Robert83 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie wspominałem nawet o wydechu żeby kogoś nie urazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Mam taki sam zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Bydle ,mnie z początku wk... jak zamiast trakcji zdarzało się wcisnąć po omacku przycisk ze sprysków reflektorów ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Bydle ,mnie z początku wk... jak zamiast trakcji zdarzało sie wcisnąć po omacku przycisk ze sprysków reflektorów ;phahaha mi się to non stop zdarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 miałem rx i moje odczucia są zupełnie inne....RX niewiadomo kiedy i dlaczego obracał tyłem , Z jest bardziej przewidywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 http://allegro.pl/show_item.php?item=5719977027#8295b911e9Ktoś oglądał? Wiadomo coś na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Cena troche kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 za 41k ostatnio był piekny HR Europejski ogladał go dla mnie znajomy niestety ktoś mi go zwinoł sprzed nosa jedyne co było do zrobienia to przerejestrować ^^ wiec za tego to jest wysoka cena moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 kto wie...moze tak może nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Moim zdaniem lepiej dorzucić trochę więcej nawet na ten 2003 rok niż się szczypać i po tygodniu żałować, bo się sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Wszystko zależy co dla kogo jest piękny stan i faktycznie ile trzeba włożyć w dany egz. dla jednych wystarczy że auto porusza się do przodu , inni lubią mieć wszystko na tiptiop zrobione przy samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Pojawiła się ciekawa oferta i jeśli ktoś jest na etapie szukania swojej wymarzonej Zetki to obok tej propozycji nie można przejść obojętnie. http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6ycvDz.html Fajny, zadbany sprzęt i widać, ze ktoś ma wiedzę jakimi płynami ustrojowymi pozalewać.Zetke. Śmiem domniemywać po radioodbiorniku, ze to forumowe auto. Swoja droga pięknie wkomponowało się ono w deskę rozdzielcza. Pozdrawiam. Edytowane 21 Października 2015 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zdobyty Facet sam przyznał, że chwilę po wystawieniu miał spam telefonowy, a dzisiaj to już w ogóle armagedon. Była szansa, żeby mi przepadł, ale osobnik który był wcześniej proponował... 35 tysięcy. Nawet śmiechłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 A wydawalo by sie ze dla wielu takie drogie a tu gosc od telefonow nie mogl sie uwolnic. Normalna cena w wrecz bym napisal ze lekko okazyjna. Mysle ze duza robote tutaj tez zrobil kolor czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 od gościa co miał rejestracje ACOTO? w starej miłosnej często go widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Też jestem zdania, że cena okazjonalna (wydech porobiony japspeed, zawias również, audio ogarnięte). Jednym słowem świetna baza na przyszłość. P.S. Pięknie leżą Rays'y w tym egzemplarzu. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Panowie widzieliście Need for speeda? http://allegro.pl/nissan-350z-tuning-need-for-speed-mozliwa-zamiana-i5730818989.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witak bo aukcja nadal wisi kupiłeś go? Jeśli nie to będe tam uderzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 to auto sie przewija x lat, ja bym sie nim nie interesował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dzisiaj odbieram. Ogłoszenie pewnie jest jeszcze wystawione w razie jakbym się rozmyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 to auto sie przewija x lat, ja bym sie nim nie interesował Dear tomoakatomi masz na mysli to czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Prawdopodobnie tego po tej mocnej ingerencji stylistycznej. On rzeczywiście już od długiego czasu wisi w ogłoszeniach. Pamięta jeszcze czasy kiedy Jezus nie miał brody. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 wisi i wisi te strzały z podtlenku przy marnym strojeniu mu dobrze nie robią,ale 380hp to się ktoś skusi jak nie wpadnie na tą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ale się cieszy http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-sprzedany-ID6ycvDz.html#26e20e1b9c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi