antoni Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Wszystko zależy co dla kogo jest piękny stan i faktycznie ile trzeba włożyć w dany egz. dla jednych wystarczy że auto porusza się do przodu , inni lubią mieć wszystko na tiptiop zrobione przy samochodzie. Witam,od Pana kupiłem to złote autko,,,Mija równy roczek,,,zrobilem bardzo dużo kilometrów,,proszę się nie smiać bo okolo 450 i wiecej w tym roku nie zrobię., Jestem jak //narazie// zadowolony,pozdrawiam, Antoni z Krakowa. P.S. 3 autka plus motor,a choroba zalatwila przebieg kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 A ja zmieniając nie co temat chciałbym Was zapytać jakie radia macie w Waszych 350z? Pytam, ponieważ sam jestem teraz przed zakupem. Osobiście szukam czegoś wielofunkcyjnego działającego na androidzie, chociaż też nie koniecznie. Nie zależy mi na super jakości dźwiękach z markowego radia, a raczej na funkcjonalności. Ogólnie zastanawiam się nad tym: http://allegro.pl/radio-nawigacja-android-350z-pathfinder-bt-wwa-fv-i5682856382.html Widzę,że kolega z forum vonBuBs sobie je montował i zadowolony, a u Was co tam gra? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98706-350z-radio-huifei-2-din-android-422/ No i z ciekawości, macie kamerki cofania czy czujniki, czy jedno i drugie? Dzięki za rady! Pozdrawiam, Michael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Panowie widzieliście Need for speeda? http://allegro.pl/nissan-350z-tuning-need-for-speed-mozliwa-zamiana-i5730818989.html masakra gość naprawił zajeżdżony silnik i uważa że mu się licznik wyzerował i to chyba wyzerował na całe auto - nigdy bym czegoś takiego nie kupił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ale fakt faktem, że projekt wygląda zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Jak dla mnie wyglada jak ulep z gowna ktory minol sie z epoka o jakies minimum 10 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 hahahaha Bydle to zawsze powie swoje dwa słowa czy da się coś obszyć tak żeby nie wyglądało jak gówno? ile razy widziałem niefabrycznie obszyte kierownice albo fotele to wygląda jak jakieś naciągane pokrowce z jelita grubego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) da się i nie mówię o ręcznym szyciu w super luksusowych wózkach jak Pagani np. w tym roku Tapicer (przez duże T) szył dla mnie elementy ze skóry co prawda nie do Zet, ale on także działa na zlecenie firmy, która produkuje drogie jachty tanio niewiele da się zrobić bardzo dobrze BTW Bydle nie widziałem jeszcze jego postu bez słowa gówno czy podobnego, chyba że mówi o swojej 350Z Edytowane 29 Października 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Michał mówi prawdę dla wielu niewygodną. Trzeba patrzeć prawdzie w oczy i tyle. Jesli komuś dany stan odpowiada to czemu nie. Nikt nie bedzie dymac laski czy użytkowac auto niż dany delikwent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 auto stoi juz bardzo dlugo i chyba nic dziwnego ? ja balbym sie dac tyle za ta Zetke bo bez smaku wgl.. i za ta kase idzie serie zdrowa kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Panowie ja bym dołożył i miał 370Z w serii , kolega ostatnio sprzedał krajówkę 2009 za 79pln z wielkim trudem bez wypadek 65 tys. km po 4 miechach. Natomiast 350 ma przewagę na 370 jest bardziej surowa i mniej wyciszona co może kręcić różne gusta Ogólnie planowałem powrót do Zety ale czerwony diabeł (by Cudny) bije wszystkich na głowę. Oczywiście chwała mu za to (by Coobcio ) Edytowane 31 Października 2015 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 350z też może tak za***rdalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Na razie nikt nie pokazał większych cohones niż czerwony diabeł więc do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) ja balbym sie dac tyle za ta Zetke bo bez smaku wgl.. i za ta kase idzie serie zdrowa kupic tak prawda, często słyszę krytykę odnośnie Z-etek z USA sprowadzanych, ale fakty są takie , że to auta najmniej pałowane (często wcale - dotyczy eksploatacji w USA), jedyny problem to dostać coś co tylko trafiło na sarnę, a nie na truck'a. Edytowane 1 Listopada 2015 przez Kazik_R52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Z czystej ciekawosci: Czy da sie jakos bez inwazyjnie (czyli z mozliwoscia powrotu do serii) bez duzej rzeźby (nie przerabiac polowy auta) podniesc zawieszenie w zetce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zab9k Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jakby co to mail/telefon http://sprzedajemy.pl/nissan-350z-europa-brembo-nismo-gwint,27821557 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 widuje to auto czasem http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-nowa-cena-CID5-IDc58o9.html#39f5d39202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazi Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Z czystej ciekawosci: Czy da sie jakos bez inwazyjnie (czyli z mozliwoscia powrotu do serii) bez duzej rzeźby (nie przerabiac polowy auta) podniesc zawieszenie w zetce? Podłączam się do pytania. Mam dość uporczywy garaż. Zastanawiam się jakie opcje istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Najlepiej pneumatyka ale nie będzie ani bezinwazyjnie ani tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oz1on Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jakby co to mail/telefon http://sprzedajemy.pl/nissan-350z-europa-brembo-nismo-gwint,27821557 ooo jakie za***iste koło, możesz mi podrzucić co to za koło, jak wagowo względem seryjnych kutych raysow, jaki rozmiar, szerokość itp? właśnie postanowiłem, że takie chcę do siebie wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Przeciez Z seryjnie jest wysoka jak koza...po podniesieniu bedzie to moim zdaniem wygladac mniej wiecej tak: k**wa dramat... Edytowane 3 Listopada 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazi Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Znalazłem info że Zet ma 120 mm. Prosiaki 911 mają nieco ponad 140mm i to już wynik który mnie urządza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Seryjny zawias w zetce jest fhuj wysoki i auto wygląda jak koza więc podwyższenie go to moim zdaniem głupi pomysł. Mam u siebie sprężyny h&r -40mm i jeździ się ok a latam po łodzi gdzie drogi wiadomo jakie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 A ja mam K-sporta skreconego najnizej jak sie da i tez jezdze i nie narzekam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Przeciez Z seryjnie jest wysoka jak koza...po podniesieniu bedzie to moim zdaniem wygladac mniej wiecej tak: k**wa dramat... no i własnie o to chodzi, 90% robi STENSY, obniza robi klatki, a ja chce podniesc bo tak mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi