Mycek Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Paść !!! Napisz coś więcej żeby ludzie wiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Nie widzisz juz po zdjęciach że to golas w dodatku obszyty tandetnie a miernik musisz mieć dobry bo skali brakuje jarek1111 mieszkasz blisko podjedź zobacz Edytowane 15 Marca 2016 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 widywałem to auto przejazdem u mnie na wsi ,ale nic w sumie na jego temat nie moge powiedzieć znam ten komis gdzie to auto stoi będe miał chwile to żuce okiem na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 w usa byl czysty w 2011 r. sprzedawany za blisko 70 tysi w nowym saczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jesli to ten sam co byl jakis czas temu w Łodzi wystawiany to do 10m wyglafa ladnie, czym bliżej tym gorzej... Dach nawet pofalowany mial. Poznaje po wnetrzu, ale pewnosci nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Pewnie się pofaldowal od wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 No wyglada na szybki hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Nie widzisz juz po zdjęciach że to golas w dodatku obszyty tandetnie a miernik musisz mieć dobry bo skali brakuje jarek1111 mieszkasz blisko podjedź zobacz Na foto spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ktoś zna jakąś stronkę w stylu www.bodykits.com, tyle że w europejskim odpowiedniku? Wolę się upewnić czy nie ma czegoś w Europie zanim będę wydawał kupę kasy na dostawę zza oceanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verial Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jest tu może ktos z okolic Katowicz zetką ? Chciałbym podjechać popytać sie paru rzeczy, na co patrzec przy zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Jeśli ktoś ma dzisiaj wolny dzień to niech za***prza obejrzeć tą: http://allegro.pl/nissan-350z-wersja-eu-xenon-navi-duzo-zdjec-i6066570632.html Ten kolor jest niesamowity. Według mnie najlepszy dla Zetki. Pozdrawiam. Edytowane 20 Marca 2016 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Jeśli ktoś ma dzisiaj wolny dzień to niech za***prza obejrzeć tą: http://allegro.pl/nissan-350z-wersja-eu-xenon-navi-duzo-zdjec-i6066570632.html Ten kolor jest niesamowity. Według mnie najlepszy dla Zetki. Pozdrawiam. piękna sztuka, prawdziwa okazja Edytowane 20 Marca 2016 przez Mycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Co prawda jest kilka drobiazgów: * brakuje kilku spinek zderzaka zresztą po malowaniu jest on troszkę źle spasowany z maską. Dodatkowo wąski hokej pod zderzakiem też jest pomalowany w kolor * podsufitka strasznie upierdolona * końcówki wydechu trochę niesymetryczne (prawa wciągnięta pod auto) ale mogą to być tylko pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 silnik mozna wyremontować i odrazu pojemność na 3.7L zrobić ps. bardzo mocny jako wolnossak 310KM !! ojej tobylo apropo tej z hr krytej niebieska folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa91 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Jeśli ktoś ma dzisiaj wolny dzień to niech za***prza obejrzeć tą: http://allegro.pl/nissan-350z-wersja-eu-xenon-navi-duzo-zdjec-i6066570632.html Ten kolor jest niesamowity. Według mnie najlepszy dla Zetki. Pozdrawiam. Okazja to była jakieś 2 miesiące temu jak ten egzemplarz był wystawiony za 33k zł. Wisiała na allegro 3 godziny i poszła Edytowane 21 Marca 2016 przez Hayabusa91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Te pomarańczowe wnętrze nigdy do mnie nie przemawiało, ale fakt faktem, że chyba jedyna teraz sztuka, na którą warto zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Te pomarańczowe wnętrze nigdy do mnie nie przemawiało, ale fakt faktem, że chyba jedyna teraz sztuka, na którą warto zwrócić uwagę. No niestety prawda jest taka że jak się będzie czekało na to co się chce to się człowiek nigdy nie doczeka, za mało tych aut jest niestety, a co dopiero sensownych. Ja chciałem czarną z czarnym wnętrzem, skończyło się na białej z pomarańczowym wnętrzem i to po 6 miesiącach poszukiwań ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ja chciałem ruda z pomarańczowym wnętrzem dostałem szara z pomarańczowym wnętrzem i tez dłuuuugo szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Moj cel byl czarna z czarnym lub pomaranczowym wnetrzem, wnetrze jest pomaranczowe, ale kolor srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 No to ja się dołączę do listy. Podczas poszukiwań myślałem ' byle nie rudą i aby był czarny środek' Mam rudą z pomarańczowym środkiem i uważam, że to najlepsza kombinacja Rude jest za***iste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Zawsze można sobie przemalowac ma inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 w sumie to można wszystko zrobić, tylko kwit odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Szukałem czarnej z czarnym wnętrzem, a mam... Czarną z czarnym wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Szukałem jakiejkolwiek... Mam szaraka Silverstone z czarnym środkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 A ja nie szukałem wcale poprostu byłem na kupnie samochodu wpadła mi w oko czarna i niedalego, a zawsze Zetki mi się podobały no i jest i nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi