kaktuss_ML Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ale mówie, przed wyjazdem popros o VIN, zapłać 15dolarów lub popros kogos z forum może ma darmowy dostep i sprawdz w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Kupujesz fajny zawias, fajne fele to około 6000-8000 (Ja kupiłe trochę taniej, ale takie okazje się rzadko zdarzają) , może znajdziesz cos taniej. Do tego Brembo ok 3000, Faktycznie wymieniłbym te Wieś-Lampy i ładna czarnulka będzie. 6-8 tys na felgi i zawieszenie ? dwie felgi tyle kosztują w górę a nie 4 i zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zależy jeszcze jakie. Można wydać na fele tyle co na samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa91 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam, ktoś może wie coś o tej sztuce? Bo nie wiem czy jechać ją obejrzeć http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-CID5-IDcH83f.html#7db9ed2460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja tylko tyle ze dość długo stoi w ogłoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja bym obejrzał go co widać że dość ma jakieś pojecie o aucie i chociażby wymianach oleju. Co do felg to Tomek trochę przesadziłes bo używane markowe felgi kupisz juz za 4-5 tys spokojnie a nieraz nawet taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa91 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Akurat ogłoszenia 350z przegladam od kilku miesięcy i wcześniej tą zetke widziałem tylko raz ale dośc szybko zniknęła i myslalem ze się sprzedała. Tak, opis wygląda dość obiecująco. Właściciel twierdzi, że maglownica czasem puka. Regeneracja w zetce to jakiś większy problem czy jak w standardwoym aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja bym obejrzał go co widać że dość ma jakieś pojecie o aucie i chociażby wymianach oleju. Co do felg to Tomek trochę przesadziłes bo używane markowe felgi kupisz juz za 4-5 tys spokojnie a nieraz nawet taniej jakie i gdzie wystepują takowe za 5 tys? bo ja często przeglądam i nie widuje - 3 lata temu jeden użytkownik sprzątnął mi felgi za 6,5 których wartość nowych wciąż ok 16 a gość sprzedawał po takiej cenie, bo sprzedał auto i od tamtej pory nie widziałem nigdy dobrych fajnych felg używanych co więcej należy tutaj dodać - takie sytuacje jak kupno używanych felg na wypasie nie występują w naturze i na pewno nie u nas a sprowadzenie też swoje dokłada więc konkluzja taka, że używane średnio 10+ i są UŻYWANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Tomek to słabo szukasz: https://pl-pl.facebook.com/megablastenterprise A ja za regeneracje przekładni płaciłem 250zl Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witajcie, po mojej krótkiej nieobecności na forum, przybyłem aby podzielić się z Wami informacją iż nasz kolega WP89 wczoraj o godz. 21.45 oficjalnie i w pełni świadom praw i obowiązków z tego wynikających podpisał umowę kupna-sprzedaży auta niebywale pięknego z zacięciem sportowo-rekreacyjnym jakim to oczywiście jest Z350 roadster w kolorze złotym próby 585, z użytkownikiem Wojti83 ...AHAHAHAAA!!! W końcu jest! Korzystając z okazji chciałbym również pozdrowić mame, tate, żone i specjalne pozdrowienia dla Wojciecha z Lublina za profesjonalne podejście do sprawy, życzliwość, wyrozumiałość i po prostu bycie CZŁOWIEKIEM co w tych czasach już nie jest takie oczywiste. Dzięki stary! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wp89 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Haha weź bo zaraz się wzrusze ciesz się fura tak jak ja się nią cieszyłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Gratulacje dla Wojti83 kondolencje dla Wojtka z Lublina Aha a złoto próby 585 jest e kraju tylko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Gratulacje dla Wojti83 kondolencje dla Wojtka z Lublina Aha a złoto próby 585 jest e kraju tylko jedno Gdybym bym złośliwy to bym napisał że bardziej ona wygląda na próbe 333, ale że nie jestem to nie napisze.... Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Odnosnie zeta ze Szczecina - właściciel wymienił magiel na regenrowany, który okazał się źle zregenerowany (ten ponoc tez mial wymienić). Po tejże operacji nie zrobił geometrii i zjadło mu opony. Odnoszę również wrażenie ze wnętrze nieco mocniej styrane niż faktyczny przebieg. Choć od 2 lat widnieje w rejestrze ze śmiesznymi rocznymi przelotami. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez tomazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja swoim w ciągu ostatniego roku zrobilem z 3 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 ja wszystko sobie dokumentuje, żebym miał to i owo wspominać i robię zdjęcia w różnych okresach auta, modyfikacji, przebiegu itd od początku roku do dnia dzisiejszego, a więcej już nie wyjadę w tym roku - 3633,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja nawet mam rachunki z 98 : D faktury z części, zdjęcia zacznę robić powoli : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 z 1998 ? a to auto masz jeszcze? bo tak to już nie potrzebne by Ci to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja tez 3 tys w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Tomek Ty masz Nismo oryginalne więc nie dziwie się że dbasz o takie szczegóły zresztą wiem ze to auto traktujesz jak relikwie ale nie dziwię Ci się bo ja bym miał tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 poprostu lubie mieć coś ładnego na szarych lakierach nie było tak widać jak każda kropkę na czarnym, ale Michał tez wszystko widzisz u siebie, więc jedziemy na tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Coś w tym jest Tomku Idzie nowy roku trzeba zacząć myśleć o zlocie 2016 bo im wcześniej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Wszystkich z Dolnego Śląska którzy jeszcze nie wyszli z ukrycia zapraszamy do naszej grupy na fb "Nissan 350z - Grupa Dolnośląska" Zjeżdżamy się co miesiąc. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Mycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nissan 350-z http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-cabrio-bi-xenon-3-5v6-300km-automat-zamiana-ID6yetbd.html Jutro jadę oglądać bo właśnie takiego roadstera szukałem. Może ktoś już go widział albo chciałby przed czymś przestrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa91 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Bierz VIN i sprawdź na carfaxie. I nie oczekuj zbyt wiele po RevUp'ie w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi