Wicek Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 A czy USA nie ma przypadkiem elektroszpery? Czy to się tyczy tylko HR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozman Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Pewnie kosztowal 1000 dolarow, a dolar byl po 3zł to brali Dokładnie za 2500USD poszedł a w Polsce po odpicowaniu wypłynął za 40000zł. Niezła przebitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Gadacie o tej bezwypadkowosci jak by kawałek szapchli oznaczał że auto odrazu skreslone(nie mam tutaj na mysli zcwiartkowanych aut)...pewnie lepiej kupic bezwypadkowy i zrobić mu remont silnika kapitalny i skrzyni bo ktoś wymieniał olej co 20 tys...ale liczy sie że bezwypadkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 http://olx.pl/i2/oferta/nissan-350z-torun-CID5-IDdYCx5.html#:b434d091d9#gallery odemnie z miasta, na co zwrócić uwagę przy tym egzemplarzu? bo nie oglądałem jeszcze żadnej z tki i nie chce sie napalać zabarwił. przebieg po kierownicy widac ze nie realny sle cos pozatym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Dlaczego po kierownicy widać, że przebieg powinien być inny? Jak dla mnie normalna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Na moje przebieg całkiem normalny. Mam podobny i można zauważyć podobieństwo w zużyciu wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ja też nie wiem czego chcesz od kierownicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Gadacie o tej bezwypadkowosci jak by kawałek szapchli oznaczał że auto odrazu skreslone(nie mam tutaj na mysli zcwiartkowanych aut)...pewnie lepiej kupic bezwypadkowy i zrobić mu remont silnika kapitalny i skrzyni bo ktoś wymieniał olej co 20 tys...ale liczy sie że bezwypadkowy... ja tak wolę , wolę wymienić motor niż jeździć lepianką jak mogę inwestować w auto co ma dobrą bezwypadkową budę (nie piszę o jakiś drobnych stłuczkach) w USA zauważyłem mocny odwrót od Zetek , kiedyś tego bylo, dzisiaj nowych bardzo mało oczywiście rządzi Mustang i Camaro, mój brat rok temu kupił nowego Hyundaia Coupe 3.8 GDI 345KM zamiast Zetki, twierdząc że to ;lepsze auto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Bez jaj Hyundaia porównujesz z Zetka przecież to nigdy nie bedzie stało w historii motoryzacji koło zetki nie wspomnę o mustangu czy camaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 mustang zawsze będzie w historii jak i camaro jako usdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 ja nic nie porównuje ,ja stwierdzam co widzę na ulicy i kto coś wybrał, a Camaro osobiście lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Przegladalem dzisiaj ogloszenia o 350tke i po prostu tragedia zeby cos kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Prostymr Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Cześć. Wiem że temat był już omawiany ale chciałem dopytać bardziej szczegółowo. Mianowicie przymierzam się do kupna 350Z Panowie na co zwrócić szczególną uwage przy kupnie takiego samochodu ? Interesuje mnie tylko manual i najlepiej wersja europejska bo z tego co mi wiadomo są po prostu lepsze i bardziej doposażone. Jaki silnik i za jaką wersja silnika się rozglądać bo z tego co czytałem to te starsze generacje pobierały olej ? Czy jest jakaś szansa kupić takie auto w polsce i faktycznie nie bedzie bite czy to graniczy z cudem na naszym rynku ? A jeśli nie to gdzie polecacie szukanie takiego egzemplarza ? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @Prostymr - temat połączony z istniejącym już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Modl sie o cud, wystarczy przejrzec ogloszenia. Najlepiej nie szukac okazji, bo takich nie ma, za 30tys to malo realne, choc takich ogloszen znajdziesz najwiecej. W niemczech szybciej ale licz sobie min 50-60tys. I napewno jedz z kims kto sie zna na tych samochodach. Bez miernika lakieru tez nie polecam sie wybierac, wiekszosc na malowane elementy, pytanie tylko z jakiego powodu. Codziennie śledź ogloszenia i jezeli cos wzbudzi Twoje zaineteresowanie, to na pamietaj ze 24h na dojazd do niego moze byc za duzo, ladne egz. znikaja momentalnie. Nie patrz na kolor, bo to jeszcze bardziej wydluzy czas szukania. Nie zrazaj sie malowanymi elementami, nie wszystkimi, bo w większości przypadków dziewicy nie znajdziesz. A jakas delikatna stluczka wcale auta nie wyklucza. Nie wierz w samochody sprowadzone z zagranicy z przebiegiem 80tys za 30tysi, bo tam dobre egz. sa duzo drozsze jak u nas, wiec albo przekrecone albo po wypadku. Ja gdybym.teraz szukalbto lekko puknietego z niewielkim nalotem za rozsadna kase i sam naprawial. Edytowane 13 Marca 2016 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GreQu Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Cześć. Przymierzam się wstępnie do zakupu 350Z. W przyszłym tygodniu będę ogłaszał swoja Cupre, gdy tylko zostanie sprzedana, będę szukał 350Z. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie szukam tzw. dziewicy, która nie miała żadnej kolizji. Będę chciał kupić uszkodzoną Zetkę, tzn. albo po wypadku lub z uszkodzonym silnikiem. Celuje w uszkodzone egzemplarze, ale z możliwością odpalenia samochodu i chociaż zagrzania go i sprawdzenia. Na jakie egzemplarze zwracać uwagę? Czy są jakieś wersje silnikowe, które były mniej lub bardziej awaryjne od innych? Czym różnią się wersje EU, a US? I czy warto pakować się w wersję US? Potrzebuję kilku porad, co do samych Zetek, na co zwracać uwagę itd. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @GreQu - temat połączony z istniejącym już - zanim założymy wątek ,to przeszukujemy forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ja gdybym.teraz szukalbto lekko puknietego z niewielkim nalotem za rozsadna kase i sam naprawial. A bałeś się kupić tego co ja nabyłem Co do tematu. Przede wszystkim nie napalać się. Jak już będziesz oglądał to z kimś kto się zna a najlepiej blacharzem/mechanikiem/policjantem i księdzem co by sprzedającemu egzorcyzmy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ale chyba niepotrzebnie... Oprócz tego co kupilem to byl to jedyny godny egzemplarz. A jak sie sprawuje wogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Póki co nie maluję zderzaków, będzie pora. Aktualnie do wymiany mam 1 łożysko koła i końcówki na wahaczach. drze ryja, żłopie paliwo i lata bokami jak zły Późną wiosną/latem chce zapodać mu spacer od Coobcia, jakieś dobre decat'y i chłodnicę oleju. A wygląda tak Edytowane 13 Marca 2016 przez filipm87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 macie mnóstwo stron na co zwracać uwagę itd to po co pytanie po raz nty ? nie chce wam sie czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Tomek a może zebrać to w jedna całość i podpiąć żeby nikt nie powielał pytań? A swoją droga pomoc Ci w czymś w organizacji zlotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Stawiam, że nawet jakby był podpięty temat to i tak te pytania padałyby tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ja chętnie z takim zbiorem porad i informacji bym się zapoznał. Staram się wczytywać w ten temat, ale łatwo się pogubić, po kilku stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Tu macie ciekawą sztukę http://moto.gratka.pl/tresc/nissan-350-z-stan-bdb-niski-przebieg-19726885.html#80938551b72ba72f,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Paść !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi