andrzej6411 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Brawo kolego za czujność! 0k 7 lat temu poszukiwałem 350z , założenia proste: 1 Absolutnie bezwypadkowy 2 Mały udokumentowany przebieg 3.Rocznik obojętny 4.Dobrze utrzymany Na 45 obejrzanych, tylko 2 z salonu PL i na jednym z nich tez mnie chcieli r …c Live is brutal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Wygląda nieźle. http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6yafUt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ja bym zap.... go zobaczyć bo wygląda obiecująco a patrząc na aktualne oferty na rynku to, to jest swojego rodzaju okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Toteż i chcę jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 on stał jeszcze chyba wczoraj za 34900 o ile sie nie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mylisz się, to nie ten. Kontaktowałem się z człowiekiem wczoraj i dopiero na 18 mogę podjechać na oględziny ale przyznał mi się ze w godzinach porannych dziś ma ktoś przyjechać... Ma fakturę na lakierowanie od poprzedniego właściciela na kwotę 3k pln niby za lakierowanie blotnikow Niby aktualny, facet miał mieć rano oglądających z Łodzi ale teraz mi dał znać ze aktualne dalej bo klient zrezygnował bez oglądania... Widział ktoś z forum go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 http://www.tvnturbo.pl/aktualnosci,1850,n/szesc-cylindrow-za-55-tysiecy,177802.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 nie ma tam filmiku, gdzie można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jest napisane że w sobotę 5 września o 12:45 w TVN Turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Przepraszam, nie wczytywałem się, bo chciałem zobaczyć odcinek i napisałem od razu, że nie widzę. Tak, czy inaczej nie będę przed telewizorem w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 tylko 30 sekundowy zwiastun, ale Zeta jest http://www.tvnturbo.pl/programy/zakup-kontrolowany,11631.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Toteż i chcę jechać. Ktos go dzis oglada w chwili obecnej - mam zadzwonic popoludniu wstepnie ja na poniedzialek jestem. jesli ktos ma go podkupic to wolalbym zebys to ty go wlasnie ogladal a nie jakis janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 http://www.tvnturbo.pl/aktualnosci,1850,n/szesc-cylindrow-za-55-tysiecy,177802.html Program tragedia, a te auta to jakies kompletne strupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 bardzo pozytywny przekaz dla 350 a same auto pare żeczy poprawić i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Ktos go dzis oglada w chwili obecnej - mam zadzwonic popoludniu wstepnie ja na poniedzialek jestem. jesli ktos ma go podkupic to wolalbym zebys to ty go wlasnie ogladal a nie jakis janusz To byłem ja. Biorę tą Zkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 No to witamy w gronie szczęśliwych posiadaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 bardzo pozytywny przekaz dla 350 a same auto pare żeczy poprawić i już jeszcze nie oglądałem, ale mam nadzieję, że warto To byłem ja. Biorę tą Zkę to zamieniłeś z 2004 lub 2003 (dobrze pamiętam?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Gratulacje!!! Jak wrażenia od zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 To byłem ja. Biorę tą Zkę Zatem gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Dzięki, pany. Tak, miałem model z 2003. Nie mogłem dzisiaj zabrać Zetki, jechałem po wiedzę i ew zaklepać, co też zrobiłem. Zobaczyłem dobre auto, zawieszenie żyleta, nowe heble, zaciski jakby wczoraj założone, wszystko pracuje jak należy, wsio działa. Są oczywiście ślady użytkowania, ale nic poważnego, normalne rzeczy, żadne bagno. Naprawdę niewiele do ogarnięcia. Właściciel całkiem ok, taki normalny gostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-300km-lift-europa-manual-salon-pl-polecam-ID6yaikN.html Sztuka z okolic Warszawy, link do poprzedniego ogłoszenia jedna lub dwie strony wcześniej. Szybko wystawił i nawet przebiegu co dziwne nie skręcił Edytowane 6 Września 2015 przez slothy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Na pewno ten sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Myślę że tak...http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6y9UQ3.html#8295b911e9 Brak dekielka w przednim kole z prawej strony, jedyna zmiana to odklejona naklejka z klapy. Mógł chociaż wypieprzyc te paskudne wytarte gumowe dywaniki Edytowane 6 Września 2015 przez slothy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Zna ktoś tę firmę? http://www.strongflex.eu/ Nigdy o niej nie słyszałem a ponoć wysyłają swoje części na cały świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Myślę że tak...http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6y9UQ3.html#8295b911e9 Brak dekielka w przednim kole z prawej strony, jedyna zmiana to odklejona naklejka z klapy. Mógł chociaż wypieprzyc te paskudne wytarte gumowe dywaniki 100% trafiłeś. Niemniej sztuka ciekawa, oglądaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi