Mroczny Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Szukałem jakiejkolwiek bezwypadkowej byle blisko (niestety nie mogę pozwolić sobie na podróże z mechanikiem po Polsce) i mam amerykańca (o dziwo) czarnego z czarno-czerwonym (niestandardowym) wnętrzem dała się pokochać i odwzajemnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Ja chciałem pomarańczową z pomarańczowym wnętrzem i mam pomarańczową z pomarańczowym wnętrzem i tak mi sie to spodobało ,że postanowiłem okleić folią na........pomarańczowo:) Tyle że modny matt-chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Daniel pokaz jak wyglada matt chrom pomaranczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 a ja szukałem ferrari a kupiłem nissana .... ale kogo to obchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa91 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 A ja szukałem zetki i kupiłem S2k, cuda ale EOT http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6yjO8h.html Auto oglądałem w grudniu, jakoś przed sylwestrem, wtedy cena była chyba o 2 tysiące niższa. Nie pamiętam dokładnie wszystkiego ale auto było na pewno po strzale w prawy przód (dwie inne przednie lampy, wywalona poduszka i wstawiona marnej jakości zaślepka, check poduszki pasażera). Czarny kolor na dachu to nie okleina tylko normalny lakier. Butla z gazem wystaje ponad poziom podłogi, oczywiście check engine od gazu i dodatkowo był jakiś problem z gazem, jak sie zgasiło na gazie to potem był problem z odpaleniem, czy jakoś tak. Na przednim zderzaku jakieś ślady po kolizji parkingowej. Ze spraw lakierniczych wiecej nie pamietam, ale nie miałem wtedy czujnika lakieru także też za wiele nie mogłem zdziałać. Mechanicznie wtedy były nowe hamulce i sprzęgło, jeździło się też całkiem w porządku. Pod spodem nie oglądałem. Auto widuje często bo jest w moich okolicach i w sumie nie widziałem nigdy żeby ktoś go pałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Butla z gazem zeby miala sens to musi wystawac bo mniejsza to ile Ci wjedzie? 25L? i tankowanie co 100-140km? Bezsens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa91 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Nie napisałem, czy to źle czy dobrze, po prostu napisałem co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 W sumie to zawsze mnie to zastanawiało... Jak się jeździ Zetką z butlą gazową w kole? Gdzie bagaże w takim wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Można przymocować relingi dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Torby sie normalnie mieszcza... Zreszta do jazdy w trasy na wakacje to ja np mam BMW 7 wiec montujac gaz sie nawet nad tym nie zastanawialem nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 W sumie to zawsze mnie to zastanawiało... Jak się jeździ Zetką z butlą gazową w kole? Gdzie bagaże w takim wypadku? Bagaż w zecie ? Jak pojechałem kiedyś z moją ex po art. spożywcze to ledwo się zapakowaliśmy Oprócz dwóch toreb treningowych ledwo co tam można wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jak się dobrze upcha to trochę wejdzie rzeczy do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Kazda przezmnie wymieniona marke mialem i uwazam ze to fajne auta, ale zabawe mam dopiero z Zetka. Tu na forum chyba nie liczy sie kto co ma jeszcze w garazu, a juz napewno nie kim jest dzieki tym sprzetom. Ja traktuje to forum jak taka mala rodzine motoryzacyjna, moze dlatego ze jest nas nie za wielu i bardzo sobie pomagamy, wiec kluccie sie a i owszem, ale na temat Zetek, sprawy i poglady prywatne, chyba nie tu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Bagaż w zecie ? Jak pojechałem kiedyś z moją ex po art. spożywcze to ledwo się zapakowaliśmy Oprócz dwóch toreb treningowych ledwo co tam można wsadzić Jechałem na święta z dziewczyną i udało się zapakować wszystkie prezenty. Fakt, był ostry tetris i nawet butelka wody by już nie weszła, ale jakby nie patrzeć udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ja do bagażnika nawet narty zmieściłem, więc taki strasznie mały nie jest. Rozpórka nieco utrudnia pakowanie, to fakt, ale jak się ktoś postara, to sporo rzeczy wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozman Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Czy ktoś może coś więcej powiedzieć na tematy tych Zetek, bo już długo stoją? http://allegro.pl/nissan-350-z-biala-perla-jedyny-sliczny-i6065449554.html#thumb/5 http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5i-nowy-silnik-gwarancja-techniczna-ID6yeDY9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ta srebrna to 1 zetka jaka oglądałem. Stoi w tym komisie juz 3 lata na pewno. Głównie ze względu na właściciela (czy pracownika) tego komisu omijalbym szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Przegladalem dzisiaj ogloszenia o 350tke i po prostu tragedia zeby cos kupic... Dlatego chyba poszerzam moje poszukiwania i chyba będę szukać pomiędzy zetką a genesisem coupe 3,8 . Wiem że genesis to trochę gorsza renoma silnik itd, ale jak widzę allegro ogłoszenia to ręce opadają. A gen wizualnie mi się też podoba, ale nie chcę robić offtopa. Wiem jedno, pewnie potrwa to kilka miesięcy jak nie lepiej. 90% ogłoszeń to żenada.....W Rzeszowie oglądnąłem przy okazji 3 zetki...załamałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 A jaki masz budżet na zakup auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 40-45. jezeli bedzie dobra okazja to i moge dolozyc. gena tylko z USA bo znalazlo mi sie dobre dojscie do nich w USA. Chociaż wolałbym Ztke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jedz do Niemiec. Chyba że nie znasz jezyka to jest opcja pomocy/pośrednictwa w zakupie auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 gena moge miec z usa i to po dobrej cenie(nie bede wtajemnizcac dlaczego) i rocznikowo mlodszy. Niby wiecej koni ale zetka smiga lepiej. Zetka znowu wyglada bardziej sportowo :) i mi sie bardziej podoba. Ale planuje za miesiac wypad do Niemiec ze znajomym na 3-4 dni i tam na miejscu cos poszukac na spokojnie. chociaz przy obecnym kursie euro Zetki wg mnie sa tam drozsze i to sporo, ale wiadomo kurs i inne czynniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Plus 19% z hakiem wartości auta za przerejestrowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 No w Niemczech za dobra Z'tke to tak 55-60 tys musisz liczyc. Co do oplaty 19% to akurat to najmniejsza jest straszne bo da rade zrobic tak zeby bylo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 ja mogę sprzedać swoją za 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi