13E7 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 http://www.ebay.de/itm/Nissan-350z-Motorhaube-bonnet-hood/141536747630?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D35311%26meid%3Dc00a22b35c3f455695047c15d32212a3%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D131400159203 Tu masz jakąś przykładową aukcję. pgtuning2013@gmail.com tu masz do niego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 wysyłka 2-3 droższa ?kto kupuje zderzak za 200 $ ..... No ja, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 uważasz, że będzie dobry ? bo ja nie sądzę za takie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Duraflex nie jest jakimś pierwszym lepszym wyborem i złego towaru chyba nie mają. Zderzak AMS-GT od razu mi przypadł do gustu i nie planuję niczego innego. Jak to będzie z jakością dam w przyszłości znać, bo póki co biorę się za przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Pokaz jakieś foto tego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Cena nigdy nie idzie w parze z jakością...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 No którys z chłopaków lub na OLX sprzedawał błotniki z tworzywa, bo kupił zestaw Neo Design i musiał doginać błotniki do zderzaka. Ale właśnie tak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Pokaz jakieś foto tego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Fajny zamawiaj będzie go trzeba trochę porzezbić ale się wpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azbest Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Hej,aktualnie jestem na etapie poszukiwań mojej wymarzonej zetki. Zaopatrzyłem się w miernik lakieru celem weryfikacji czy oglądanie zetki to nie ulep, jednak tu powstał mały problem. Jak mam mierzyć te zetki skoro po otwarciu drzwi u dołu jest wielka listwa plastikowa która zasłania potencjalny spaw ćwiary ? To samo u góry, cały ten słupek poziomy (listwa) nad drzwiami jest plastikowy. Ewentualny spaw w miejscu słupka przedniej szyby bez ściągnięcia tej listwy nie do wykrycia... Pod maską ściana grodziowa też cała zawalona uszczelkami i plastikami od strony przedniej szyby. Jak wy weryfikujecie te zetki ? Ściągacie te plastiki ? W ogole da się je jakoś szybko i bezinwazyjnie zdemontować ? Właściciele się na to godzą ? Z góry dzięki za cenne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Przyznać się który taki niecierpliwy. http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-kupie-nissan-350z-ID6yhTxB.html Rzeczywiście Zetka ciężka jest o weryfikacje rzeczy o których wspomniał kolega. Nie ukrywam, że ja troszkę ryzykowałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Alez desperacja, ale co sie dziwic, dobrych Zetek jak na lekarstwo sie sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp1N Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam wszystkich serdecznie, jestem tu nowy, chociaż śledzę to forum już od ponad roku. Z-etka od dawna chodziła mi po głowie, jednak dopiero teraz zacząłem się za nią rozglądać nosząc się z zamiarem zakupu. Chciałbym prosić każdego, kto będzie chciał się wypowiedzieć o dobre rady, którymi powinienem się kierować przy jej zakupie. Moje kryteria: 1. Auto bezwypadkowe 2. Wersja EU 3. Manualna skrzynia biegów 4. Seria Wiem, jak ciężko jest znaleźć zadbany egzemplarz bez przeszłości wypadkowej, dlatego każda rada będzie cenna. Rozważam też osobiste sprowadzenia auta zza zachodniej granicy. Dzięki z góry, pozdrawiam wszystkich! Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja przy zakupie też trochę ryzykowałem i sprawdzałem solidnie tylko od spodu w komorze tam gdzie sie dało, wiadomo nikt nie da Ci rozbierać samochodu, w sumie to sam bym nie dał (chyba zeby ktos mi dał pieniądze do ręki) ,więc to takie troche ryzyko. Jak Zetką dotarłem do domu ,dopiero demontowałem te listwy na dachu i te progi plastikowe. Po tej inspekcji już po kupnie dopiero spadł kamień ,bo wcześniej dreszczyk emocji towarzyszył. Jak zdemontowywałem listwę dachową to się okazała nadpęknięta i rozpołowiła mi się w ręku:) Trzeba było dokupić ,jak na kawałek listewki potrafią być kosztowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja się już nawet nie wypowiam bo szokda czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 A ja kupując Zetkę pojechałem po bandzie i całkowicie ryzykowałem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 A ja kupiłem us po malej przygodzie zamiast zyc marzeniami, mam go 3 lata i oprocz skrzyni ktora zajechalem przez zagotowany olej odpukac nic się nie dzieje. A idealistom proponuję udać się do salonu po nowego 370z chociaż dzisiaj to i tak nie ma pewności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja przyznaję, że z początku szukałem egzemplarza bezwypadkowego jednak rzeczywistość bardzo szybko otworzyła mi oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Myślę ,że ta rzeczywistość każdego sprowadza prędzej czy później do pionu. Więc trzeba się zastanowić czy warto czekać miesiącami i na koniec kupić coś i tak po jakiejś przygodzie. Jeśli nie była wspawywana ćwiartka, podłużnice są całe ,jedynie zderzak, błotnik,karoseria dostała gdzieś tam po d*pie to w czym problem? Nie mówię ,że nie możliwe jest znalezienie zetki bez najmniejszej skazy tylko jest jeden problem....tanio jej nikt nie sprzeda. Zatem w takim razie trzeba sie znowu zastanowić czy nie lepiej trochę dołożyć i kupic 370z ,jeśli ktoś nie "czuje" 370z i widzi to "coś" w 350z to trzeba się zastanowić czy nie kupić czegoś w granicach 35-40 tyś zł z delikatną skazą ,a reszte wsadzić w.....turbo PS DLA NIEZDECYDOWANYCH: Wyobraźcie sobie sytuację ,szukacie rok czasu zetki ,jesteście napaleni na nią jak diabli , już nie ma odwrotu. Po roku przychodzi żona/narzeczona pokazuje Wam test ciążowy i mówi "kochanie już nie możesz kupić dwuosobowej zety ,rozglądaj sie za zwykłym dupowozem bo będzie Nas trójka" Więc nie marudźcie tylko do dzieła i cieszcie się 350Z bo zaraz mamy marzec, wiosna coraz bliżej Edytowane 17 Lutego 2016 przez daniel.tymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Amen. Ps. Lepiej wyciągać auto blacharsko-lakierniczo niż mechanicznie zapuszczonego trupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 ja myślę odwrotnie, wolę zmienić silnik niż wyciągać budę i czekać aż się rozpadnie w trakcje zderzenia przy 50km/h i wyśle mnie na tamten świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) To mało jeszcze wiesz...albo masz takich 'za***istych' fachowców hahaha Edytowane 18 Lutego 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 daniel.tymek wyczerpales temat. Ja co prawda juz dzieci mam za soba i taka sytuacja mnie nie czeka, ale przyklad zajebiocha. Tez szukalem swojej dlugo, znalazlem dobry egzemplarz, ale lakierek tez miala troche nakladany. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No i cieszysz się autem a nie czekasz na okazję których prawie nie ma i to że był malowany blotnik czy drzwi nie oznacza że odrazu się zabijesz podczas wypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi