej jedz i oglądaj Nie wiem czy ktokolwiek z forum puścił by swoją Z'tke poniżej 40k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Doodek chciał (mylę się ?) teraz nie sprzedaje wiem boberek troche ponad 40k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Doodek chciał (mylę się ?) teraz nie sprzedaje wiem boberek troche ponad 40k Tak, chciałem ale odbiłem się od dna i może wjadą nawet jakieś mody Poza tym silniczek okazał się u Coobcia bardzo zdrowy mimo 160k na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 ja do swojego de zeswapowalem rev upa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 ja do swojego de zeswapowalem rev upa Wymienia się tylko głowice i kompa czy wszystkie flaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Chyba z tego co się orientuje to cały piec wymieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Można DE przerobić tak najprościej to głowice z wałkami + przedni kompletny dekiel + dołożenie czujników wałków wydechowych + cała wiązka silnikowa + ECU W sumie totalnie nie opłaca się, mniej roboty a więcej powera zyska się zmianą wałków rozrządu na Coobciowe Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/44552-parę-pytań-o-350z-tu-ocena-komentarz/page-221kogos z forum ktos cos wie ?? i o tym z krk http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-zadbany-okazja-ID4oVUSg.html#8295b911e9 ?? z jasła i przybyslawic sprzedane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) ja widze ze narazie to jakas susza niesamowita, zetki kupic nie idzie juz 2 miesiac nic ciekawego - serio. jak ja zaluje ze tej niebieskiej z poznania nie wzialem - masakra. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez waskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nie ma co załować cos się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Waskid nasz racje mi juz 3 zetki uciekly z okolicy i jestes wsciekly bo mam na zakup auta tydzien a tu tylko zostala mi jedna sztuka ale musze ja sprawdzic http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-bogata-wersja-europejska-ID6y5NHF.html cos ktos ? Moja ostatnia deska ratunku ale nie wiem czy tak nie wiejsko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zawiało troche NFS... jak dla mnie wioska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Moim zdaniem fajnie zrobiona zetka. Ja bym jechał obejrzeć i jak wszystko ok to bym brał. Jak kupisz i nie będziesz chciał spojlera to z chęcią odkupie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek370 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Trochę daleko - auto obecnie w Wiedniu... ja bym tylko wrócił do normalnych kierunków, czarne na błotnikach mi się nie podobają, no i te 'podbite oczy' też nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jak dla mnie fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Koles wpada co weekend nim do PL takze nie ma problemu na bank byla bita malowana z tego co wlasciciel powiedzial umowie z nim ogledziny jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Wiejskie światła i podwójna lotka felgi raczej tez... Ale jest potencjał na cos zajebistego jakby to zmienić i uzupełnić o listwę boczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ogłoszenie zniknęło. Ciekawe czy sprzedane czy właściciel na forum zagląda i postanowił usunąć. Światła z motywem zet akurat moim zdaniem spoko a że lotka podwójna? Hmmm no jeśli usuniesz OEM lotke jest klapa do malowania więc dużo ludzi ja zostawia. Ja jeśli bym montować miał spoiler też bym zostawił raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Ogłoszenie zniknęło. Ciekawe czy sprzedane czy właściciel na forum zagląda i postanowił usunąć. Światła z motywem zet akurat moim zdaniem spoko a że lotka podwójna? Hmmm no jeśli usuniesz OEM lotke jest klapa do malowania więc dużo ludzi ja zostawia. Ja jeśli bym montować miał spoiler też bym zostawił raczej Chyba aukcja raczej sie skonczyla ale jutro mam ogledziny tego z krakowa na komisie stoi juz dlugo Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez AtamanR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pomarańczowy z podwójnymi wydechami z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pomarańczowy z podwójnymi wydechami z tyłu? Tak a co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi