Bydle Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 To chyba kupiłeś nie to auto - oszukali Cie w komisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 skoro Ci się tak podoba to podnoś... będzie pierwszy w polsce 350z offroad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Każdy lubi coś innego. Choć ja wolę niższe auta to ten z góry wygląda ciekawie - na pewno bym się obejrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Panowie ja zboczę z tematu i sprzedam IS-F 2009 98km krajowy , bezwypadek , serwis Aso , kupiony w Katowicach , 430PS , wydech , gwint , ceramika z RS6 cena forumowa 135pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Adix wracasz do 350tki czy przesiadka na 370tke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Do tamtych działów nikt nie zagląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Kontynuując lekki offtop i korzystając z tego, że jest to jeden z najczęściej przeglądanych tematów to zapraszam tych co jeszcze nie mają do zamówienia forumowych ramek na tablice rejestracyjne: Dopisać jak najszybciej należy się tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/100077-ramki-iii-edycja/page-2 Edytowane 6 Listopada 2015 przez Michael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Jakby co to mail/telefon http://sprzedajemy.pl/nissan-350z-europa-brembo-nismo-gwint,27821557 Od ponad roku czasu nie możesz sprzedać ? :> ...a ja oferowałem hajs rok temu A ja mam K-sporta skreconego najnizej jak sie da i tez jezdze i nie narzekam: 30 km/h to nie jest prędkość Edytowane 8 Listopada 2015 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Stary 30km/h to samobójstwo już a tak na poważnie to jeździ mi się normalnie no może czasami gdzieś przytre o spowalniacz Edytowane 8 Listopada 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Czarne zetki zazwyczaj wygladaja na "małe" i dlatego średnio za nimi przepadam ale bydle swoją pogrubasił wizualnie i efekt jest super widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Dziękuję czeka jeszcze do założenia spolier nismo v3 i maska poliftowa z garbem i wlotami taka jak u Andrzeja w jego turbo Nismo driftowozie. Edytowane 9 Listopada 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 A już chciałeś sprzedawać Zetke. Coś tam bąkałeś ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Chcialbym mu dopier**lic mocy ale nie wiem ile skrzynia wytrzyma jak pod moim butem ze seryjnym piecem wyzionela ducha Edytowane 9 Listopada 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 spojler zamawiałeś z ebay? już go masz czy dopiero będziesz ściągał? moze jakiś wspólny zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Spoiler kupilem juz od znajomego i juz lezy w garazu czekajac na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 kurde szkoda, jak byś wiedział kto może chce się pozbyć to będę wdzieczny za każde info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Matber1 jakbyś gdzieś zamawiał to daj znać, też bym się pisał, w kilka osób zawsze coś tam się utnie z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ja też bym był chętny na jakiś parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) . Witam Panowie, Powoli zaczynam poszukiwania mojej wymarzonej 350-ki. Zanim zacznę wojaże po kraju, chciałbym zasięgnąć opini w miejscu, gdzie z tego co zdążyłem zauważyć jest kilka osób które znają sie na rzeczy... Dlatego postanowiłem założyć konto na tymże forum ;-) Budżet 4 dyszki, wiem wiem bida z nędzą, ale starczyć musi ;-) Moje wymagania to właściwie tylko takie żeby auto nie miało dzwona i jakoś wyglądało, resztę ogarnę... :-) Na początek chciałbym zapytać czy może ktoś coś wie na temat tych dwóch pozycji? http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350-z-perfekcyjny-jak-nowy-bose-xenon-polecam-servis-aso-ID6yd8ol.html http://olx.pl/i2/oferta/nissan-350z-lub-zamiana-na-cos-wiekszego-CID5-IDcoyK7.html#:478bc4223a Z góry dzięki Pozdro Edytowane 12 Listopada 2015 przez sulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Sulik! Przede wszystkim musisz podjąć decyzję na czym Ci zależy Określ jaka ma mieć skrzynie AT/MT Czy ma być to wersja europejska/lub USA ale (track)= Hamulce brembo, zawieszenie sportowe, mechanizm różnicowy jak kto woli szpera z radiatorem, i kontrola trakcji Lub zwykła wersja USA która nie posiada tego co powyżej tylko duzo słabsze komponenty. Jakie roczniki bo są 2003-2005 zazwyczaj w silniku 280KM koniec 2005 i 2006 silniki rev up 301KM 2007 aż do końca z silnikami HR 313KM To istotne przy wyboze zetki i ocenie jej wartości. Jesli z manualem to warto mieć z tempomatem bo można wgrać launch control jak się wkręcisz a w automatach to chyba jest od poczatku ale to będzie wiedział Bydle np bo on smiga z AT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) . http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350-z-perfekcyjny-jak-nowy-bose-xenon-polecam-servis-aso-ID6yd8ol.html http://olx.pl/i2/oferta/nissan-350z-lub-zamiana-na-cos-wiekszego-CID5-IDcoyK7.html#:478bc4223a Oba to sa wersje US wiec napewno nie przyjechaley w calosci a ten pierwszy nie wiem skad ma kasiazke serwisowa chyba ze przyjechala razem autem ze stanow ale jezeli auto bylo naprawianie w niemczech to az sie boje jak oni to sposkladali bo tam malo ktory warsztat zna sie na porzadnych naprawach blacharskich...wiec ta ksiazka juz jest dla mnie podjerzana...na temat drugiego nie wypowiem sie bo ma slabe zdjecia i mnie nie przekonuje. Juz predzej bym pojechal tego ogladac bo na rzeczowy opis i widac ze fanatyk a nie przypadkowy posiadacz 350Z: http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-biala-perla-usa-mega-zadbany-CID5-IDb8qRn.html#64ced0af46 Edytowane 12 Listopada 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Cytrus najbardziej to chciałbym oczywiście wersję EU, ale mój budżet pozwoli na zakup chyba tylko US... Dużo w sumie już poczytałem tu i ówdzie i myślę, że US nie jest taki zły... Tylko czy jest jakakolwiek szansa na bezwypadek zza oceanu? Dzięki bydle za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Oba to sa wersje US wiec napewno nie przyjechaley w calosci a ten pierwszy nie wiem skad ma kasiazke serwisowa chyba ze przyjechala razem autem ze stanow ale jezeli auto bylo naprawianie w niemczech to az sie boje jak oni to sposkladali bo tam malo ktory warsztat zna sie na porzadnych naprawach blacharskich...wiec ta ksiazka juz jest dla mnie podjerzana...na temat drugiego nie wypowiem sie bo ma slabe zdjecia i mnie nie przekonuje. Juz predzej bym pojechal tego ogladac bo na rzeczowy opis i widac ze fanatyk a nie przypadkowy posiadacz 350Z: http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-biala-perla-usa-mega-zadbany-CID5-IDb8qRn.html#64ced0af46 odnośnie tego białego...miałem okazję widziec na japfest w tym roku. tez us, bez brembo itp itd...ale generalnie widać, że auto zadbane i warte uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wiem że us a brembo można dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 myślę, że US nie jest taki zły... Tylko czy jest jakakolwiek szansa na bezwypadek zza oceanu? tak zatopiony w czasie powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi