emce Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Asesino, co do ogłoszenia co może być podejrzane hm.. Właściciel zeta jest moja zapraszam do kontaktu jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Będę dzwonić na czasie bo teraz mam wielkie zamieszanie w domu, a wybrać się daleko nie mam, tylko muszę odnależć kontakt do kolegi znajomego co ma zetkę, bo bez niego nie mam co nawet jechać. Ale to się wszystko okaże kiedy co i jak(przeprowadzki itd głowa boli) Kolega wyżej pisał że była w dziale projekty i prezentacje , można prosić o linka bo tak zaglądam tu co jakiś czas jak mam czas xD (jeśli oczywiście jest w tym dziale) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Przed wrzesniem i tez salon Pl, na 100% to ten sam samochód. Rejestracje epa Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Pięknie zrobiony egzemplarz. Kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Przed wrzesniem i tez salon Pl, na 100% to ten sam samochód. Rejestracje epa Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka A dokładnie o co chodzi z tym wrześniem? O ten egzemplarz? Pięknie zrobiony egzemplarz. Kupuj Widać że jest pieknie zrobiony, ale powolutku:] Edytowane 24 Lutego 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Chodzi o tem czarny HR za 57tys. Nie ten bialy. Ten bialy naprawde ladnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 wiem że wygląda ślicznie, choć polowałem na 2006 bardziej, ale zobaczymy A cena jak uważacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 2006 za tyle mozesz dobrego nie znalesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 To chyba za duże ryzyko w tym przedziale cenowym szukać 2006. Bardziej mi chodziło o cenę za ten biały z 2004, ale znowu szukać taniej by potem władować za felgi opony itd ponad 10tyś to też się nie kalkuluje Na razie dzięki za wszystkie pomocne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja bym się nawet nie zastanawiał tylko jechał i brał białego od emce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Zalezy czy chcesz seryjnym jezdzic czy jakies mody robic. Ja chcialem na poczatku HRa kupic, po 2006r ale mniej jak 60tys nie bylo nawet co marzyc. Tu masz za 40tys ale ladnie zrobiony i zadbany. Sprawdz go sobie pod katem mechanicznym i jak jest ok to nie zastanawialbym sie za dlugo. Jak masz jakas nadwyzke na mody przeznaczona to do Coobcia na podniesienie mocy pojedziesz, waleczki Ci zmieni, wywali katy i wymieni ori kolektory bedzie lepiej latal od RevUpa. Nie pomysl ze Cie namawiam po kolezensku z forum, bo wcale nie znam wlasciciela, poprostu jest to pierwsza Zetka ktora wpadla mi w oko po kupnie w pazdzierniku mojej, reszta to byly kupy. Gdybym nie kupil swojej, pewnie bym po nia jechal. I pamietaj, dobre Zetki dlugo nie stoja w ogloszeniu. Edytowane 24 Lutego 2016 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Cena za tego białego to nawet atrakcyjna, co moim zdaniem warty dużo więcej Edytowane 24 Lutego 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Biała Z sprzedana do projekt 86 drift team. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 I pamietaj, dobre Zetki dlugo nie stoja w ogloszeniu. sprzedana. dwa dni na allegro 1 klient, auta nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 No chyba wlasnie cos w tym temacie pisalem ;-) Sluchaj, moja rada, jak cos upatrzysz, nie czekaj do weekendu, bierz wolne i w trase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja jak polowalem na swoją baaaardzo długo to w końcu wypatrzylem cudo w poznaniu ideał ale akurat pracowałem 24h. Zadzwoniłem do gościa ze rano po pracy jadę po nią. Cały dzień w pracy tylko godziny odliczanie a rano dzwonie do gościa ze wyjeżdżam do poznania a ten ze nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja swoją może będę sprzedawać, z tym że ja mam At co nie każdemu odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Bydle, a co sie stalo? Tyle inwestycji i pozbywasz sie jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Załamka, po prostu załamka, już miałem dzwonić ale przeprowadzki itd mało czasu a chciałem jechać po nią na weekendzie - po prostu pech, wielki pech, ale tak jak pisałeś dobre zetki nie stoją długo. Pogratulować nowemu nabywcy, bo wyglądała prze ślicznie (łezka w oku) ale tak jak piszesz nie ma co czekać tylko w ten sam dzień jechać... Edytowane 25 Lutego 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dokładnie jak się trafi dobra oferta to jedz i bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 nawet nie wiesz co czuje, zalamalem sie:P cos czułem że to może być mega okazja...ehhhh, no cóż ktoś inny się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Nie przejmuj się przeżywałem to samo potem byłem czujny i złapałem jeszcze lepszy model którym ciesze się już ponad 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Myślę o sprzedaży bo mam już ją 3 lata ponad i albo 370z albo coś zupełnie innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 At czyli automat masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tak, automat po remoncie z zaworami transgo wzmocniona dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi