wp89 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Na zdjęciach wygląda nieźle. Tylko pytanie czy jest opłacona akcyza... jeśli nie no to spora sumka jeszcze dojdzie do zapłacenia. A jeśli jest opłacona to pytanie jak tanio handlarz kupił to auto, że po opłatach sprzedaje w takich pieniądzach. Zety na zachodzie nie są tańsze niż w Polsce a biorąc pod uwagę, że kupujący musi zapłacić dużą akcyze średnio opłaca się je sprowadzać do PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 36 tys za revupa to dobra cena, ale to by znaczyło ze szwajcar sprzedaje po przeliczeniu za psie pieniądze u nich? raczej nie swoja droga to bym chciał Szwajcarska rejestrację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jak by miał opłaty to napewno by o tym wspomniał w ogłoszeniu.z 42-43 wyjdzie na gotowo. Pytanie jak sprzęgło, tarcze, klocki, dwumasa przy takim przebiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 już wysłałem zapytanie o opłaty i stosowany olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Nowe ogłoszenie co powiecie na pierwsze spojrzenie? http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5-v6-benzyna-ze-szwajcarii-polecam-ID6ybz99.html?requestFromAd=1&track[message_sent]=1&id_at=4145435 wydechy krzywo spasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 I tak już sprzedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) szybko poszła Dzisiaj dostałem od sprzedajacego vin do sprawdzenia: JN1GAAZ33U0100279 Jednak ten vin za bardzo poprawny to chyba nie jest... Edytowane 2 Października 2015 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) rozważam sprzedaż mojego nissana auto znacie 60tyś do negocjacji technicznie stan doskonały lakierniczo jest do małych poprawek reszta jest w moim temac Edytowane 9 Października 2015 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Jak ktos szuka i ma na wydanie 60 kola to ja bym odrazu jechal i bral! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ooo a to niespodzianka. A na co planujesz się przerzucić? Ooo a to niespodzianka. A na co planujesz się przerzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 pewnie i tak sie nie sprzeda a za grosze go nie oddam jeżeli zostanie to bede zmienial w nim uklad bi turbo na wydajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hortex Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 ma ktoś do sprzedania sprzęgło + dwumas do 350z? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ja będę miał mój dwumas do sprzedania, w przyszłym tygodniu pewnie wyciągam. Sprzęgło też, ale do regeneracji na pewno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuSheR Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Cześć wszystkim! Jestem nowy, na forum trafiłem przypadkiem szukając informacji właśnie o 350z. Zamierzam odszukać idealnego dla mnie egzemplarza. Szukam Nissana nie wymagającego wielkich wkładów finansowych już na początku, ewentualnie do małych poprawek. Mimo, że nie jest to jedyne auto, rozmyślam nad opcjami z lpg, ponieważ chciałbym go również wykorzystywać jako reprezentacyjne autko w trasy. Żeby nie zanudzać przejdę do konkretów, mam do Was dwa pytania i byłbym wdzięczny za odpowiedzi. 1. Nie chcę kupić pierwszego lepszego, wolę poczekać, pojeździć i kupić auto, które mnie nie zawiedzie i nie będę żałował zakupu 3 dni po. Tak w skrócie, na co dobrze jest zwracać uwagę podczas zakupu tego modelu? (Oczywiście pomijając to czy w czasie jazdy nie puka, nie stuka i nic nie odpada 2. W przyszłym tygodniu jadę w okolice Warszawy, a tam nieopodal, w pięknej miejscowości Pruszków jest poniższy egzemplarz, który wzbudził moją ciekawość http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-2005-europa-negocjacja-ew-zamiana-ID6ybDht.html Cena wydaje się dość atrakcyjna biorąc jeszcze pod uwagę chęć do negocjacji. Właściciel poszukuje auta z klatką co może dać do myślenia, że nie oszczędzał 350z, wiadomo o niczym konkretnym to nie świadczy, ale na co zwrócić uwagę przy oględzinach, co najszybciej siada przy intensywnej eksploatacji. No i w końcu co Wy forumowi pasjonaci tego modelu myślicie o tej ofercie, jakieś odczucia, intuicja? (nie biorąc pod uwagę lpg, wiadomo, nie wszyscy akceptują ten typ paliwa w tego typu autach) Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 najważniejsze to buda czy nie miała poważnego wypadku gdyż przy następnym poważnym wypadku nie wyjdziesz już z tego cało, bo strefy kontrolowanego zgniotu nie spełnią swego zadania. potem układ napędowy, silnik skrzynia może poproś kogoś z forum niech z tobą podjedzie i oceni. Co do ogłoszenia: 10 lat auto, LPG i przebieg 70tyś - obejrzyj lepiej dokładnie auto takie auta czasami mają małe przebiegi, bo są kolejnym w rodzinie, ale nikt jak mało jeździ nie zakłada LPG niech Ci sprzedawca wyślę lepsze foto w wyższej rozdzielczości bo tam nic nie widać, spytaj się o historie auta, skąd jest , ilu właścicieli, od kiedy w PL, kiedy zakładany gaz, ile przejechał na tym gazie, numer VIN wolałbym takie auto kupić na benzynie i sam założyć LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ja mam LPG i przez ostatnie 4 miesiace zrobilem autem moze z 500 km A teraz idzie zima i znowu stalo. A tak ogolnie to wiesz nikt nie kupuje sportowego auta zeby jezdzic nim wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Heh ja swojego tak traktuje. Przez osiem miesięcy eksploatacji nie wyłączyłem jeszcze trakcji i nie złapałem jeszcze żadnego boka. Boje się trochę Zetki. A tak na poważnie auto, które jedziesz oglądać to prawdopodobnie byłe autko Sajmona Może te linki w czymś pomogą: http://www.jdm-option.pl/forum/printview.php?t=14051&start=0&sid=65a952f50a1a0e22ef6fa3c0691d5074 http://htp.info.pl/viewtopic.php?t=19066&postdays=0&postorder=asc&start=120 Felgi bardzo specyficzne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuSheR Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dzięki wszystkim za odpowiedzi! Wiedziałem, że otrzymam tu cenne rady, ale tego, że ktoś skojarzy ten konkretny egzemplarz Nissana i podrzuci o nim wątek to się na prawdę nie spodziewałem - Wielkie dzięki Robert! Dzięki Twojej wskazówce znalazłem jeszcze więcej tematów z tym Nissanem, wszytko wygląda w miarę dobrze, jedynie ten przebieg daje do myślenia, bo wychodzi na to, że zanim auto trafiło do Polski ktoś przez pierwszych 5 lat zrobił jedynie ~30 000 km - to trochę zastanawiające No cóż, w poniedziałek pojadę, zobaczę i dam znać. Jeszcze raz dzięki za pomoc! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Można zapomnieć włączyć światła ale nie wyłączyć trakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Mi czasem się zdarzy zapomnieć włączyć światła. O ESP nie zapomniałem jeszcze nigdy Przebiegiem się nie przejmuj.ja nie zrobię 30 tys w 5 lat na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Na bank to auto sajmona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Przeciez z wlaczona trakcja nie da sie jezdzcic tym autem...lol Mnie tylko wk***ia ze za kazdym razem gdy odpalam go to musze siegac do tego przycisku Edytowane 11 Października 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 ja nie wiem czemu sie burzycie ze jest włączona trakcja- mi nie przeszkadza i wole mieć niż nie, a jesli mam ochotę to sobie pstryknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Kiedy będę się czuł na siłach znajdę jakąś ciekawą miejscówkę bez krawężników i spróbuje jak auto się zachowuje bez ESP. Kolega natomiast, który użytkuje RX8 na codzień stwierdził abym dorósł do Zetki. Po przejażdżce moim autem doszedł do wniosku, że Rex jest łatwiejszy do opanowania. Wszystko przy nim dzieje się wolniej. Przy Zetce czuć masę i trzeba bardzo szybko reagować. Pojawiła się Zetka, która skończyła niestety na latarni jak już rozmawiamy o jeździe bokiem. Natomiast co zwróciło moją uwagę to nietypowy pakiet. Wygląda to na coś fabrycznego. http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5-v6-xenon-skora-navi-bose-bremo-eu-niemcy-zobacz-ID6yc61N.html Pozdrawiam. Edytowane 11 Października 2015 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ta Dubeltówka to jest wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi