Recool Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 http://allegro.pl/nissan-350-z-i5918717532.htmlktoś zna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Juz o nim pisalem chyba kiedys. Po duzym gradobiciu, ale to moze nie straszne, podobno mial dach wymieniany, klape maske itd. Jakas dziwna historia, mieli go podobno zolnierze amerykanscy stacjonujacy w niemczech. Dziwny jakis i stoi bardzo dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dzięki , bo znajomi z projektu 86 szukają bazy do driftu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 http://allegro.pl/nissan-350-z-i5918717532.htmlktoś zna ? To ameryka zrobiona na euro. Brak brembo i prawdopodobnie szpery euro. Kiedy zlocik Panowie? Czerwiec? ps: kurcze, dawno tu nie wchodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Maj/czerwiec zapisuj się w temacie zlou xD masz wybór zlot, zlot + tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu707 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Mam pytanie trochę oderwane od rozmowy. Czy można gdzieś kupić reparaturki na tył do 350z ? czy trzeba wyrzeźbić ? Wyszły mi dwa purchle i chcę to wybawić do sezonu + konserwacja podwozia Pozdrawiam rysiu707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 pierwsza jazda nyską w 2016 zresztą ze 2 miechy stała w garage heee ale frajda jak sie na codzień jeżdzi to sie przyzwyczaja do mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Zamawiał ktoś coś ze Stanów? Jaki koszt wysyłki? Głównie pytam o zderzak,bo ktoś mi krzyknął 700$ i chcę się zorientować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Wysyłka zderzaka z USA to koszt ok 100 dolarów bo to wielki gabaryt. Mam zapisane w domu dokładnie ile ale będę dopiero za ok miesiąc w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Też teraz chciałem zamówić 2 zderzaki i koszt wyszedł 700$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Zastanawia mnie tylko skąd oni biorą te ceny (Chodzi mi o te z rzędu 500-800$ za wysyłkę, bo 100$ jeszcze idzie przeżyć). Dziwi mnie, że za samą wysyłkę zapłacę 2-3 razy więcej niż za sam zderzak. W googlach wyszukałem, że za przesyłkę ze Stanów do Polski paczki do 30kg wyjdzie mniej niż 1000 zł, więc skąd u nich wychodzi te grubo ponad drugie tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dolicz jeszcze cło i VAT które poza cena towaru obejmuje niestety też koszt wysylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Brałem to pod uwagę, ale żeby tak od razu 700$? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Znajdź u innego sprzedawcy będzie np 200 jest duży rozrzut między sprzedajacymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Mam do sprzedania kolektory wydechowe japspeeda. Info u mnie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 wysyłka 2-3 droższa ?kto kupuje zderzak za 200 $ ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Panowie szukam maski z laminatu. Ktoś wie gdzie taka zdobyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kiedyś były na allegro ale teraz widzę ze juz ich nie ma. Zostaje ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Może ktoś ma kontakt do tego sprzedawcy. A jak z pasowaniem takiej maski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kolega Arnold350z sprzedawał kiedyś taka maską z laminatu. Chyba już sprzedał ale możesz się skontaktować z Nim jak to wygląda ze spasowaniem ew On da Ci namiar na tego co kupił i zapytasz Jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja kupiłem od niego ta maske. To taka z wlotami. A interesuje Cię? Bo jeszcze jej nie założyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Na ebayu facet z Łodzi sprzedaje i produkuje, chcialem sam kupic ale sie rozmyslilem narazie. Jak znajde podesle Ci namiar, ewentualnie ebay na UK poszukaj. Ceny dla rodakow daje inne jak dla angoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Hmmm a nie wiesz jakie ceny ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Maska 1000 chyba, dwa blotniki za 1200, ale jeszcze jakies rabaty dawal. Poszukam dzis na kompie maila to podesle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 ja mam do sprzedania maskę carbonowa z wlotami, osłonami i siatkami na wlotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi