Cytrus Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Prawie nikt nie sprowadzał bezwypadków do Polski z USA wystarczy zimna kalkulacja kosztów, kwestia taka że jak już było go stać na auto to różnica wychodziła na tmten czas max 20k zł (za nowe auto) dla tego raczej wiekszość osób nie chciała sie w to bawić jeśli już sie ktoś tego podejmował to pewnie był to znikomy % i tu nikomu nie ujmuje bo sam mam auto z USA : ) kwestia szczerosci ze samym soba. Sulik jeśli chcesz kupić ciekawa zetke musisz być cierpliwy i kalkulować to na chłodno, bardzo ładną kupił Witak w Warszawie właśnie w Twoim budżecie ładnie doinwestowana i na prawde zadbaną. Albo trafi Ci się sztuka forumowa : )! Albo opcja 3 czyli kupujesz, zakochujesz, picujesz ( jak wiekszość z nas tutaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Cierpliwości trzeba fakt ale życzymy sukcesu w szukaniu i jak dowiesz jakąś sztukę to chwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja czekalem rok na zakup mojej od momentu podjecia decyzji ze chce 350Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 ja załatwilem w kilka dni jak kupowałem 3 razy 350z max jechałem za pierwszym razem - pierwszy ogladany, polozylem kasę jechałem za drugim razem - 2 dni po Niemczech i polozylem kasę jechałem za trzecim razem - najdluzej, spotkałem sie 3 razy z gościem jak kupowałem Nismo raz na oględziny i ustaliem czas 2giego spotkania, drugi by sprawdzić mechanicznie, a 3ci by sfinalizować co trochę zajęło bo przez 3 tyg nie mógł wystawić faktury- polozylem na stół i załatwione dodam ze za pierwszym razem ani nie jechałem z kimś, co sie zna, ani mi do głowy nie przyszło smęcić na forum i szukać odp na pytania ile pali, ile kosztuje, na co zwracać uwagę itd.... jadę dobre biorę i tyle drugi raz jak rozbilem pierwszego to dwa tyg potem poprosiłem o pomoc, ze biorę kasę i trzeba kupić dobre bez oglądania na podnośniku itp- z 400 m wokół ronda zrobiliśmy i kupiliśmy Nismo musiałem spr dluzej, bo auto chciałem i tak tez jest, zatrzymać dożywotnio - gdzie jedyny problem to porysowane wnętrze w niektórych miejscach bo wiatr rzucił galezia i wywalilo szybę i porysowane mam plastiki a mechaniczne 9,7/10 wszystko prawie jak nowe, co sprawia ze jak chciałbym sprzedawać to chwili obecnej za tak jak stoi, mógłbym chcieć ze 140-150 (mam certyfikat swoja drogą, co zwiększa wartość), co i tak nikt nie kupi, bo nikt nie chciał dać 135 za biala wystawiona ma Allegro od dłuższego czasu. Dodatkowo, nie dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja swoją tez zostawiam dożywotnio. W przyszłości chciałbym by w garażu obok niej stał r35 gtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 co myślicie o tej "dziwnej" ofercie http://allegro.pl/nissan-350z-3-5-v6-313-km-2006-i5791437203.html#thumb/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 co myślicie o tej "dziwnej" ofercie http://allegro.pl/nissan-350z-3-5-v6-313-km-2006-i5791437203.html#thumb/4 W tej cenie to z reguły pół Zetki. Jak ktoś ma blisko to z nadmiaru czasu może oblukać ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 szykuj sie na komplikacje, ja bym odpuścił chyba ze masz blisko to jak bardzo chcesz mozesz obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 wlasnie to jest mysl chodzi o gtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulik Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) http://allegro.pl/nissan-350z-3-5-v6-313-km-2006-i5791437203.html#thumb/4 Jeśli chodzi o to ogłoszenie, to niestety muszę odpuścić... Mam strasznie daleko, poza tym cena odstrasza... Ten mi chodzi po głowie cały czas http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350-z-perfekcyjny-jak-nowy-bose-xenon-polecam-servis-aso- Właściciel twierdzi, że auto przyjechało do Niemiec nowe i tam od początku prowadzona książka serwisowa... W przyszłym tygodniu zrobię chyba rundę do Warszawy jeśli czas pozwoli... Edytowane 14 Listopada 2015 przez sulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja już nie szukam na szczescie nabyłem, ale staram sie podrzucać ogłoszenia jak coś jest żeby uprzedzić kupujacych kiedy trafia na to forum. ogólnie musiał miec bardzo konkretna kolicje ten HR w automacie skoro taka cena a niby tylko poszuszki :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybaaa32 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Siemanko!Co sądzicie o tej zetce? Na co zwracac uwage przy ogledzinach itd? http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-biala-perla-usa-mega-zadbany-CID5-IDb8qRn.html#37277612b1 Edytowane 14 Listopada 2015 przez rybaaa32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Na to co przy kazdym innym. Edytowane 14 Listopada 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Bydle xD lekcja wychowania slusznie. W temacie wszystko jest napisane warto to poczytac zanim sie zapostuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybaaa32 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Ok ok.Dobra cos takiego mi wyskoczylo po sprawdzeniu vin : http://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/JN1AZ34D53T114056 nie wiem jak bardzo ten serwis jest wierzytelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 gdy wciskam link wyskakuja mi wirusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybaaa32 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Tutaj jest link do strony: http://www.vindecoderz.com/EN/Nissan A tutaj podaje VIN: JN1AZ34D53T114056 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) W tym pierwszym ogłoszeniu sulika to HRy nie wychodziły tylko w poliftach ? Edytowane 15 Listopada 2015 przez Adamur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 03-05 DE nonrev up 06 DE rev up 07-08 HR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Koledzy, wiem ze jestem nowy, i może nie powinienem się wymądrzać, ale kiedyś widziałem taki pomysł na innym forum. Może jak wstawiacie ogłoszenia, tj linki do nich wrzucajcie screeny, wtedy gdy ogłodzenie zniknie lub się zmieni, to będziemy wiedzieli o który chodzi. Ja sam już tez kupiłem niedawno, ale wiem jak to jest szukać 350z, masakra, zanim kupiłem swój obejrzałem kilka innych i niemal zrezygnowałem z zakupu. A po swój daleko jechałem... Jeśli ktoś coś znajdzie w moich okolicach, chętnie pomoge. Edytowane 17 Listopada 2015 przez kaktuss_ML 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 To do Roboty jestem Za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Moderatorzy i admini tego forum to...szkoda gadać, burdel w każdym temacie więc watpie żeby wprowadzili ta zasadę w obieg. I moje za tą wypowiedź dostać ostrzenie albo bana, lache na to kładę ale mówię jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 A co nie jest tutaj burdel? Jak czasami próbuje znaleźć coś co było już opisywane na forum żeby nie powielać tematów to musze przekopac z 20 różnych tematów niezwiązanych z tym czego szukam żeby to znaleźć. Na innym forum posty niezwiązane z tematem byly by poprzerzucane do tych odpowiednich a tutaj nikt sie tym nie interesuje. W temacie o felgach czytasz o wymianie oleju a w temacie wymiany oleju o ukladach wydechowych itp. I powiedz mi ze może tak nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Bydle w tym przypadku masz rację, ale to my piszemy w złych wątkach a nie moderatorzy. Jasne moderatorzy powinni pilnować porządku. Zacznijmy od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Siemka wszystkim, oglądałem auto o którym pisałem w powitalni (złote kabrio z Warszawy) i ogólnie tak jak bydle pisał strup...chociaż rame ma prostą, nie spawaną. Jakby ktoś chciał mogę opisać co zauważyłem. Natomiast pojawiło się parę ogłoszeń z autami po ok. 30-35 k. http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-CID5-IDcUNZh.html#23f7c04094 http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350-z-bezwypadkowy-xenon-bose-idealny-serwis-cena-ostatecz-CID5-IDbPCj5.html#23f7c04094 http://olx.pl/oferta/nissan-z350-3-5-v6-2005rok-280ps-szwajcaria-bose-brembo-zamiana-CID5-IDcWgqx.html#23f7c04094 http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-kabrioletokazjazobaczwarto-ID6y9Rih.html#8295b911e9 Wkleiłbym screeny ale motyla noga nie wiem jak :/ Jakoś najbardziej to mi ten czarny Szwajcar by przypasował, ale przebieg 200 kkm... warto się nim interesować? Może lepszy właśnie z dużym przebiegiem i zadbany i niż rozbitek ze stanów? Podpowiecie coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi